MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 haaaaah semih... geç kaldı geeeeeeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 yeriz biz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Böyle oyun mu olur be. Beraberliğe yatmak nedir abi? :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Bu hiddink`in bizim milli takimda bisey becerecegi yok ya.Bizle hic alakasi olmayan bi oyunu alakasiz bi kadroyla oynatmaya ugrasip duruyor.Fatih terim milli takimi daha netti bari futbol aksiyon goruyoduk biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 çok sakat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ya abi ben mi futboldan anlamıyorum hiddink mi? Şimdi arda sağ/sol kanat oynayan bi oyuncu değil mi? Şimdi çek ardayı sola sağda kim kalıyo kazım koyma abi onu oraya koy mehmet topuz'u fenerbahçede nerdeyse her maç ilk 11 oynadı bu adam koşuyo, top çalıyo, mücadele ediyo. Selçuk şahin sanki süper ligde oynuyosun. koysana oraya mehmet topal'ı. sol bek egemen korkmaz? stoper olarak servetin alternatifi hiç mi yok ? servet aldığı her topu ileri şişiren bi stoper sonuçta. 3 puan alabileceğimiz maçta zar zor 1 puan aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 hicbisey oynamadik, allahtan adamlar da yetoydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Başarının para ve şikeyle elde edildiği bir ülkenin milli takımından ne beklenir ki zaten !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 iyi skor, iyi futbol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 abi belcikaya karsi cok rahat atak yapabilecegimiz dakikalar sift berabere kalmak icin aptal aptal top cevirip zaman gecirmek bana koydu. hele penalti kacirdiktan sonra adamlar darma dagin edebilirdik adamlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Oğuz Çetin'e 1, Hiddink'e 2... Ulan kimsenin beğenmediği Schuster'i koysan takımın başına daha ofansif oynayan, tırsmayan, bir takım kurardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 abramoviç seyrettiyse hiddink bozmus diyip almaz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Ucuz atlattık bence, 1 puan iyi. Hele bu oyunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 su caglar hatayı yapmasa mac basında cillop gibi oynadı aslında. gs'de kalsın bu adam oynasın. kazım topcu degil. selcuk sahin'in kesin torpili var. mehmet ekici'yi de begendim baya, az sure oynadı ama ona ragmen belli etti kalitesini bence. cok cok kotu oynadık sonuc olarak. takımın en iyilerinden biri sabri'ydi yani hesap edin ne kadar kotuyduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 tamam abi 1 puan işine geliyordur top çevirirsin, ama açığı gördünüzmü en azından 2-3 kişi kontra kovalayın bea. hidink satmış anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 abi bu rezil oyuna 1 puan şaka gibi.adam gibi oynasak rahat 3-4 atardık bunlara çok kötüler lan fazla büyütmüşüz gözümüzde. umarım hiddink te artık chelsea yemi gidiyor nereye gidiyorsa gitsin abi ben hayatımda bu kadar etkisiz hoca görmedim.adam müdahale yapmak için gol yememizi bekledi resmen.bide selçuk nedir lan kendi takımında 18 de olması bile mucize olan adamı milli takımda,ispanyada 11 oynayan adamın yerine 11 oynatmak şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 şu kadar tırt bir takıma oyunu teslim edip mahkum oynadık ya, allah belamızı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 İsteksiz,ne yapacağını bilmeyen takım vardı sahada.Adamlar bize bizden daha çok saygı duyuyorlar rıdvan'ın dediği gibi.Topları gelişine dikeceğimiz yerde bilinçli yerden pas yapsak rahat yenerdik bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 baktımda fikstüre.belçika ile maç sayımızı avusturya deplasmanında eşitliyoruz. avusturya ile deplasmanda oynadığımızda belçika ile aynı maç sayısına ulaşmış oluyoruz.yani orda beraberlik mağlubiyet olursa gg oluruz. hadi tırt bi takımla oynarız ve direk cepte 3 puan görürüz derizki nasıl olsa bunu yener üste çıkarız deriz.aga avusturya bu, orda yenemezsek bu maçtaki 2 puan için çok ağlarız. açıkcası şuanki beraberlik pek bişiye yaramadı bana göre http://fanatik.ekolay.net/EURO-2012-ELEMELERI-A-GRUBU-2010-Fikstur_10_297.htm?MatchWeek=10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 İlk defa bi maçta beraberliğe yattık ve berabere bitti :D Bayaa kötüydük.Pas yapamadık kabullendik adamları. Herşeyi geçtim bireysel değerlendirmicem de bir tek ben mi rahatsız oldum rıdvandan? Komedi filmi izlerken espriden sonra espriyi tekrarlayan tipler gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 gider kazakistana, azerbaycana yeniliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 şu gruptan şu oyunla çıkarsak mucize olur abi.hatta bu oyunu almanyaya karşı oynarsak bi 5 daha yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 1 puan bence avantaj falan degil. oynadıgımız oyuna gore iyi ama avantaj degil. oynanmamıs macımız var diye bunu avantaj kabul etmemiz aslında ne kadar yeto bi takımımızın oldugunun gostergesi. halbuki kadromuz bence cok kaliteli. bugun tam kadro olmasak da bu kadar iyi adamı bir araya getirdikten sonra boyle sacma sapan futbol oynatmak hakkaten beceri ister yani. hiddink serefsizi kafaya chelsea'yi koymus. gerci chelsea haberleri cıkmadan once de pek takımla ilgisi yoktu. herseyi oguz yapıyor bence. hal boyle olunca cuvallıyoruz tabi. bi oguz'dan, bi selcuk'tan, bi kazım'dan kurtaramadık su milli takımı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 gidecek ya hidink. nolucak gorucez diyo. gitsin ya turk antrenor gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 selçuk şahin fena oynamadı bence ya, beğendim ben. ya da takım kötü oynadı selçuk standart oyunu ile güzel göründü, bilemedim bak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar