BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 abi olay 3 tü yani. biraz swosumsuydu, ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Ya ayda yılda milleti bilgilendirmek için bi topic açayım, haftada 1-2 yazılar yazayım demiştim, incelemesini de yapıcaktım oyunun güzel güzel, 2 gün vize proje yüzünden gelmedim, gelmişsin topicime inceleme yazmışsın, üstüne bide beğenmemişsin, /thread çekmişsin, ağzıma tıkamışsın, topicinde içine etmişsin lan nilep. De get ya, oynamıyorum oyunu da al başına çal, heves kalmadı :(... sfdssdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 asdasdsad ben oynamaya devam edeceğim her türlü, bu tepkilerimi feedback verin dedikleri forumlarda da dile getirdim. Umarım adam olacaklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bu ne lan atari oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 3ü oynatan zaten atari oyunu gibi olmasıydı. 3 te saatlerimi ahrcamışken 4. oyunu 2 saat oynayıp silmiştim. adamlar büyük yanlıştan dönmüş, iyi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Şu anda 3'ün yüzde biri değil oyun, onu geçtim 4'ün de 50'de biri değil. 4'ün maç motoru zevk meselesi, ben onu da baya beğenmiştim de maç dışındaki RP öğeleri falan çok çok iyiydi, oyun zor, dengeli ve gerçekçiydi. Bu rezil o açıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 abi 3. oyun inanılmaz zevkliydi, 4. oyunu oynamadım 3d diye. bu hakikaten dediginiz kadar kötü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Ya şöyle söyleyeyim, sadece maç yapıyorsun neredeyse. İstatistik falan da tutmuyor, gol krallığı hedesi falan yok. Büyük takımlara gitmek aşırı kolay, 4'te çok daha zordu o yüzden çok daha keyifliydi. 2. ligden 1. lige çıkınca yaşadığın bozgun çok güzeldi falan. İşte öyle bi olaylar olmuyor 3'te olduğu gibi, hiçbir şey yok. Anlaamadığım, hani beta henüz eyvallah da ulan önceki oyunları da sen yaptın, kodlar hazır elinde, buna uygun hale getir koy. Sıfırdan yazman gerekmiyo ki yani :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 sadece 3'ü oynadım, güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 premium hesap varsa account sayfasından steam kodunu alabiliyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 çok iyiyimiş bu ya baya sardı. steamin su ındırımlerı olmasa haberım olmucak boyle oyunlardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 ben bunun 2 sini oynuyordum süperdi yaaa. 4 ü nerden satın alabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 öyle bir hataya düşme abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 5 al steamden 3.75$ şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 5 de almasın 3 alsın, 3 mis gibi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 3ten sonrası çöp arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 vazgeçtim 5 de iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 edit evet 3 daha iyiymiş. İçerik olarak 2 çok iyiydi text oldugundan bakalım 3 nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 yok 4 kötü 3 çok iyi 5, 3'ten biraz kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 suan steamde cok ucuz acayip cezbedici NSS5 of ya alsam mı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 aldım hamenesko :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 5 de oynanıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 alla alla ? oyun zorluk seviyesini zor yapıcam sadece premium yapabilir diyor ne ayak ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 22 hafta oldu 1 golum var sadece :P zormus yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 yalniz rezalet oyun cikarmama ragmen oyuncu degerim ucuyor, orasini anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar