ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ya ben machine'i böyle yapımı yıllar süren bişey sanmıştım hep, orda bağla usb'ye çalıştır machine görünce kafam karıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 o değil ya, sadece yazılım virüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 1x21 Reese'in sevdiceğinin durumunuda öğrenmiş olduk. Carter Reese'in gerçek kimliğini öğrendi. Umarım o foto ilerde sorun olmaz. Geriye Finch'in gizemi kaldı. Acaba onu finalde mi ele alıcaklar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Çok güzel bölümdü 21 O foto sorunda olabilir duygusal bir anda Carter Reese fotoyu veredebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Şarkılar muazzam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 5-6 bölüm önce bir bar sahnesi vadı orda adamın sevgilisi geliyordu, john onu kendi sevgilisine mi benzetmişti sanki hayattaydı diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 orada adamı tanımaya çalışıyordu bizim eleman. adamın ağzından laf alıyordu. ondan sonra iş arkadaşı kadın gelip "ne yapıyorsun olm?" diyordu Reese'e. Mr. Reese de ağzını aradığı adamla sevdiği kadın gelmeden çekip gidiyordu. Geçmişi anlatıyordu yani. Öyle hatırlıyorum ben. hani arada sırada cia'de halen aktifken ortağıyla birlikte sahnelere flashback yapıyorlar ya onlardan biriydi o sahne galiba. hatırlattığın iyi oldu bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ikinci sezonu kesin olacak, değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Olur umarım, güzel gidiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 2 bölüm sonra sezon bitiyormuş. 2.sezon için de net bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 forgiver said: 5-6 bölüm önce bir bar sahnesi vadı orda adamın sevgilisi geliyordu, john onu kendi sevgilisine mi benzetmişti sanki hayattaydı diye hatırlıyorum Flashback Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Bullbird said: 2 bölüm sonra sezon bitiyormuş. 2.sezon için de net bişey yok. amerikan dizi kuralı tersine de işliyor. yani dizi kötüyse bitiyor. ama çok iyi ise de bitiyor. ortalamayı kaçırmayacaksın abi, çok iyi bişi yapmayacaksın sanırım. sdf renewed geyikleri var yalnız jj'nin revolution isimli bir projesi daha olacakmış falan bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 dasaaa said: Bullbird said: 2 bölüm sonra sezon bitiyormuş. 2.sezon için de net bişey yok. amerikan dizi kuralı tersine de işliyor. yani dizi kötüyse bitiyor. ama çok iyi ise de bitiyor. ortalamayı kaçırmayacaksın abi, çok iyi bişi yapmayacaksın sanırım. sdf renewed geyikleri var yalnız jj'nin revolution isimli bir projesi daha olacakmış falan bi de. bkz. Firefly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 14 March 2012 6:23 PM, PDT Crime and secrecy are in fashion on CBS. The network has just announced that it has renewed freshman drama Person of Interest, starring Jim Caviezel and Michael Emerson, for a second season. The network has also announced renewals for Hawaii Five-0, NCIS, NCIS: Los Angeles, CSI, Criminal Minds, The Mentalist and Blue Bloods. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 owww cok iyi oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=5y2R2Fk2X1g yine çok iyi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Sevindim, doğru karar verdiler :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 son böümü yeni izledim manly tears http://suptg.thisisnotatrueending.com/archive/12591647/images/1288215982749.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Çok iyi dizi ya şaşırıyorum her bölüm ama fazla da uzatmasınlar 2-3 sezon sonra bitirsinler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Sezon Finali: Bayağa karışacak gibi ortalık. Zoe'yi de görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 lan allahsiz persembeyi nasil beklicem simdi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 yoklukta ne çok gideri varmış dizinin şu aralar hiç bir dizi tad vermiyor eskiler de bitiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ne yoklugu ya sdf. sezonun en iyi dizisi kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 bu hafta sezon finali varmış hakkaten, çok hızlı geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar