Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 off moralim bozuk ya. Dün akşam banyo yapmadan aynada kaslarıma baktım bi. Çok fazla definisyon yoktu.Yalnız birşey dikkatimi çekti. Göğüslerimin ucu sarkmış gibiydi. Yani ne biliyim daha önce hiç bu kadar dikkatimi çekmedi. Biraz yağlıdır. İyi bir diyet ve çalışmayla seneye yazın eritirim diyordum. Aklıma birden jinekomasti geldi. acaba jinekomastimi oldum dedim. sabah baktım nete. jinekomasti hastalarıınn göğüslerine nerdeyse benzıyor benımkilerde. şu an kesın emin değilim belkide biraz diyet yapınca geçer. Aranızda bu hastalığı geçiren oldumu? Ergenlik döneminde olur sonrada geçer gibi birşey duydum doğrumu?[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Hafif ve orta dereceli olabiliyormuş. Benımkı hafif olabilir o zaman. off :( yani olay şeyde olabilir tam emin değilim ama. Üst göğüslerim o bölgeye göre baya zayıf. Yani üst göğüsler pek gözükmediği için orasıda sarkıyor , yada büyük gibi gelebilir. sabah sabah moralim bozuldu ya.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 http://www.estetik-cerrahi.com/res11.html bu siteden buldum resmi. Nerdeyse benım goguslerıme benzıyor. Fakat benımki biraz daha toplu bunlardan.[signature][hline]$aban matrix RevolutionsDeli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Hımm çok yakın bi tanıdığımda da bu.. Onda biraz kiloda var. O yüzden çok large giyiyo göğüsleri belli olmasın diye.. Kötü bir durum.. Doktora gitmende fayda var..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Benımki kesin değil, bızım hocayada sorucam bakalım ne diyecek. Yani çizgili filanda gozukuyor biraz. Üstten bakınca direk kas gibi gozukuyor. Bir tek yandan sorunlu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 :-O[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bence o biraz kilodandır ya hastalık falan değildir.hem ergenlik çağında oluyo böyle garip şeyler bnde böyle göğüs uçları sert sert tabakalar oluşmuştu sonra geçti,birde böyle çok kötü kalp sıkışması oluyodu oda meğerse kasların kalbi zorlamasıymış normalmiş bi sürü doktora gittim boşuna dolu masraf.. ama hocana sorup iyi bi bilgi edinemezsen bi doktora gidiver ama muayene doktoruna git bence hastanelerde çok büyütüyolar bazen olayı.Bana "kalbinde üfürme var,delik bile olabilir" dediler, aslında hiç birşey yokmuş işte..İnsanı korkutuyolar hastanelerde[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Bakalım ya işallah birşey çıkmaz. Sanmıyorum ama geçen intertte buna benzer resım gormustum. Kendıme yandan bakınca bir an benzettim. birden kafam takıldı :( üstteki resimin daha toplu ve çizgili hali benimki. yani biraz yağlı kas olma ihtimalide yüksek.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Biraz spor yap, göğüs çalıştır ama sadece biraz yani fazla değil.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Alt göğüs calısmıyorum acaba ondan da olabilirmiki?[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Alt göğüs nasıl çalışılır ki?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Dips yada decline bench press demek istedim.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 hm şimdi ordaki yagları eritmen lazım. ama sen önceden nasıl çalışıyordun agır yükle az tekrarlamı az agırlıkla cok tekrarlamı ?[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 işallah birşey yoktur ya :([signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Benim arkadaşım body ye gitti uzun zaman. Bıraktı göğüsleri bu resimdekinden daha beterdi kocamandı. Nadide diye dalga geçerdim =) eğer vücut geliştirme flm yaptıysan bırakınca salıyor vücut kendini.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 iyi definisyon yapıp beslenmene dikkat edersen sarkma kolay kolay olmaz. Yalnız bende definisyon yok şu an. Hacim dönemindeyiz zaten. Acaba sorun ordanmı gelıyor?[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 O sorundan bende de var, ben doktora gitmiştim , ama ayağımla iligli bi sorun vardı adam baktı bana çıkart bi t shirt ini dedi, ben dedim yağdandır dedim. adam dedi ki hormon bu dedi. ya dedi zayıfla biraz vücut çalış falan hafifi dedi şekle girer dedi veya uğraşamam diosan ameliyat yaparız direk alırız dedi ben direk saçmalama diip kaçtım ordan ! :) ben de işte bi şekilde şunları halletmek istiorum. ben de d var çünkü aşırı şişko olsam tamam anlıcam da aşırı bi obezite yok normal gözüküyorum hatta dışardan, fakat işte hormon dengesizlii yüzünden göğüs var biraz.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Birisi bu problemi çözmek için tam olarak ne tür hareketlerle çalışmam gerektiğini ilkokul çocuğuna anlatırmış gibi anlatabilir mi lütfen? ;)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 geçmi$ olsun.benim bi ark.mada olmu$tu bu doktora gitmi$ti hormonlardan geçer demi$ti sonraki 6 ay içinde geçti.(cocuk kilolu flmda degildi gerçi)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 hmm diyetisyene gitde adam gibi bir yağ yakıcı diyet yapsın sana[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 25x5 set şınav çek başka da birşey yapma.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ne bu la?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: wraog, 14 Eylül 2004 12:32 tarihinde demiş ki: Birisi bu problemi çözmek için tam olarak ne tür hareketlerle çalışmam gerektiğini ilkokul çocuğuna anlatırmış gibi anlatabilir mi lütfen? ;) Tabiki bu halde göğüsü şekle sokmak için power setler tavsiye edilir nedir bu power setler Göğüs için 10 bench Press 8 Fly Bunlar ard arda yapılacak bu şekilde iki haraket arası beklemeksizin 4 Set olarak 10 İnchline press 8 inchline fly Yine aynı şekilde 4 set[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bence de sınav cek cok ıyı yapıo tum ust bedene kas ))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar