Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oynadığınız en iyi strateji oyunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
StarCraft
Ve
Dungeon Keeper 2 ( nie 3.sunu çıkarmıyorlarsa :( )[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Mesaj tarihi:
age of empires bayaa seviyorum
starcraft hiç oynamadım ama çooook met ettiler[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Mesaj tarihi:
eu2

`olalala lala lalalaliiiilaaaaaaaa` sarkisina ragmen

adamlar oyunu ancak 1.07 inci patchte duzeltmelerine ragmen

ai sux olmasina ragmen

oynayabiliyosam o oyunu, gelmis gecmis en iyi strateji oyunudur.[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
Mesaj tarihi:
eu2
aoe
sudden strikeII
ra2[signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Mesaj tarihi:
abi hepsini ayrı inceleyin yahu.
rts dediniz mi sc gelir elbet.
ama tbs derseniz benim aklıma civ gelir.

ha bunlardan ayrı kategoriler de vardır. mesela settlers bunların içine girer mi emin değilim veya europa universalis.. ayrı ayrı incelenmesi lazım sanki..
Mesaj tarihi:
iyi strateji oyunu denildi mi

aklıma rts olarak starcraft gelir + age of kings de güzeldir
turn tabanlı derseniz = civilzation
tactic strategy derseniz = jagged allaince dır
Europa Uniniversalis kendi içinde bir kategoridir, gercekciliğe baglı kalarak oynanabilirliği en üstte tutan oyundur. Benzeri yoktur

Yine rts olarak Warhammer Dark Omen diyebilrim
En Gerçekci Rts olarak ise west point de okutulan Close Combat serileri tektir

aklıma su an gelenler bunlar[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
Mesaj tarihi:
SAM itiraf et starcraft iste . myth falan hikaye heheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 11 Eylül 2004 21:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
rts: warcraft 2, warcraft 3, starcraft, tiberian sun
turnbased: heroes 3, disciples 2, warlords 3, bi de tam bu kategoriye girmese de fallout tactics[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
Mesaj tarihi:
falaut taktiks e kılım
yok taktik mattik onda
hmpf[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
Mesaj tarihi:
ya şöyle şimdi
fallout tacticse rp ve fallout evreni açısından baktığımızda b.k gibi hiçbirşey içermeyen bir oyun.
ama normal bir oyun olarak baktığımızda güzel bir evrende geçen güzel bir commandos klonu+multisi var.[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
Mesaj tarihi:
kılım banane :P

***yok haklısın da :) ***[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
Mesaj tarihi:
Age of Kings & Starcraft omuz omuza.
Turn base de ise Hereos of Might and Magic in tadi bir başkadir...[signature][hline]Now I lay me down to sleep
Pray the lord my soul to keep
If I die before I wake
Pray the lord my soul to take

:-) :-)
Mesaj tarihi:
Age of Kings & Starcraft omuz omuza ..
Turn base de ise Hereos of Might and Magic in tadi bir başka...[signature][hline]Now I lay me down to sleep
Pray the lord my soul to keep
If I die before I wake
Pray the lord my soul to take

:-) :-)
  • Yeni Oluştur...