copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 güzeldi son bölüm. ama çok da güzel değil , orta şeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 fusco'nun da çok günahını alıyorlar ya. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=1HvjK29Gpn0 çok güzel bölümdü yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 güzel bölümdü.ama finç reyis makine ve cıkan numaralar bağlantılı mı değil mi nedir bir gelişme olması lazım o çeteye höt diye sızması saçmaydı ama napalım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Bu dizide o ben küçükken izlediğim dizilerin tadını buluyorum,bu nedenden daha bir seviyorum,yani hiç sorgulamıyorum adamın dibine giriyor tak diye telefonunu kopyalıyor,yanan arabanın içinden çat diye çıkıyor,2+2 kişi bilmem kaç kişiye karşı savaşıyorlar,küçükken de sorgulamazdım bazı bir iki dizi var bu sayede izleyebildiğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 güzeldi yine gene ve fusco'nun cidden günahını alıyorlar heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Zaten o grupta herkesin gunahi alinmis bence daha onceden ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Agmahan said: adamın dibine giriyor tak diye telefonunu kopyalıyor,yanan arabanın içinden çat diye çıkıyor,2+2 kişi bilmem kaç kişiye karşı savaşıyorlar ben de tam şunlardan dolayı diziyi izleyemiyorum. kurtlar vadisinin yabancı versiyonu gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 mikail cahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ve adamımız devreye girer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=OLl2ewqGZvo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 reyizin dönüşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 oh sonunda geldi valla.yoksa sıkılmaya başlamıştım yani tam zamanında geldi eleman sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 george costanza geliyor aklıma sürekli. dizinin havasından uzaklaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Ehuasd aynen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Gelecek bölüm : lol Oh my God, that's a grenade. Just a tear gas grenade. It's still a GRENADE! ile Carter ve Finch'e satış elemanın: "Congratulations. Is this your first?" dediği , sahnelerindeki surat ifadeleri süper :D Eğlenceli bir bölüm olucak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 kitaplardan crib çok güzel olmuş. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 bu dizi hoşmuş ya vakit geçirtiyo baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Sıradan, eğlenceli bir bölüm beklerken , ne dramlar döndü be. Dizinin çıtası her bölüm daha da yükseliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 eliasın tekrar olaya girmesi iyi oldu.iyi bölümdü yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 reis değerini düşürdü gözümde o kamyon adiliği ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 eliası tanırım iyi cocuktur.neden böyle yaptı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Bi sikintisi var demek ki, bir de Elias'in acisindan bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 saçtan büyük sıkıntı mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ya s01e18 neden çıkmadı 2 haftadır? bölüm sonu oldu da haberimiz mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar