Seele Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Biliyorum soru ilk basta biraz salakca olabilir google varken. Ben evde Dreamweaver calisiyorum. Lisans sorunu yüzünden is yerinde Dreamweaverla calismam imkansiz (patron para vermem diyor yazilima). Aradigim editor böyle dreamweaver kadar etikili exp felan yazabilmeliyim tabiki lisans yönünden hic bir sorun olmamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Bluefish? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 notepad++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ayni anda hem html source ve view özelligi var mi? dosyalari otomatik olarak ftp ye atiyormu save dedigimiz zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 vim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 bir yazilim sirketinde calisiyorsun ve patron yazilima para vermem diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Tesbih said: vim /mutsuzluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 vim heralde dünyanın en mükemmel ve en korkunç editörü. Elimde 10 15 tane premium lesson var vimle ilgili. İstek olursa paylaşabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 senko said: bir yazilim sirketinde calisiyorsun ve patron yazilima para vermem diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 vim degilde, vi'yle(gerce farklari ne bilmiyorum) dosya ac editle save et kapat yapabiliyorum, close enough. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 VImproved oluyor. Aynı bokun mavisi gibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 aptana studio 3'e bi bak http://aptana.com/products/studio3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 http://www.microsoft.com/express/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar