Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New Star Soccer 5


Deathblade

Öne çıkan mesajlar

NSS3 > NSS4

Adamlar bunu gormüş ve yeni oyunu 3. seriye benzetmeye çalışmışlar. Olmuş gibide görünüyor, patlayan balonlar dısındada 3. oyundan pek bir farkı yok. Her sey aynı, pas verme olayıda gelismis gibi görünüyor. 3.boyuta girince oynanabilirlik çok fazla düsmüştü, bu kararlarından dönmeleri de serinin gidişatı açısından iyi olmuş çok da güzel olmuş tamam mı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Başlıyorum şimdi betaya, bilgilendiririm sizleri de oynadıkça

edit: topa vurma dinamiği değişmiş 3 ve 4'e göre. Bir tuşa bastıktan sonra ok takılıyor bastığımız andaki yönde, önceki oyunlarda şuta basılı tutarken oku hareket ettirerek şut atabiliyorduk çok rahattı, bence böyle kilitlemesi hoş olmamış ama alışılır heralde buna da

edit2: oynayacağım mevkiyi seçtirmedi :S direk forvet yaptı, ben amc oynamak istiyordum oysa. Anlamadım nedne öyle olduğunu, yeni oyun açtım ama yine de bulamadım seçecek bir yer

edit3: menejerimiz bize kızgın değilse maça başlarken dizilişe göre hangi mevkide oynayabileceğimizi seçebiliyormuşuz. Maç normal hızda bile çok hızlı geldi, baya kötü oynadım tüm maçı 3 pas 1 tackle ile tamamladım, birkaç pas hatası ve top kaybı da yaptım ve 7.9 ile oynadım. nss3 olsa ratingim 4.9 falan olurdu heralde. Umarım full versiyonda rating olayı düzelir, komik çünkü böyle
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tribünler seven nation army söylüyo sdfsdf

ayrıca yeteneklerine bonus veren ayakkabı alma olayı güzel olmuş da ayakkabının 5 maçta yırtılması aşırı saçma olmuş

bu arada dark_soul oynuyorsan söyler misin gerçek futbolcular yok mu takımlarda yoksa ben mi görmeyi beceremedim?

edit: birkaç şey daha yazayım, nss3'e göre çok daha az attribute var ki bu hoş değil. Aynı zamanda daha az levelları var bu attributeların, bu da hoş değil. Shop'a girdin mi 1'den fazla alışveriş yapamıyorsun sanırım, benim becerememem gibi bir durum yoksa bu da hoş değil.

Ulan nss3 üstüne yeni oyun çıakrmayacaklardı, kadroları güncelleyip devam ettireceklerdi sadece :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz daha yazayım, ilk sezonumu tamamladım zira.

Önceden bahsettiğim yüksek rating olayı tek seferlik bugmış, zaten forumda da oyunun developerı ilgilendi sağolsun, normal değil bugdır o ben bakarım ona dedi sdfdsf

1 sezon oynadım ama o eski random encounter'lardan hiç olmadı. Seçeneğimiz olan ve pek çok şeyi etkileyen, oyna bir rpg hissi veren olaylar kalkmış gibi, ya da ilginç bir biçimde benim başıma hiç gelmedi.

Liglerin biresel istatistikleri tutulmuyor, gol krallığı vs. Kulübündeki oyunculara falan bakamıyorsun, zaten oyuncu yok kulüpte normal. Şöyle değişik bir şey var, oyun internetten sürekli diğer oynayanların detaylarını güncelliyor ve mesela gittiğin takımda o takımla oynayan diğer insanların karakterleri var oyuncu olarak. Şahsen gerçek futbolcuların arasına karışmayı tercih ederdim ama bu da oyuncu sayısı yeterince çok olunca hoş olabilir.

Transfer olmak aşırı kolay. NSS4'te istikrarlı bir biçimde birkaç sezon çok iyi oynamadan büyük kulüplere gidemiyordun. GS'de 30 maçta 11 gol falan attım ve sezon sonunda manu, barça, real, milan, inter gibi tkaımlar istiyordu, manu'ya gittim. Ama bu kadar kolay olması oyundan aldığım zevki baltaladı.

Henüz betada olduğunu biliyorum ancak önceki oyunlardaki pek çok güzel özelliği çıkarmalarına anlam veremedim, kodları hazır sonuçta beta olması bahanesi olamaz bunun diye düşünüyorum. Umarım full versiyonda beni yanıltırlar da verdiğim paraya değer :)

edik: Vücut tipi (uzunluk falan, kafaları etkiliyodu) seçimi yok, aynı zamanda dominant ayak seçimi de yok henüz oyunda
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...