screwy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 aaa ben unuttum pazar gunu sakarya ya gidicem tafl finalini izlemeye.. saat kacta biter kacta geri gelirim bilmiyorum bu pazar ben yokum geldigim saate gore izlemeye gelebilirim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginho Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 kusura bakmayın benim de bi programım vardı unutmusm, ben de gelemiorm bu hafta ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bu hafta defansın ortasında degilde sag bek yada orta saha oynuyum belki iki tane sut sansım olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 cavanagh fizban konn fde spidee kaspar tolga holy tora khelben scheriff görkem(belki) dracos dreagloth şimdilik böle liste sanırım, 14 ettik 1 belki ile sercan geliyon dimi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bu arada kalecilerden biri görkem diğeri kaspar-holy-khelben üçlüsünden biri olucak 3nüz konuşup anlaşın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Ben olmıcam onu biliyorum. Aranızda konuşup anlaşabilirsiniz canlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ben sakatım el bileğim şişti gene ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 YAAA YİĞİT.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 babacum gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 hakkaten ildeniz gelsin lan maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 öncü, kale yolu görünüyo sana galiba sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 abi öncü kaleye geçmesin kesinlikle. kadro baya iyi yırtıcı forvetler var defanslar sağlam olmalı. bi kaleci buluruz daha 3 gün var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 oha iki saat bıraktık neler olmuş. valla kaleye geçmemeyi tercih ederim zorunluluk olmadıkça, yok mu bi eşiniz dostunuz getirin sahalara. bana eldivenlerimi giydirmeyin ehe. yiğitte sakatlık varsa geçmesin zaten, ama hakanın kaşı gözü ayrı oynamış bence. bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Emirde gelmek istiyor,kaleci işinide ildenizi falan ikna edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ildeniz geliyor, e.g. de gelsin madem, veteran sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 lazımsa cankutu cagırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 emir geliyorsa beni onunla aynı takıma koyun alışmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Geliyorum gibi gözüküyor ama, babalık kontenjanından benim için son gün cumartesiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Emirle ilhan aynı takımdaysa ben rakipte olmak ricasında bulunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 gorkem belki yazmissin ama direk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 GUTSY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Görkem 2 kere yazılmış galiba?sağlam kadrolar olmuş onun dışında ildeniz tolga güneş öncü seren emir ilhan sercan görkem yiğit cem hakan tora güvenç cem Şöyle nasıl olur?fazla mı güçlü,defansları eşit böldüm,güneş öncü bende olursa seren ortada olsa sercan ve emirle,ilhanda ilerde,ortasaha çok kuvvetli denilirse sercan tora değişikliğide olur,torayı ön libero gibi oynatırız Tabi rakibin son adamı kim olur bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 rakibin ileri ucuna bitirecek bi adam gelirse güzel olur kadrolar. saygın tipi modern santrfor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 İlk takım alır gibi geldi bana ama bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 saygin geliyorsa o olur sonuncu adam. takimlar tolganin dedigi gibi olursa ben forvet oynarim, 4 golum var. ilhan sori pas vermem. saka lan veririm. bu arada toradan onlibero olmaz onun yerine oncu olur bize gecerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar