yav Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ne düşünüyorsunuz bu zat-ı muhterem hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 kürt değil kendisi. ama vicdanlı adamdır. geçen hıncal uluç yazmıştı. bu sorun çözülecekse emine ayna gibilerle değil sırrı süreyya ahmet türk gibilerle çözülecek diye. oyunu da ona verecekmiş sanırım. ben istanbul'da olsam ben de sırrı süreyya'ya verirdim. dtp (şimdiki adı neyse işte) bloğunun içinde yer alsa bile farklı bir adam kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 iyi bir insan öncelikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 PKK'nın partisinden aday olan kişi Allah'ın oğlu olsa oy vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 cizıs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 adam gibi izleyemiyorum düzgün link bulana rep. yıldız tv'de yok nedense, showtvnet te kesiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Masquerade said: cizıs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 "roket adam" said: adam gibi izleyemiyorum düzgün link bulana rep. yıldız tv'de yok nedense, showtvnet te kesiliyor. http://arizagrup.ile.biz/ ben şu programı kullanıyorum. iyi gibi. diğer tv kanalları da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 cetintas said: PKK'nın partisinden aday olan kişi Allah'ın oğlu olsa oy vermem. hiç belli olmaz belki böyle insanların önderliğinde DTP BDP kürt sorununu çözecek kilit bir eleman haline gelebilir (şuanki körükleyici halinin aksine) o yüzden akıllı mantıklı insanlara böyle dar kalıplardan bakmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Çok bilgili ve çok ilgili bir adamdır. Severim kendisini. BDP'ye katılması parti hakkındaki görüşlerimi az da olsa etkilemeyi başarmıştır. Ancak partiyi değil de, Sırrı Süreyya ve Ertuğrul Kürkçü gibi değerli insanların sözlerini takip etmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 iyi niyetlidir, hep yapıcı konuşmaya çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 İyi polis , kötü polis rollerinin iyi polis tarafı işte.. günahımı vermem.. Konuşmasına bile uyuzum bu herifin , zaten söyledikleride salak saçma şeyler, vakit kaybı izlemek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 düzgün adam, umarım onuda ufukl uras gibi kullnıp atmazlar. bpd'nin böyle baya sorunlu bir politikası var cünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ben bu adamın meclise girmesini baya istiyorum. bole adamlar lazım bu sorunun çözülebilmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 işçi sınıfının kürtleşmesi derken ? evrensel olguyu millete indirgeyip, bunu görmezden gelen sosyaliste karşı saygısızlık etmiştir demek pek samimi değil be. ak parti hakkında söylediklerinde haklı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 said: devlet asla tükürdüğünü yalamaz nasıl sakat bir düşüncedir yahu. bu nasıl bir seyirci görüşü. devlet bir şeyi yanlış yaptıysa hiç geri dönmez mi yani. direk devletperestliğin kitabını yazdı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 haklı olduğu konular da var ama bi ufuk urastan bi baskın orandan farkı yok ne yazık ki, sorunu çözecek adamlar bunlar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Saçma sapan konuşan arnavut kökenli elemana verdiği cevap şu: "arnavutlar için aziz nesin'in bir sözü var, ehe onurlandırıcı bir şey, bir toplulukta arnavutu nasıl tanırsınız biliyo musun, boyu kısa olup en uzun duran arnavuttur". ne abi bu şimdi? birebir aynısının kürtler için söylendiğini düşünsenize? bu adam mı samimi? bu adam mı çözüm getirecek vesaire? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TantoLaVita Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ben bu adamı bildim bileli aynıydı hrzmnda hem fikir olmusumdur kendisiyle ama kendiside dio ya türk milletinin endişesi giderilmeli benimde baglı oldugu partiyle ilgili endişelerm oldugu icin oy vermek ne yazıkki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juanito Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 @roketadam saçma sapan konuşma la. eleştirecek çok yönü var da, onu laf olsun diye söyledi öyle. bir şeye cevap vereyim diye değil. her cümleye de takılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 "roket adam" said: birebir aynısının kürtler için söylendiğini düşünsenize? bu adam mı samimi? bu adam mı çözüm getirecek vesaire? O sözden ne anladın acaba merak ettim. Bana normal geldi. Göremediğim bir durum mu var anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 cevap vermedi taksimde bomba patlatılınca biraz "barış" a tezat olmuyo mu sorusuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 iyi niyetli bakmaya çalışıyorum, ama genellikle ampullerde gördüğüm bir huy yine var ya. abi sana sorulan şeye net cevap versene, sorulan soruya net cevap vermeyip, evirip, çevirip, evirip, çevirip, uzun konuşmaya özen göstererek kıvırmak nedir ki. o üzerinde ''internet yasağına tepki'' yazan çocuğun sorularına tam cevap vermedi. konuya girdi, çıktı, başka konulara girdi, sündürdü fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ben o nesin'in arnavut fıkrasını cidden anlamadım yalnız yav? Bence soru soran arnavut adam da anlamadı baktı öyle falan asfsd ama hakkaten ne demeye çalıştı sırrı ağbey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Sparkcaster said: cevap vermedi taksimde bomba patlatılınca biraz "barış" a tezat olmuyo mu sorusuna şurada bitti benim için ssö =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar