Freemium Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Resimdeki üründür , resimde görülen parçalarla beraber gönderilecektir.Kutulu + Inventustan alınma + 1 ay daha garantisi vardır. Sorunsuzdur. Kart 40nm 512Mb 128Bit GDDR5 tir. Daha fazla detay için buraya http://www.powercolor.com/tr/products_features.asp?id=119#Specification Fiyat 110 TL dir ve sondur. Kargo alıcıya aittir. Ödeme Garanti Bankası yada Postahane yoluyla yapılabilir. Takas teklif etmeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 resimde kermit var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 caps kurbağa olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Evet ama tıklayınca pop-up gibi gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Silphatos said: caps kurbağa olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 4750 ile arasında ne kadar fark var bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Alıcak kişi zaten araştırmıştır , sen araştırmadığın için alıcı değilsin. Kısaca http://tinyurl.com/3fw3k4p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 alıcı olsam bile şu tavrından sonra almam zaten. fiyat pahallı gelmişti bunun icin sormuştum, fiyat pahallı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Sorularını cevaplamak zorunda değilim. Gördüğün gibi alıcıda olmadığına göre gidip başka yerlerde post kasmana devam edebilirsin.Fiyat pahalıysa git ucuz bulduğun yerden al. Daha fazla trolleyeceksen ona göre şikayet edeceğim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Freemium said: Sorularını cevaplamak zorunda değilim. Gördüğün gibi alıcıda olmadığına göre gidip başka yerlerde post kasmana devam edebilirsin.Fiyat pahalıysa git ucuz bulduğun yerden al. Arkadaş alıcı mı değil mi, fiyat normal mi bilmem de, şu küstah davranışı ortalık yerde göstermen alıcıları da kaçıracaktır zaten. Tok satıcı bile değil, ayı satıcı demek geldi içimden eheh. İki gün sonra "HAYIR SATTIM BEN SUÇ SİZDE" diye kolpadan "satıldı" yazar dükkanı kapatır gidersin. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Ekran kartımı satıyorum diğe herkese amme hizmeti vermek gibi zorunluluğum yok. Dediğim gibi zaten alıcı olan kişi araştırmıştır , sadece satanı bulmak kalmıştır geriye. Bu arada dediğiniz gibi tok satıcıyım. Para lazım acil 90 Tl ye vericem yazıp ölücülerin ellerini ovuşturmasına imkan vermeyeceğim. Edit: İyiki öyle bir kişiliğe sahip değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 hayır trollemiyordum, kendi ekran kartım hd4750 idi ve yaklaşık 2 yıl önce senin verdiğin fiyattan biraz daha fazlasına almıştım. fiyatları neredeyse aynı olduğunu görünce (hâla) merak edip özelliğini/özelliklerini/artısını sordum, ne kadar fazlası var diye. ayrıca alıcı olup olmadığımı bilemessin, ki iyi bir ekran kartı alacağım bu ayın sonunda. (takip edersen patide de başlığını görebilirsin). ayrıca alakam olmasaydı gelip buraya mesaj yazmadım. neyse, şu tavrınla umarım istediğin fiyata alıcı bulabilirsin. iyi satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Magnum said: merak edip özelliğini/özelliklerini/artısını sordum İşte benimde bahsettiğim nokta bu. Alıcı olmadığını biliyorum , git araştır benim zamanımı yeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 updullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Freemium said: Magnum said: merak edip özelliğini/özelliklerini/artısını sordum İşte benimde bahsettiğim nokta bu. Alıcı olmadığını biliyorum , git araştır benim zamanımı yeme. bu nedir ya, tok satıcı değil terbiyesiz satıcı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Kart forumdışı satılmıştır , konu güncelleğini yitirdiği için silinebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Baggio said: İki gün sonra "HAYIR SATTIM BEN SUÇ SİZDE" diye kolpadan "satıldı" yazar dükkanı kapatır gidersin. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Şuraya konu açan herkesin aynı adam olma ihtimali üzerinde duruyorum ben ya. Bu ne lan hepsi ayrı bi agresif sdfsga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Hep senin başının altından çıkıyordur bunlar dimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 @Baggio ikinci el -paticik sorgusuna google "Yaklaşık 576.000.000 sonuç bulundu " sonuç çeviriyor. Lütfen interneti ve ikinci el bölümünü paticikten ibaret sanmayın. Gözlükleri çıkaralım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar