Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Şimdi biz hangi dine göre bugün son? nasıl cümle bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 dasaaa said: barnacle said: olmasın lan. o kadar proje yaptım. sözlü sınava girmeden ölmem! esas sözlüyü öbür tarafta yapıcaklar. css'ye iyi hazırlanmışsınızdır umarım ben bilmem gardaş. o ders geçilecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 evangelistlere göre sonun başlangıcı. yani aslında yarın bi bok olmyacak. @barnacle: sen css'yi de ihmal etme. sonra yok "ben çalışamadıydım" yok "bizim kitap kesikti, o kesik ortadan sonrasını okuyamadım" yemezler! yanarsın cayır cayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 sevişiriz belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 kim abi onlar kaç kişiler? Biz de paticik olarak din kuralım bi tarih belirleyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 hayırlısı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 saat kac gibi olur, ona gore belki sinemaya filan giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Dartanian said: kim abi onlar kaç kişiler? Biz de paticik olarak din kuralım bi tarih belirleyelim? güçlü lobiler abi. bizde ameriga lobisi olarak en aktif akila var. penth var ama o şimdi mikrosofd lobisinde. kanada'da bi sürü adam olması lazım gerçi. ama oraları dinci değil çok. yok mu bible belt'te ya da yakınında bi iki adam? cebime para koyun ben gideyim hatta.. hakikaten ya hadi kalkayım artık ben. saat çok geç olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Dünyanın sonu geliyor hemen sevişmemiz lazım diyip bi kaç evangelist güzel kız kandırabilir miyiz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 o diil de yarın harbi başlasa yok olmaya dünya. ne yaparsınız? daha doğrusu ne yapmak istersiniz son kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 O nasıl soru abi? Bi adada yalnız kalsan yanına alcağın 3 şey nolurdu? gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 kesin dünya yok oluyor olsa gta yaparım herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Dartanian said: O nasıl soru abi? Bi adada yalnız kalsan yanına alcağın 3 şey nolurdu? gibi. soru bu. cevapları alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 atlar uçağa vegasa falan giderdim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Yeni yıla ilk girmesiyle ünlü ada ülkesi Kiribati'den mesaj var: -beyler gün bitti burda, dünya yok olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 seni koca şapşal! dünya yok olucaksa amerikadan başlayarak yok olur bi kere! hiç mi film izlemedin akıllım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 AHAHAHAHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 daha 6 saat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 İyi o zaman uyurken GG oluruz. Problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 uyurken hiç zevkli olmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 farklı şeylere bu kadar kapalı olmayın.. uyuyacaksınız ve uyandığınızda tamamen başka bi yerdesiniz. daha iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 hiçbiryerde de olabilirz ve bütün şenliği kaçırmışta olabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 dünyaya meteor düşse ama böyle çakıl taşı gibi düşüyo ufak. o sadece sizin kafanıza çarpıp öldürse üzülürmüydünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ya biri afterlifetube e yükler illa ki.. dert etmeyin. abi ölünce büyük ihtimalle üzülmüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesela uyuyoruz ve bi sıcaklık gelmeye başlıyor böyle aşağıdan aşağıdan sıcaklığa bi uyanıyoruz ki cehennemdeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar