Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 vay anasını arkadaş bi bizim kasedimiz yokmuş ya
df Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 baraj altı kalmasın diye mhp ye vermek şart oldu artık. yoksa akp'nin 367 cepte. ben vereceğim en azından.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 beyler yeni kaset var mı eve daha şimdi girdimde
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ahlaklı olsalarmışta kasetleri çıkmasaymış.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 dahi anlamına gelen de ayrı.. "ahlaklı olsalarmış da"
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Napolyonn said: ahlaklı olsalarmışta kasetleri çıkmasaymış. katılıyorum. gerçekten lan.
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Bu ülkenin haline artık ne üzülüyorum ne kızıyorum. Baştaki bölücü, şarlatan, dolandırıcı, yandaş kayırıcı, kendisinden olmayanları tehdit eden ve bu tehditleri gerçekleştiren, dini boş beyinlerine alet eden bir partiye körü körüne inanan insanlarla dolu. Yukarda boş beyinlinin biride ahlaklı olsalarmış demiş, sanane lan insanların sex hayatlarından. Sen misin toplumun ahlak belirleyicisi? Bu kadar mı meraklısınız insanların sex yapmasına. Adamın karısı senmisin de atıp tutuyorsun burada? Tahammül edeyim dedim de böyle adamlar anca bundan anlıyor. Bu nasıl bir mantık arkadaş. Burada özel hayatlarının aküsü çıkarılan adamlar kurban yerine suçlu oluyor. Nasıl bir ülkeye döndük birader. Herkes namus bekçisi herkes ahlak polisi. Yolda sokakta aç gibi kadın süzenler başkasının özel hayatı devreye girince aslan kaplan en büyük namus bekçisi kesiliyor. Müstehak arkadaş bunlara herşey.
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Abi onu bunu geçtim de ne midesiz insanlar varmış şu hayatta...
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Yok öyle bir lüks abi. Yapamazsın. Kalkıp benim canıma dişime katarak kazandığım parayla hiç bir vasfın olmadan ve hiç bir bok yapmadan maaş alıyorsan, meclis dediğin yerde benim çıkarlarımı gözetmek yerine ihale bağlıyor kalan zamanlarda da uyuyup ya da iphone'un da okey oynuyorsan senin bırak sex hayatın aldığın nefesin bile hesabını sorarım ben arkadaş. Evli adamsın başka bir hatuna her türlü pozisyonu sunacaksın sonra kalkıp mitingte anamız bacımız dardadır, milliyetçilik ulus hede hödö diyeceksin. Yok ya.. 5 bin lira maaş alıp yan gelip yatmak iyi. Türlü türlü işler karıştırıp sülaleni zengin edecek kadar para kazanabileceğin ihaleleri bağlamak iyi, gelip üzerine hatunu becermekte iyi sonra sen ne karışıyorsun adamın sex hayatına. Beyfendi bu adamı ben seçtim. Bu adamı ben beni mecliste temsil etsin diye seçtim üstelik vergimide vererek bu adamın beni temsil ederken maaş almasına da yarar sağlıyorum. Tüm bunlara rağmen kalkıp bu adam sabah akşam başka kadınlarla birlikte oluyorsa afedersinde vücudundaki testesteron seviyesi bile beni ilgilendirir. Bir bok yaptıkları yok hiç olmazsa şereflerini haysiyetlerini korusunlar. Çalışsın yapsın didinsin helali hoş olsun yaptığı iş istesin 2 tane de rus ben göndereyim. Ama kalkıp kendi göstermediği değerler üzerinden oy toplamaya halkı kandırmaya çalışmasın. İyi olmuş çoktagüzeliyi olmuş. Dilerim ki kimin varsa böyle kaseti çıkar ortaya. Keşke Akp'ye de dokunabilselerde onların pislikleri de dökülse.
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 vaperon said: Abi onu bunu geçtim de ne midesiz insanlar varmış şu hayatta... brazzers in yeni kadrosu
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ya beyler bu arada videonun arka planında çalan parçayı bilen var mı? çok ciddiyim, şimdi açtım shazam ile de denedim ama bulamadı. tşk.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 oh bee tek rahatsız ben değilmişim ahahahahaah
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 yok abi soundhound bile bulamadı... bunlar acayip hayvanlara benziyirsen'i tanıyan programlar, çok enteresan.
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Bakmayacaktım videolara aşırı iğrenç bulduğumdan dolayı ama müzik deyince açtım. Ciddi tam yiyiş müziği.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 abi adam jenerik gibi yapmış bi de müzikte tempo artınca mevzu başlıyor ahaha
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 e kankutlar link yokmu merak
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 yalnız 116k kişi izlemiş 2 like var adam dese beyler repleri görelim diye?
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 yegenimi yerlestirin uniye mailini akp'li bakan imzasiyla atan yakalandi da mhp stalkerlari icin calismalar hala suruyor ha? http://newsimg.ngfiles.com/238000/238366_trollface.jpg
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 MHP'deki kaset depremi bir ay öncesinden STV'de hassssss http://www.etikhaber.com/content/view/97936/49/ abi çok iyi ya
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 mhp zaten barajın altında kalıcaktı, şimdi vekillerinin uçkur düşkünlüğü yüzünden bu garantilendi.
Öne çıkan mesajlar