Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 De Gea --> ManU 18.5M pounda gitmiş. Atletico en sağlam adamlarından birini sattı. Gerçi ellerinde Asenjo gibi zaten çok iyi bi kalecileri daha var, çok etkilenmezler.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 kesinleşti demek ki. çok çok çok iyi bir transfer. yalnız adamın fiziği bir garip. çok zayıf, ama bir el var adam da çok komik gözüküyor. kocaman elleri var :)
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Umut Bulut, Toulouse'da. Gidebilme ihtimali varken, gitmesi çok iyi oldu. Kurtardı kendisini
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 http://www.guardian.co.uk/football/2011/may/24/harry-redknapp-tottenham-hotspur-clearout totenham kadroyu temizleme çalışmalarına girişmiş. Ben Alnwick, Alan Hutton, Kyle Naughton, Sébastien Bassong, David Bentley, Jermaine Jenas, Wilson Palacios, Niko Kranjcar, Jamie O'Hara, Giovani dos Santos and Robbie Keane gidicekler listesi. fb'ye palacios çok temiz olur.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ya honduras'in yeteneksizini napacaz.
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 2 Madrid kulübü başkanının centilmenlik anlaşması ayağına Agüero'yu piç gibi ortada bıraktı Real Madrid:"Şimdilik transferini düşünmüyoruz." -aceto
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 mokoko said: http://www.guardian.co.uk/football/2011/may/24/harry-redknapp-tottenham-hotspur-clearout totenham kadroyu temizleme çalışmalarına girişmiş. Ben Alnwick, Alan Hutton, Kyle Naughton, Sébastien Bassong, David Bentley, Jermaine Jenas, Wilson Palacios, Niko Kranjcar, Jamie O'Hara, Giovani dos Santos and Robbie Keane gidicekler listesi. fb'ye palacios çok temiz olur. abi adamların kadroya giremeyenlerine bakar mısın yalnız.. hahaha palacios, kranjcar ve keane. nedense keane'i kimse almıyor. kranjcar gelse bize ya
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 palaciosu alsak biz de
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 hasani ingiltereye gonderiyorum hemen.
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Gider inşallah ghgfhjfg. O değil Juventus'un 12 milyon euro + oyuncu teklifini kabul etmemiş Udinese Inler icin. Tıkanmış görüşmeler. Udinese'ye 16 milyon avroya çıkan kulüpler oldugundan bunu talep etmiş Juve'den, Juve de bezip vazgeçme noktasına gelmiş. Ancak Gokhan'in onceligi Juve imiş, olmazsa diğer yüksek bonservis oneren kulupler ile gorusecek.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Avrupa transfer haberlerini takip edebileceğim, tercihen ingiliz sitesi arıyorum. Var mı iyi bi site böyle bildiğiniz?
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Twitterdan yabancı Gazeteleri ve muhabirlerini takip edebilirsin en rahatı o.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 twitter kullanmıyorum ya :( kullanmak da istemiyorum dsfs neyse bilen biri çıkarsa güzel olur, yine de sağol :)
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ben de aynı görüşteydim nilep, sonra çalıştığımız şirketteki eğitimlerde kullanmamız yönünde tavsiyelerde bulundular, aldım bi hesap. sadece milleti takip etmek için kullanıyorum, henüz bi satır bişi yazmışlığım yok. 3-4 ayı geçti hala "write your first tweet" diye uyarı geliyo her girdiğimde. Milleti takip etmek için güzel oluyor ama.
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 http://www.goal.com/en-india/ var arada bakıyorum bende
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Niye hindistan versiyonunu okuyosun goal'ün? :P
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 onun indiaya nasıl geçtiği hakkında hiç bir fikrim yok :D
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Udinese maden gibi takim haci. Devler yagmalamaya baslamis bile. Inler, Zapata, Handanovic, Sanchez e cilgin teklifler yagiyor ahahah.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 saydığın adamlar da iyi yalnız hehe
Ciprian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Pastoreyi unutmuşsunuz. Edit: Pastore palermodaydı la :(
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Lukaku bugun yarin imzalar heralde Chelsea ile http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1294324/True-colours-Chelsea-boosted-race-Romelu-Lukaku-wonderkid-snapped-wearing-Blues-shirt.html Udinese Gokhan Inler icin 20 milyon istiyor, Juve rest cekme asamasinda. Yatabilir o is.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Kaç yaşına geldi yahu Friedel? Napacak orada?
Öne çıkan mesajlar