Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saygıyla anıyoruz


kermit

Öne çıkan mesajlar

said:
Irak sınırından Türkiye'ye sızmaya çalışan ve çıkan silahlı çatışmada öldürülen 12 terörist için, bugün BDP'nin Ağrı'daki seçim bürosu açılışında saygı duruşunda bulunuldu.

BDP'liler, seçim bürosunun kapısına siyah bez üzerine '12 gülümüzü saygıyla anıyoruz' yazısını astı.



http://www.internethaber.com/bdpliler-12-teroristi-boyle-andi-347139h.htm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bundan bahsedince insanlar bana faşist diyor.

Kürt haklarını savunmak ile pkklı ölünce yas tutmak arasında DAĞLAR kadar fark var şunu anlamak zor olmasa gerek faşist olan bizler degil bdpliler ve kendini kürtçü sanan ama bdp sayesinde pkklı olan çakma liseli (ya da liseli ruhunda) solculardır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok kimi liseli ruhunda diye ayırdım ayıp olmasın diye.

Kabul edelim baya bir adam görmüşüzdür lisede ve üniversitede kız kaldırma ugruna solcu olan fularlı ve fötr şapkalı hatta bu aralar fotoğraf çekmeye meraklı gençleri. Bunlar işte solcuyum sanıp kürt faşisti olduklarının farkında olmayanlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Konu başlığını bence tırnak içine falan al Gökalp.
İlk an da ben "ne oluyor, kimi anıyoruz?" şeklinde girdim bu başlığa. Yanlış anlama yaratılmasa güzel olur.

Mevzu ile ilgili de diyeceklerim var...

Koşar adım iç savaşa gidiyoruz.
Apo iti 15 Haziran'a gün verdi.
Bizim Tayyip isyancıları bastırmaya çalışan Kaddafi'ye karşı asker gönderme tezkeresini ve hem de anlı şanlı CHP ve MHP'nin desteği ile meclisten geçirdi. Dediler ki Kaddafi sivil halka ateş açıyor-oysa ki Kaddafi isyan bastırmaya çalışıyor-.
Şimdi bu doğu-güneydoğuyu bu şerefsizler, hainler daha da karıştırdıklarında ne olacak? Birilerinin kepaze durumuna soktuğu, rezil ettiği, komuta kademesinin 10%'unu içeri attığı TSK isyan eden hainlerin tepesine inecek.
Peki bize Libya'ya asker gönderme tezkeresi çıkartmayı dayatan Emperyalist ABD-AB, demeyecek mi, "Türkiye'nin doğu-güneydoğusundaki halka karşı Türk askeri güç kullanıyor. Müdahale edelim."? Pekiyi öyle dediği zaman bizim meclisin almış olduğu Libya Tezkere Kararı'nı gözlerimize dayamayacaklar mı?
Sözün özü, Cem Karaca'nın söylediği gibi, BİNDİK BİR ALAMETE, GİDERİZ KIYAMETE...


Not: Şu an DENİZ KURDU 2011 TATBİKATI yapılıyor-ki dünyanın hem katılan asker sayısı ve hem de kapsam açısından en büyük 3-4 tatbikatından biridir-bizim tvlarda haber olamıyor, o ayrı-. 47 Amiralin 11 tanesi şu an Silivri-Hasdal cezaevlerinde yatıyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...