Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hyundai Genesis Coupe nefret topici

synthesizer

Öne çıkan mesajlar

hahahaha

bayılıyorum şu avrupa insanının abd insanı hedef alınarak çıkarılan ürünleri flamelemesine.

hyundai abd'de yakaladığı başarının ismini kullanarak, oradaki mal kullanıcıları hedefleyen, tam onlara hitap eden bi araç sunmuş ki bu da gayet iyi satılır kanımca oralarda. meraklısı vardır diye trye de getirmiştir adamlar, ki alan olur illa ama bu arabanın hedef marketi benzinin ve otomobil fiyatlarının uçuk olduğu tr değil, adamlar size göre üretmemiş o arabayı. o yüzden çok heyecanlanmayın derim.

adamlar yine orta sınıfta gayet iyi arabalar sunuyor, her ne kadar her markada son yılların modası iğrenç far tipi benim zevkime hiç uymasa da, avante falan çok başarılı genel olarak. bi markanın her modeli size hitap edecek diye bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Amerika için de performansı benzerlerine göre çok iyi değil, Miata var, RX-8 var mesela. Fiyatı orada 24.000$ olduğu için gayet Hyundai çizgisinde başarılı olmuş ama gerçekten.

Adam olaya yeni bir soluk getirdi adam gibi açıklama yaparak mesela, "Ferrari gibi araba yapalım anasını satıyım" diyip 90.000 TL fiyat çakanları savunan falan çıktı şok oldum lan. Fail falan da yokmuş ortada, 2.0 motor olanı yine bu para Türkiye'de ve yine rezalet bir araba.
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

rcze mırın kırın ediyoduk da cidden bunun yanında rcz baya iyi kalıyo

rcz o fiyata göre çok çok iyi. harbici spor araba gibi.

ama tabii 90lara çıkan biri, 100 e de çıkıp golf R alabilir.

bilumum porsche'a audi'ye trollface çeker geçersin işte sdf
Sosyal ağlarda paylaş

yapma be fiyat olarak cidden çok abartı rcz, roccoyla performansı denk veya bi tık aşada, yol tutuşu rocconun bi tık daha iyi, malzeme kalitesi ve işçilik olarak hadi gene en fazla aynı olsunlar, bi tek rocco hatchback rcz düzgün coupe araç formunda, tek artısı o. eh bi de vw ve pug marka imajı da var.
80 degil 60dan satılsaydı deli gibi roccodan yerdi, böyle olunca anca 2-3 insan fantastiklik olsun diye alıyo, aracın sporlugundan degil.
ben cok heycanla bekliyodum ilk concept haberleri cıktıgında rcz'i
tasarım zaten göreceli bişey, formu evet spor, ama fiyat gerçekten fazla.

tabiki gönül ister bi golf r alıp stage 3 falan yapıp m3 m5 porsche yemek :)
Sosyal ağlarda paylaş

sana katılıyorum ama mesaj yanlış algılanmış, o da benim hatam zaten.

90 liraya hyundai alacağına 82 ye rcz alırsın demeye çalışmıştım yine. rocco güzel araba da işte super sport görüntüsü falan yok ya, oradan kaybediyo bi de 5 ay sıra var tabii =P hoş o sıra mevzuu geçen seneydi sanırım, artık vw showroomlarında görüyorum araç var.

ama ne rocco 75 eder ne rcz 80. surekli bir overprice konumu var..

komiktir polo gti da 43 etmez diyodum, ama turkiyeye avrupadan ucuza geliyo sanırsam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...