Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Öldüm bittim ben bu oyuna... bu oyun türünün en mükemmeli diyebilirim... medievella zirveye yerleşen totalwar serisi Rome versiyonuyla uzaya çıkacak :D Rome: Total War siteye girin ve şu görüntülere bir bakın... ağzım açık kaldı... o fillerin ordunun içine girmesi bile ürpertti beni... trailerları izleyin imkan bulursanız... duvara merdiven dayayıp çıkmaya çalışan askerler... topun dokandığ yerde duvarla beraber havaya uçan askerler... burçlarda koşturan okçular... off be off :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 trailer manyak evet 3d rts sevmesemde bunu alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 1 kere en buyuk artisi romayla alakali olmasi . sirf bu yuzden bile alinip oynanir ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 [Bu mesaj Karahanli tarafından 20 Temmuz 2004 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Aha işte size oyundan süper resimler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 İşte bunların hepsi ingame savaş görüntüleridir... Artık nasıl bişi olduğunu siz anlayın... Medievel TotalWarı çok severek oynardım artık buna ölerek oynicam herhalde... E3 (the Electronic Entertainment Expo 2003, held in Los Angeles) en iyi strateji oyunu seçildi...[Bu mesaj Karahanli tarafından 20 Temmuz 2004 18:26 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Karahanli tarafından 20 Temmuz 2004 18:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Bide 8 player kapasiteyle lan ve internetten oynanabilinior... Multiplayer rulz! Ben HUNları merakla bekliorum... medievelda vazgeçilmez ırkım türklerdi eğer romeda hun varsa kimse tutamaz beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 yılın en çok merakla beklediğim rts'si, campaign modunu biraz daha detaylı hale getirip güzelleştirmişlerse muhteşem olacak, battle modunu zaten biliyoruz ne kadar iyi.. :) rts deyince artık total war gibi oyunlardan keyif alıyorum, dune 2 klonlarının ömrü bitti bence..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 harita üstünde artık şehirleşmeler görünebilecekmiş... yapılan köprüler binalar falan. Harita 3d şeklinde hazırlanmış ve seçilen bölgenin coğrafi özellikleri görülebilinior... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SolidSnake Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 oha çüş i, beta alpha gamma şeklinde filan warmı bi yerden indirilmelik[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 baya güzel birşey, alınır ve oynanır :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. fizban, 07 Temmuz 2004 22:38 tarihinde demiş ki: abi bi kerelik vermenin anlamı nedir ? bi kere verdikten sonra bi daha niye vermeyesin ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 azmo eski roma, eski mısır, eski yunan, germen filan o vakitlerde ne varsa hepsi var sanıyorum, medieval'daki gibi..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 azmo zilyon tane ırk var. ben de campaign i merak ediyorum doğrusu. umarım çıkana kadar bi upgrade çekebilirim şu ekran görüntülerine baktıkça içim gidiyor.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 sadece avrupa, kuzey afrika ve ortadoğu olacak, eu2 genişliğinde bir oyun olamaz. eu2'de combat sonuçta 3 çeşit adamın sırayla birbirine ateş etmesinden ibaret.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 İnşallah Shogun daki gibi geyşa , ninja , harakiri yapan general videoları gibi şeyler de eklerler bunlar olursa oyun tadından yenmez[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Wallaha adamlar işini biliyor şogan bağımlılık etti. Medivıl tutsak etti bakalım bu netcek[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 tam ters yapmislar. her loma lejyonerinin basinda tuy yoktur, olunca da orta seviye komutanlar haric one dogru degil yanlara dogru yelpaze durur, bilakis her grek savascisinin migferinde vardir ve onden bakinca yelpaze gibi degil yandan bakinca yelpaze gibi olur.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 acaba oynarken bu dediklerine dikkat edecemisinb yoksa ağzın bir karış açık oyunu mu oynaycaksın[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bu sekilde hatalar beni oyunlardan cok cok fazla sogutur. oyunu almayacagim. tecrubeden gordum ki bu sekilde hatalarin oldugu oyunlarda mutlaka ayni tarzda daha buyuk tarihsel hatalar da oluyor.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Beni oyundan soğutmaz ama Med Tot War da Türklerin oyun başında adam gibi sadece Armenian Heavy Cav çıkarmaları beni deli etmişti sanki gerçekte biz Anadoluyu ermeni ler sayesinde ele geçirmişiz gibi uyuz olmuştum açıkçası[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 valla türklerin tarihsel konumu beni zerre kadar bağlamaz günümüz pazarlama stratejisine göre bi oyunu benim sevmem için o oyunda türkler roxxor olmalıdır. mesela rise of nations da türkler süper, hatta bence en iyi ırk.hastasıyız.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Turks have Power Of Siege ne demek yaw god mode gibi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 +1 arcane ... turklerın oyun ıcınde psıko oldugu oyunlarda (aoe2+exp) acayıp duygusallasıyorum ... sureklı turkler le oynamak falan ,oyle ıcımde bır ezıklıkte yok ama acayıp zevklı oluyo ... +1 o armenıan heavy chvalry olayına bende kıldım , baskalarıda varmıs benım gıbı dusunen (rahatladım) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 unity muhtemelen 50 çeşit birim vardır oyun içinde özellikle romalılar için, o senin gördüklerin standart lejyoner değil de praetorian guard gibi özel bir ünitedir. çünkü web sitesinden baktığımda tonla birbirinden farklı roma askeri birimleri gösteriyordu. tek bir sınıf yok yani..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: arcane, 20 Temmuz 2004 22:38 tarihinde demiş ki: valla türklerin tarihsel konumu beni zerre kadar bağlamaz günümüz pazarlama stratejisine göre bi oyunu benim sevmem için o oyunda türkler roxxor olmalıdır. mesela rise of nations da türkler süper, hatta bence en iyi ırk.hastasıyız. bu pazarlama stratejisine göre hareket ederlerse ve adamlarında muhtemelen türkiyeyi değil avrupayı düşüneceklerini hesaba katarsak türkler suxor olacaktır heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Rome: Total War × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 harita üstünde artık şehirleşmeler görünebilecekmiş... yapılan köprüler binalar falan. Harita 3d şeklinde hazırlanmış ve seçilen bölgenin coğrafi özellikleri görülebilinior... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 oha çüş i, beta alpha gamma şeklinde filan warmı bi yerden indirilmelik[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 baya güzel birşey, alınır ve oynanır :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. fizban, 07 Temmuz 2004 22:38 tarihinde demiş ki: abi bi kerelik vermenin anlamı nedir ? bi kere verdikten sonra bi daha niye vermeyesin ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 azmo eski roma, eski mısır, eski yunan, germen filan o vakitlerde ne varsa hepsi var sanıyorum, medieval'daki gibi..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 azmo zilyon tane ırk var. ben de campaign i merak ediyorum doğrusu. umarım çıkana kadar bi upgrade çekebilirim şu ekran görüntülerine baktıkça içim gidiyor.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 sadece avrupa, kuzey afrika ve ortadoğu olacak, eu2 genişliğinde bir oyun olamaz. eu2'de combat sonuçta 3 çeşit adamın sırayla birbirine ateş etmesinden ibaret.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 İnşallah Shogun daki gibi geyşa , ninja , harakiri yapan general videoları gibi şeyler de eklerler bunlar olursa oyun tadından yenmez[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Wallaha adamlar işini biliyor şogan bağımlılık etti. Medivıl tutsak etti bakalım bu netcek[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 tam ters yapmislar. her loma lejyonerinin basinda tuy yoktur, olunca da orta seviye komutanlar haric one dogru degil yanlara dogru yelpaze durur, bilakis her grek savascisinin migferinde vardir ve onden bakinca yelpaze gibi degil yandan bakinca yelpaze gibi olur.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 acaba oynarken bu dediklerine dikkat edecemisinb yoksa ağzın bir karış açık oyunu mu oynaycaksın[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bu sekilde hatalar beni oyunlardan cok cok fazla sogutur. oyunu almayacagim. tecrubeden gordum ki bu sekilde hatalarin oldugu oyunlarda mutlaka ayni tarzda daha buyuk tarihsel hatalar da oluyor.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Beni oyundan soğutmaz ama Med Tot War da Türklerin oyun başında adam gibi sadece Armenian Heavy Cav çıkarmaları beni deli etmişti sanki gerçekte biz Anadoluyu ermeni ler sayesinde ele geçirmişiz gibi uyuz olmuştum açıkçası[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 valla türklerin tarihsel konumu beni zerre kadar bağlamaz günümüz pazarlama stratejisine göre bi oyunu benim sevmem için o oyunda türkler roxxor olmalıdır. mesela rise of nations da türkler süper, hatta bence en iyi ırk.hastasıyız.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Turks have Power Of Siege ne demek yaw god mode gibi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 +1 arcane ... turklerın oyun ıcınde psıko oldugu oyunlarda (aoe2+exp) acayıp duygusallasıyorum ... sureklı turkler le oynamak falan ,oyle ıcımde bır ezıklıkte yok ama acayıp zevklı oluyo ... +1 o armenıan heavy chvalry olayına bende kıldım , baskalarıda varmıs benım gıbı dusunen (rahatladım) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 unity muhtemelen 50 çeşit birim vardır oyun içinde özellikle romalılar için, o senin gördüklerin standart lejyoner değil de praetorian guard gibi özel bir ünitedir. çünkü web sitesinden baktığımda tonla birbirinden farklı roma askeri birimleri gösteriyordu. tek bir sınıf yok yani..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: arcane, 20 Temmuz 2004 22:38 tarihinde demiş ki: valla türklerin tarihsel konumu beni zerre kadar bağlamaz günümüz pazarlama stratejisine göre bi oyunu benim sevmem için o oyunda türkler roxxor olmalıdır. mesela rise of nations da türkler süper, hatta bence en iyi ırk.hastasıyız. bu pazarlama stratejisine göre hareket ederlerse ve adamlarında muhtemelen türkiyeyi değil avrupayı düşüneceklerini hesaba katarsak türkler suxor olacaktır heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Rome: Total War × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 azmo zilyon tane ırk var. ben de campaign i merak ediyorum doğrusu. umarım çıkana kadar bi upgrade çekebilirim şu ekran görüntülerine baktıkça içim gidiyor.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 sadece avrupa, kuzey afrika ve ortadoğu olacak, eu2 genişliğinde bir oyun olamaz. eu2'de combat sonuçta 3 çeşit adamın sırayla birbirine ateş etmesinden ibaret.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 İnşallah Shogun daki gibi geyşa , ninja , harakiri yapan general videoları gibi şeyler de eklerler bunlar olursa oyun tadından yenmez[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Wallaha adamlar işini biliyor şogan bağımlılık etti. Medivıl tutsak etti bakalım bu netcek[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 tam ters yapmislar. her loma lejyonerinin basinda tuy yoktur, olunca da orta seviye komutanlar haric one dogru degil yanlara dogru yelpaze durur, bilakis her grek savascisinin migferinde vardir ve onden bakinca yelpaze gibi degil yandan bakinca yelpaze gibi olur.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 acaba oynarken bu dediklerine dikkat edecemisinb yoksa ağzın bir karış açık oyunu mu oynaycaksın[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bu sekilde hatalar beni oyunlardan cok cok fazla sogutur. oyunu almayacagim. tecrubeden gordum ki bu sekilde hatalarin oldugu oyunlarda mutlaka ayni tarzda daha buyuk tarihsel hatalar da oluyor.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Beni oyundan soğutmaz ama Med Tot War da Türklerin oyun başında adam gibi sadece Armenian Heavy Cav çıkarmaları beni deli etmişti sanki gerçekte biz Anadoluyu ermeni ler sayesinde ele geçirmişiz gibi uyuz olmuştum açıkçası[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 valla türklerin tarihsel konumu beni zerre kadar bağlamaz günümüz pazarlama stratejisine göre bi oyunu benim sevmem için o oyunda türkler roxxor olmalıdır. mesela rise of nations da türkler süper, hatta bence en iyi ırk.hastasıyız.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Turks have Power Of Siege ne demek yaw god mode gibi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 +1 arcane ... turklerın oyun ıcınde psıko oldugu oyunlarda (aoe2+exp) acayıp duygusallasıyorum ... sureklı turkler le oynamak falan ,oyle ıcımde bır ezıklıkte yok ama acayıp zevklı oluyo ... +1 o armenıan heavy chvalry olayına bende kıldım , baskalarıda varmıs benım gıbı dusunen (rahatladım) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 unity muhtemelen 50 çeşit birim vardır oyun içinde özellikle romalılar için, o senin gördüklerin standart lejyoner değil de praetorian guard gibi özel bir ünitedir. çünkü web sitesinden baktığımda tonla birbirinden farklı roma askeri birimleri gösteriyordu. tek bir sınıf yok yani..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: arcane, 20 Temmuz 2004 22:38 tarihinde demiş ki: valla türklerin tarihsel konumu beni zerre kadar bağlamaz günümüz pazarlama stratejisine göre bi oyunu benim sevmem için o oyunda türkler roxxor olmalıdır. mesela rise of nations da türkler süper, hatta bence en iyi ırk.hastasıyız. bu pazarlama stratejisine göre hareket ederlerse ve adamlarında muhtemelen türkiyeyi değil avrupayı düşüneceklerini hesaba katarsak türkler suxor olacaktır heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Rome: Total War × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 İnşallah Shogun daki gibi geyşa , ninja , harakiri yapan general videoları gibi şeyler de eklerler bunlar olursa oyun tadından yenmez[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Wallaha adamlar işini biliyor şogan bağımlılık etti. Medivıl tutsak etti bakalım bu netcek[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 tam ters yapmislar. her loma lejyonerinin basinda tuy yoktur, olunca da orta seviye komutanlar haric one dogru degil yanlara dogru yelpaze durur, bilakis her grek savascisinin migferinde vardir ve onden bakinca yelpaze gibi degil yandan bakinca yelpaze gibi olur.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 acaba oynarken bu dediklerine dikkat edecemisinb yoksa ağzın bir karış açık oyunu mu oynaycaksın[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bu sekilde hatalar beni oyunlardan cok cok fazla sogutur. oyunu almayacagim. tecrubeden gordum ki bu sekilde hatalarin oldugu oyunlarda mutlaka ayni tarzda daha buyuk tarihsel hatalar da oluyor.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Beni oyundan soğutmaz ama Med Tot War da Türklerin oyun başında adam gibi sadece Armenian Heavy Cav çıkarmaları beni deli etmişti sanki gerçekte biz Anadoluyu ermeni ler sayesinde ele geçirmişiz gibi uyuz olmuştum açıkçası[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 valla türklerin tarihsel konumu beni zerre kadar bağlamaz günümüz pazarlama stratejisine göre bi oyunu benim sevmem için o oyunda türkler roxxor olmalıdır. mesela rise of nations da türkler süper, hatta bence en iyi ırk.hastasıyız.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Turks have Power Of Siege ne demek yaw god mode gibi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 +1 arcane ... turklerın oyun ıcınde psıko oldugu oyunlarda (aoe2+exp) acayıp duygusallasıyorum ... sureklı turkler le oynamak falan ,oyle ıcımde bır ezıklıkte yok ama acayıp zevklı oluyo ... +1 o armenıan heavy chvalry olayına bende kıldım , baskalarıda varmıs benım gıbı dusunen (rahatladım) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 unity muhtemelen 50 çeşit birim vardır oyun içinde özellikle romalılar için, o senin gördüklerin standart lejyoner değil de praetorian guard gibi özel bir ünitedir. çünkü web sitesinden baktığımda tonla birbirinden farklı roma askeri birimleri gösteriyordu. tek bir sınıf yok yani..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: arcane, 20 Temmuz 2004 22:38 tarihinde demiş ki: valla türklerin tarihsel konumu beni zerre kadar bağlamaz günümüz pazarlama stratejisine göre bi oyunu benim sevmem için o oyunda türkler roxxor olmalıdır. mesela rise of nations da türkler süper, hatta bence en iyi ırk.hastasıyız. bu pazarlama stratejisine göre hareket ederlerse ve adamlarında muhtemelen türkiyeyi değil avrupayı düşüneceklerini hesaba katarsak türkler suxor olacaktır heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Rome: Total War × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: arcane, 20 Temmuz 2004 22:38 tarihinde demiş ki: valla türklerin tarihsel konumu beni zerre kadar bağlamaz günümüz pazarlama stratejisine göre bi oyunu benim sevmem için o oyunda türkler roxxor olmalıdır. mesela rise of nations da türkler süper, hatta bence en iyi ırk.hastasıyız. bu pazarlama stratejisine göre hareket ederlerse ve adamlarında muhtemelen türkiyeyi değil avrupayı düşüneceklerini hesaba katarsak türkler suxor olacaktır heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar