Discretion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 vucuduma surterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 işe yarayan hediyeler oluyor genelde kullanmaya devam ama birisinden bi kere hediyeyi geri istemiştim vermemişti o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Bakar bakar fantezi kurarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Atmam hiç birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 popoma sokup amuda kalkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 üst-baş, kullanmaya devam ediyorum halen, ördüğü ufacık bi kalp vardı, baş harfini yazmış ortaya, onu hala cüzdanımda saklarım, dier hediyeler de duruyo evde işe yarayanları kullanıyorum işe yaramayanları da atayım diye bi derdim yok. hatta ayrıldığımızdan beri bi kere aklıma gelmedi lan şu kazağı saati atsam mı fln diye, çünkü benim lan bunlar artık ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 sefgili kasıyo biliyon mu qanqa! en iyisi gece yatağa sabaha kapı dışına alt metin: __________ ay elbette hepsini yakarım. necatiden ayrıldıktan sonra aldıklarını yakıverdim oracıkta!! alt metin: necati beni aldattı. gidip o ½£#$£@'ya bi de yüzük almış! bana almadı. ____________ hediye bana verilmiş bişiydir. kullanırım tabii. alt metin: ayrılmanın galibi benim. PROBLEM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ya böyle atmak falan filan saçma geliyor ama olayı saklama olarakta adlandırmam.tamam nötr bi tutum sergilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 atarim diyen erkekler kiz arkadasiniz size ps3 almis diyelim, hadi atin bakiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 o yüzden satarım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 aslında onu atan gene iyi durumda poposuna sokup amuda kalkan yandı esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 İşime yarayan bir şeyse kullanırım tabi ki. Abuk subuk bir hediye ise, sevgili olma durumunu direkt belli eden bir şey (kupaya resim baskısı, fotoğrafı puzzle'a bastırma vs.) değilse durur bir kenarda, zamanla atılır heralde. Özel olarak "ayrıldık hemen yakmalıyım" moduna girmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Benim aldigim hediyeleri geri isterim. Vermezse gider döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 senko said: atarim diyen erkekler kiz arkadasiniz size ps3 almis diyelim, hadi atin bakiyim...ps3 alan kızdan ayrılınır mı lan? sıkı sıkı sarılmak lazım. Nitekim bana gamepad aldı kız arkadaşım zamanında, hayatta bırakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ayrılmadan atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ps3 ü hediye alabilecek kızdan ayrılan ölsün zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ayrılırken en azından bana söyleyin ben teselli edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 saklarım hepsini. kötü bir anısını olmadığı sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Pipet said: ps3 ü hediye alabilecek kızdan ayrılan ölsün zaten ucundan döndüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Bi dene hırka duruyo diğerleri küflenmiştir muhtemelen yıllaaaardır tavan arasında sdfsdf. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 şu anda Pastanın 78yaşında bir kore gazisi olduğu gerçeği ile yüzleştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Yok yıllardır sap olduğumla ben kendi kendime yüzleştim sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 tavan arası diyip küflenecek yıllar geçtiğini düşününce sallanan sandalye ve duvarda üstü kanlı askeri üniformanın çerçeveletilmiş hali geldi gözümün önüne.. kore savaşına katılmadığına emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar