Cons Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 miyop var. hangisi iyidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 biofinity kullanıyorum ben, gerçi bugün yeni açtığım paketteki lens yırtık çıktı ama başka yamuğunu görmedişm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Ben de J&J Acuvue Oasys kullanıyorum. Akşamları çıkarılan, ayda bir değiştirilen tipten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 biofinity 'nin gideri var gibi ama emin olamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 bende ciba vision air optix aqua var. böyle yazılıyodu sanırım. doktor bunu önerdi. baya iyiymiş. hava geçirgenliği ve su oranı çok yüksek. göze batmada yapmıyor. biraz deneme işi lens. sanırım j&j ve ciba vision denk gibiymiş birbirine baya sordum. hangisinde rahat ediyosan onu al dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 şimdi lens markete baktım, aküvüv advance diye bişey iyi gibi sanırım. bide benim bc 8.7 ama çoğu lensin 8.6 bu akvüvü de 8.7 de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 bazı sitelerde lenslerin özellikleri direk yaziyor. onlara göre bak ama işte gözden göze değişiyor. mesela şuan kullanığım gayet rahat ama bu lensim ile bütün numaraları aynı başka marka bir lens kullanıyordum daha da yumuşaktı fakat gözüme oturmuyordu. net değildi filan. deneme lensleri oluyor bazen. onlardan verirlerse diye sor bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 50mm 1.4F fsdf aynısını yazayım eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Eğer lensleri hiç çıkartmadan kullanmayı düşünüyorsan Focus Night & Day. Deneyenlerin çoğu memnun kalıyor. http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=focus+night+and+day Ben de eskiden Bausch & Lomb'un 8.7 bc olanını kullanıyordum. Night & Day'de 8.6 olduğu için ona geçtim bir sorun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ölü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 en iyi kontakt lens ölü kontakt lenstir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ahhaha geç kaldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 üzüldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Cons said: şimdi lens markete baktım, aküvüv advance diye bişey iyi gibi sanırım. bide benim bc 8.7 ama çoğu lensin 8.6 bu akvüvü de 8.7 de var edit:göz çapını ölçtürmüşsün 8.7 acucue advance ya da oaysys kullan(9.0 a kadar yolu var bunların) daha sonra 8.6(büyük çapı yok bunların olsa super) Bauch and lomb Purevision dene 8.6'da gözün rahatsa purevision yardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 8.7 avüvü sipariş verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 lens market çok iyiymişlan siparişi verdim duşa girip çıktım(çıplak) kargoye vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 fede said: en iyi kontakt lens ölü kontakt lenstir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ben gecen gün acuvue oasys aldım ama sag gözüm rahatsız. sulanıyo gibi falan oluyo bilgisayar karşısında gözüm. çözememedim niye. bc 8.6 ama lensin 8.4. 8.8 e kadar tölere edebildiği yazıyor. neden olaiblir yorumu olan? buna eşdeğer başka ne lens var? değiştirebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Sulanma hiç duymadım. Genelde göz kurur bilgisayar karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 yav sulanma değil işte bi garip oluyo. ben de çözemedim ne olduğunu. bilgiasayar karşısında lens kullanmak eziyetmiş miyoplar için onu anladım. rahat rahat bakamıyorum ekrana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 za. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 sharingan acmak zevkli olurdu aslinda eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 kozalak said: yav sulanma değil işte bi garip oluyo. ben de çözemedim ne olduğunu. bilgiasayar karşısında lens kullanmak eziyetmiş miyoplar için onu anladım. rahat rahat bakamıyorum ekrana. Bausch & Lomb'un Softlens 38 modelini kullanırken bende de kuruma oluyordu, 1-2 saatten fazla oturamıyodrum bilgisayar karşısında. Focus Night & Day'e geçtikten sonra bütün gün otursam da bir rahatsızlık duymuyorum. Sadece sabahları ilk kalktığımda gözüm kurumuş oluyor. O da sanırım bir aylık lensi 4-5 aydır gözümden çıkartmadığımdan :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 gözlük kullan orç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 bausch&lomb kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar