Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star "gecici olarak" kapandi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaklaşık 10 yıldır filan birşeye benzemeyen bir kanaldı ama tükiye'nin ilk özel kanalı olması sebebiyle (açıldığı ilk günleri hatırlıyorum, çağ atlamışız gibi hissetmiştim :-p ) üzüldüm doğrusu.. belki birileri ismini alıp yaşatır..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Mesaj tarihi:
nasıl?
daha akşam haberlerinde "star tv yeni yayın dönemini çırağan da kutluyor" diye haber gösteriyordu :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Mesaj tarihi:
harbiden bişi anlamadım ya? borçları yüzünden kapandı adam sölüyodu haberlerde ama tamamen kapanmış olamaz, dünya kadar yeni dizi + yeni programlar başlıyo.. şampiyonlar ligi maçları var..

*eline bi meşale ve bitanede saban alır*

Hadi Rtük ü yakmaya gidioz..
Mesaj tarihi:
cl maçlarını verirler kesin
yani en azından rtük kamuoyunu böyle bi$eyden mahrum bırakmaz.
en olmadı
star2
star3
kral tv
teleon
aburcubur
starda çareler tükenmez =)
  • Admin
Mesaj tarihi:
maç bileti satılır :d
karaborsaa[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
Bende üzülmem Star kapanmıs falan diye fakat tek uzuldugum nokta, Bir Demet Tiyatro'nun eski bölümlerini veriyordu her hafta içi akşam 8de onu ızlıyodum sureklı. Birde olacak o kadar yeniden başlıyor falan diye reklamlar çıkmıştı 1 hafta önce starda. Bunlara üzülürüm bi.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
aha yayındalar şu an..son haberlerde (dün gece) "biz borcumuzu ödedik de bi eksik var, yarın açılırız " demişlerdi zaten..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
bu gece onu mu ödemişler lol!!!

acaba gece nası ödediler o borcu :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
  • Yeni Oluştur...