Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 http://www.greenmangaming.com/games/action/necrovision-lost-company/ Enter this code on the checkout page to get it for FREE! – GMGY1-PROMO-TREAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 repten ölücen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 reskill yiyorum sürekli :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 şukellana bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Aldım ben de. Burada öz alıntı: GERGE said: Bu arada söylemeden geçemeyeceğim, Green Man Gaming süper firma, en az Steam kadar seviyorum kendilerini. GOG ve Steam ile birlikte kullandığım üç firmadan biri (Gamespot aldığından beri Impulse'a girmiyorum bile) ve mümkünse onlardan almaya çalışıyorum oyunu öncelikle destek olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Aldım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 nereye giriyoruz la kodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 repleri boşaldım. oyunu satın alırmış gibi yap orda giriyon kodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 terazine abandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Sevmedim ben uninstall ettim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 repini sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 zamanında defcon eklemiştim hesaba, başka oyun yok şimdi de -4.20€ gösteriyor creditte , mal mıdır nedir. ekleyemiyorum oyunu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 abi o değilde oyun kötü ya bildiğin. başım falan döndü yani oynarken. zaten grafik ayarlarını full açınca kastı makine ne ayaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Okadarda kötü değil yav oynattırıyor ortalama oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar