dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 kermit said: Archangel_ said: harbi o kadar var mı? kim stalklıyor be beni?değmemki peh. illa sana yazacak, sana bayılıp stalklıycak diye bişi yokki. forumda liseli ergen gerizekalılar bi sürü. aramaya senin nickini yazıp yazdığın her posta laf sokmaya çalışıp fail olan aptal sürüsü bolca mevcut. 23 bin mesajın var gökalpçim. edit : başka özel bilgiler var da saklanıyo mu onlar, nası görüyoz onnarı
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 dattebayo said: 23 bin mesajın var ee ?
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 napae said: Benim vardır heralde bi iki tane stalkerım zuhuzhuz ben
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 kendimi aratıyorum ben, ne yazmışım neler yapmışım, gelişimim nasıl olmuş, olmuş mu ona bakıp kapatıyorum.
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ben de bazen bakıyorum lan şu adam ne güzel yazmış falan diyorum. sonra bi bakıyorum meğer benmişim o sdf
napae Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Ben bazen aranacak kelime kısmına napae yazıyorum. Kim beni quotelamış, adım geçmiş mi diye. sdfgh
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 smarthan said: ben de bazen bakıyorum lan şu adam ne güzel yazmış falan diyorum. sonra bi bakıyorum meğer benmişim o sdf megalomal.
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 dasaaa said: olmuş mu peki? kimi olmuş, kimi olmamış.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 napae said: Ben bazen aranacak kelime kısmına napae yazıyorum. Kim beni quotelamış, adım geçmiş mi diye. sdfgh hehe hadi bakalım
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 smarthan said: ben de bazen bakıyorum lan şu adam ne güzel yazmış falan diyorum. sonra bi bakıyorum meğer benmişim o sdf buna benzer şey bende de oluyor. bakıyorum "lan bunu ben yazmış olamam. böyle kötü mesajlar atmamışımdır" diye tırsarken, aslında balonun o mesajı attığını görüp rahatlıyorum.
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 vaniLLe said: smarthan said: ben de bazen bakıyorum lan şu adam ne güzel yazmış falan diyorum. sonra bi bakıyorum meğer benmişim o sdf megalomal. kes lan mal oha nilmiş. sdf
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 burdan sözü geçmişken beni stalklayacak arkadaşlardan özür dileyeyim. bir mesaj attığım yere genelde dönüp bir daha pek bakmıyorum. tauntlarınız boşa gidiyorsa üzgünüm.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 smarthan said: vaniLLe said: smarthan said: ben de bazen bakıyorum lan şu adam ne güzel yazmış falan diyorum. sonra bi bakıyorum meğer benmişim o sdf megalomal. kes lan mal oha nilmiş. sdf söyle söyle nil diye söylememezlik yapma. sözünün eri ol!
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 napae said: Aa sizin aranız mı bozuk? :/ bizim aramiz hic bir zaman iyi olmadi ki.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Estel_Anorien said: burdan sözü geçmişken beni stalklayacak arkadaşlardan özür dileyeyim. bir mesaj attığım yere genelde dönüp bir daha pek bakmıyorum. tauntlarınız boşa gidiyorsa üzgünüm. onnçün hakaret edecekseniz özel mesajdan hakaret edin.. "kaplumbaa kabuğu mu çalıyon olm ahuaha" falan da diyin hatta. sonra özel mesajla hakaret etti diye dava açsın. tazminat ödemeye mahkum olun mahkeme çıkışında kapıda yanyana duralım reha ile, gülerek bekleyelim sizin çıkışınızı. parayı da %50-%50 paylaşalım. kaplumbağa kabuğu da çalabilelim.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ikinizi de kill on sight listeme ekledim.
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 vaniLLe said: napae said: Aa sizin aranız mı bozuk? :/ bizim aramiz hic bir zaman iyi olmadi ki. :(
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 vaniLLe said: ikinizi de kill on sight listeme ekledim. ben le estel mi?
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 hayir böbööm, ekmek ve cemss'i. smarthan'i tehdit etmen ise yaramamis ayrica!
Öne çıkan mesajlar