dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 rapture'dan sonra zombiler gelicek!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 okadar dedik kapatın şu şirketi diye ama http://www.deviantart.com/download/91749565/Umbrella_corporation_by_steelgohst.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 sen o kadar oyun yap abi.. şirketin adı ambrella. zıhuhuhhıhıh dolayısı ile filmlerinin soundtracklerini ve milla jovovich'i çok sevdim ama oyunları paso ifadesi ile oynadım. ela ela ela e e e under my umbrella uuuu! çok korkutucu gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ben hazırlıklıyım valla türkiyede olsa fena olmaz.1 crossbowum 1 pompalım bide av bıçağım var.pompalı mermisi 64 taneydi galiba yanlış hatırlamıyosam.crossbow okları da 15 tane vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 mermisi bitmez, yeterli range, AOE attack, crit x4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 http://i.imgur.com/ZHlsB.jpg in the case of emergency, break the table. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Abd de çok kasırga olmasından böyle bir planın olması gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 masa tasarımı çok güzel yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 lükens masa gibi durmu$ baya ba$arılı $oyle lake de olsaymı$ tadından yenmezmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 abi, adam 4 kovanla 3 dakka 10 dakka denmiş. ben kürekle hayatta kalmayı planlıyordum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Raze said: mermisi bitmez, yeterli range, AOE attack, crit x4 nameftin cirite bağışıklığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bizdeki son sürüm virüslü, hastalıklı guduruk insanlar değil miydi? yok deilse daha kolay, bi imam, bi kova su, kutsa kutsa at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 http://www.dutchguard.com/mm5/graphics/00000001/21-inch-titanium-crowbar.jpg en iyisi, hafif ve mobile olmanız lazımki yakalamasın zombiler, üstelik sadece 119$! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Aids in HIV 'ın öldüremediği Türk'ü mü zombiler öldürecek :) Ülkenin tüm kapılarına Yasssak diyen bekçilerden koydunmu bişi olmaz zaten bize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar