CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ahmedinejad said: izmir sallanmış. kim sallamış kaç şiddet ? Depremi önceden tahmin edin... http://ts.trserv.com/deprem/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ahmedinejad said: izmir sallanmış. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy My brothers. And you will know My name is the Lord when I lay My vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 aka gavur izmir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 kalbimi kırıyorsuz. :( https://twitter.com/#!/search/realtime/izmir%20deprem http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=12+ocak+2012+izmir+depremi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 hissetmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 kavurma said: İZMİR BORNOVA SALLADI KALBİMİN ÇARPINTISI TUTTU SANDIM İLK SONRA KIÇ BÖLGESİNDEN Bİ OYNAŞMA GELİNCE HEYECANLANDIM! hahahahaha tepki çok iyi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ee azrail korkusu kolaymı hacım adamdan kan alır malum bölgeden ahahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 3.6 hissetmedim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 İzmir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 SeaGle said: dasaaa, the last earthquakebender'dan aciklama bekliyoruz! görüyorum ki dasaaa'dan bi açıklama gelmemiş. arkadaşlar, yeni earthquakebender'ınız olmaya adayım.yarın gidiyorum kandilli'ye mülakata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 said: @kandilli_info İzmir'de Deprem Oldu Galiba Bir Bakarmısınız..? of çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 yok deprem fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 aga yapmayın la şunu bu soğukta şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 evet gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 http://ts.trserv.com/deprem/ evet şu görmüş olduğunuz grafiklerde 3 ile 2 verileri arasında Sarı ve Turuncu dalgaşanmaları görürseniz ve bu dalgalar 8 saaten fazla olmuş gözüküyorsa dünyanın herhangi biryerinde 7 ile 9 şiddeti arası deprem olacaktır 8 saatlik dilim 7 şiddet e tekabul ediyor eğer 48 saat ten fazla sürer ise 8 daha fazla sürer ise 9 şiddetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 cihant said: SeaGle said: dasaaa, the last earthquakebender'dan aciklama bekliyoruz! görüyorum ki dasaaa'dan bi açıklama gelmemiş. arkadaşlar, yeni earthquakebender'ınız olmaya adayım.yarın gidiyorum kandilli'ye mülakata adamı rahat bırakın olm. tee bilmemnerelerde hayat mücadelesi veriyo. sfdgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 hadi yaaa nerelere gitti ki? ben de bugün kandilliye deprem mühendisliği mülakatına gittim.kabul alırsam dasaaa'ylan da tanışırım diyodum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 şubat gibi gelicem. tanışırız:) yunanistan 2.2'lerle sarsılıp duruyor bu arada bugün. var bi aktiflik. kalanında ise gavur ellerdeyim. durumum belirsiz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar