zweisamkeit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ırklar arası savaş eve nin kendi sitesinde yayınlanan role play hikayelerinde birde oyunun faction war kısmında yaşanabiliyor. faction war olayını açmam gerekirse. faction war kısmına zorunlu katılım gibi bir olay yok isteyen yapabiliyor. faction wara dahil olmuş şirketlerden birine girerek veya istasyonlardan solo olarak başvurabiliyorsunuz. dahil oldugunuz and sizin ırkınız hangi ırk ile savaştaysa o tarafın faction war oyuncuları tarafından vurulabilir hale gelebiliyorsunuz sizde onları yakalarsanız vurabiliyorsunuz tabi ayrıca belli bölgelerdeki sistemleri ele geçirip ırkınızın daha fazla sisteme sahip olmasını sağlayabiliyorsunuz bu yaptıklarınız tabi size loyalty point ve para olarak dönüyor. hangi ırk hangi ırk ile savaşta dersenizde: amarr minmatar ile caldari gallente ile savaşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ya olm hangı kanaldasınız siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 girdim oyuna 2 missin yaptım 3-4 skill öğrendim ama napak şimdi öle bakıyorum boş boş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 hacı sosyalleş corp falan ara muabbet geyik scam vs vs =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 abi bi görev aldım miner reward veriyor ama yanına miner almayı unutma diyor giderken e benim yok ki minerım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 aynen yea görev aldım bi tane 3 tane bişey öldür dedi gittim 1 tane vurdular öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 nedesiniz benim alt da oyunda beraber yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 merkez veya turk kardeslıgı kanallarına gırsenıze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 nası giricez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 punishera geçtim görevlere akmak için cap recharterı koymak için skill traini bekliyorum sora amarr securityden görevlere takılcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 fleet/navy corp görevleirni yapın derim ben. amarr royal navy, minmatar republic fleet vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 o görevleri nerden alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 herhangi bir chat ekranının sag ust gosesınde böle konusma kutusu balonu var. ona basın kanalın adını yazıp join diyin. Sonra girdiğinizde aylin aslım var ona bi hello çakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ya da nick verin ben bulayım sıız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 people and places'dan amarr'da ordan corporationsa git ordan deiğim corpu sec agentlara bak uygun bi tane bul basla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 red badasaz bul beni dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 oflayn dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ha cıkmıstım skiller train olsun boş boş beklemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 suark öm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 nese onlayn olunca gare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Suark, su nub arkadaslar icin bi kanal acsana. Hayrinida cagir bide arkadaslari gordukce. Diger kanallara girsinler tabi yinede soru falan sormak yada muhabbet icinde, su yeni grup bi kaynassin iyice :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 abi bide şu geyik kanalındakiler pati nicklerini söylesin hanginiz hanginiz bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 hangi kanaldasınız olm şimdi giriom oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 pek sarmadı beni oyun ya ama 1-2 saat oynadım daha umarım sarar pvp falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Tamam kurdum, Arkadaşlar kanalımızın adı uzayli pati, direk join derseniz girebilirsiniz, Benim karakterin adı Tuncan, altımın adı aylin aslim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar