zpnd Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 der ki bu urun etkinlestirilemedi. Orjinal CD-KEY kullaniyorum. Tum DC'de ayni KEY kullaniliyor hatta, onun icin alinmis lakin bende etkinlestiremedim diyor. Key'i degistir deyip orjinal key'i tekrar girmek istedigimde bu KEY gecerli degil diyor ilginc sekilde. Versiyon uygun, 2010 plus versiyonu ve benden baska sorun yasayan yok. Any idea ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 bunu adamların aktivasyon hedesini arayıp çözersin anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Sonra da "Micros~1'un nesini begenmiyorsunuz?" oluyor. Gelen mail'lerin hepsini HTML olarak reply et bile diyemiyorum lan. Kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 email için onlarca denemeden sonra gmail'in webclientinin en iyisi olduğuna karar verdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Ofiste gmail arayuzu kullanma gibi bir luksum yok abi. Seve seve outlook ya da thunderbird. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Acıymış öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Bence Microsoft 'un en başarılı ürünlerinden birisi Outlook ve Office serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Arayuz ve Outlook harici Office urunleri konusunda katiliyorum ama outlook basarili degil abi kesinlikle. Menu secenekleri ve rule generator'u da baya baya kotu Outlook'un. Bir bakista gorup anlayabilecegin arayuzler degiller kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 sharky said: Bence Microsoft 'un en başarılı ürünlerinden birisi Outlook ve Office serisi. abi winmail.dat saçmalığının çözümünü bulsunlar önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 thunderbird (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 sharky +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 sharky said: Bence Microsoft 'un en başarılı ürünlerinden birisi Outlook ve Office serisi. age of empires 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar