Suark Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 abi şuna kasmak demeyin deli oluorm kasmıosunuz bişeyi, oyun oynuosunuz bide o otomatik gelişiyor yahu. kasmak ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Genel bi mmo-argosu cokda takılacak bişey değil ama madem ayar oluyosun, kasmak, geliştirmek /fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 <3 genel türk mantalitesi o aslında,nese bonuslar sana o zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Koydum kenara bonusları `,-) saol, şimdi eski acc.da olan iskleri,"plex için 4 saat açın" fonksiyonunu kullanarak açıp yeni açacagım acc. transfer edebilirmiyim ship vs. falan? Yoksa trialin isk,item vs. transfer optionu yokmudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 eşya para verebiliosun ya da bence yapma yani eskisiyle devam et ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Haklısın aslında zaten Hurricaneye binmeye 1-2 gün var, da işte canına yandım gemisinin boşu 25m civarı 2 günde train edip binememek koyar adama, artık riftere binip mission yapmaktan gına gelmişti,neyse artık sıkacaz dişimizi 1 hafta falan salvage vs. biriktirecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 missiondan başka para kazanma yollarını araştırabilirsiniz, mine trade 0.0 belt ratting (yeni de olsanız sizi aralarına alacak corplar var null sec bölgelerde) üretim courier contract (bir industrial ile güzel paralar kazanabilirsiniz, bir yerden bir yere item taşıma görevleri) wormhole (oyuncu alan bol miktarda wormhole corpu var, güzel para kazanırlar, yeni ve az skille yapılabilecek orda da çok iş var) eve geniş dünya daha bilmediğim çok şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viktormarkin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 En güzeli tabi oyunu öğrenerek oynamak ama, oyunu öğrenme hızınızın skill kasma hızınızdan fazla olacağı muhakkak. Bu yüzden eninde sonunda daha üst seviye bir karaktere ihtiyaç duyacaksınız. Bunun da en kısa yollarından bir tanesi implant alım satımıdır. Neden implant derseniz, mission yapanlar tarafından markette direkt sell order la satılırlar en fazla kar marjini +3 standart implantlardadır. Bir implant alım satımından 1-3 milyon isk arası kar sağlayabilirsiniz. Bunun için kasmanız gereken sadece bir kaç tane trade skill idir. Günde 4-5 saatlik bir eforla iki ay kadar bir sürede gayet gelişmiş bir char alabilirsiniz. Bu sürede de, trade charınıza alternate skilleri kasarsınız, ileride lazım olabilecek cyno skilleri, research veya planetary skilleri gibi mesela. Tabi ki en kısa yol paranızla plex alıp oyun parasına çevirmeniz olacaktır. 34 dolara yaklaşık 750m alabilirsiniz bu şekilde 200 - 250 dolar harcarsanız da güzel bir pvp karakteri satın alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 bende denim şu +3 implant işini yaw, merak ettim, station tradede saniyelik değişimlere ayak uydurmak çok bela oluyordu. implatta bakalım nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 implant trade işi ile uğraşmadım ama benim düşünceme göre şöylede yapılabilir. jitada bir sürü adamla kapışmak yerine bir kaç mission huba buy order verilip sonra oralardan toplanıp jitada satma işi de yapılabilir gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar