Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

motorcu sorusu


Suark

Öne çıkan mesajlar

evet klasik motorcu sorusu bu ve heryerde değişik değişik cevapları var, pati yardımıma koş.

şimdi haziran başında kursa yazılıp temmuz gibi ehliyeti alıcam, motor lazım ondan sonra bincek.

şimdi 125 250 falan diolar, ama bakıorm çok tipsiz motor olm bunlar. Hem sonra 1-2 ay binip bi üste geçiceksem boşuna masraf yani.

bide bu motorların çoğu çirkin olm baktım ben, yani artık 18 yaşında deiliz binemem bunlara.

ne istiorm:
Yardım lazım, bana "şu motor iidir hacı hem zaten rocket science diil olay, basar gidersin şeklinde güzeldir fiyatında saçma sapan deildir"

-güzel olsun
-racing macing böle pırpır hepsi olur, ama bu bol süspansiyonlu arazi motorları var onlardan olmasın korkutuo adamı onlar.
-şekli güzel olsun
-basınca gitsin meret
-fazla yakmasan ( motor ne kadar yakar ki ? )
-rahat olsun


help
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yani ilk önce hangi tür seçiceğine karar ver, gösterdiklerin chopper motorlar. bunun racing'i var enduro'su moto cross'U var var da var. ben direk enduro tavsiye ederim sana. ne kadar arazi için olsada tr'de şehir içi demek arazi demek gibi birşey. çk rahat motorlar süspansiyon ve oturuş açısından. racing ve chopper nedense sevemedim tip olarak hiçbir zaman.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bence 600cclik bi racing ile motora başlamak tehlikeli olabilir. Aynı şekilde chopperla başlamak da zor, dönmüyor alet. 250lik bi racing ile başlayabilirsin bence, tipi güzel hondalar kawasakiler falan var, iyice öğrendikten sonra da 600lüğe geçersin chopper veya racing. Chopperlar o kadar pahalı değil, 2 3 ay önce 250lik yamaha dragstarı 6 milyara sattık, tabi eski modeldi ama chopperlar eskimiyor kolay kolay.

Ha bide yokuş çıkarken sorun yaratmıyor, zaten alet 150 200 kilo bişey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

17 bine motor mu alınır derken? 47 bine de var 67 binede. sonucta bu ülkede motor alacaksan 600cc ve üzerine cıktıgında 17 binleri gözden cıkarakcaksın baska sansın yok. ha alırsın ucuza 10 yasında masrafları sana 17 bini aratır.

kaldıki aradıgın özellikler öle ucuz motorlarda bulabilecegin özellikler degil pek.

ucuza 250 cc ile baslasan bile bu işe devam edeceksen mutlak suretle yükseltme egiliminde olucaksın. bunu bilip öle basla:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...