Phlox Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 volfram :)[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ozaman katı materyal denmeliydi, tabi eğer materyal anlamında onu barındırmıyorsa[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 benim kendime bir SEramik elbise ve bisikletin önünede tungusten kaplama yaptırmam lazım.. :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ya sen titanyum tayt la gezmiomuydun ? hehe[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 evet.. ama artık eskidi... Tungusten-Seramikle gezicem... eheh[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 aman dikkat sıcagı içeri sokmaz belki saglamdır erimez ama sen erime içinde :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 gaza gelmiş mumya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Chemical, 11 Eylül 2004 23:05 tarihinde demiş ki: mitril uodaki ocaklarda bile eriyo be:) mithril uo'da yok ki. dwarfların kullandığı güçlü bir metal, ancak sıcaklığa en dayanıklı madde değil tabii, yoksa nasıl kullancaksın zırhlarda felan, ocakta ısıtıp işleyemiyorsan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 var da free serverlarda[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Proxa, 11 Eylül 2004 23:19 tarihinde demiş ki: said: Bonecrusher, 11 Eylül 2004 21:17 tarihinde demiş ki: aquila +1 bu +1 i anlamadım ben neye katılıyosunki :) aha buna: said: aquila, 11 Eylül 2004 21:16 tarihinde demiş ki: gunes yildizdir gezegen diildir... said: Bonecrusher, 11 Eylül 2004 21:17 tarihinde demiş ki: aquila +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ben ateşe karşı bayagı dayanıklıyım ama benden daha dayanıklılarıda vardı sanırım.[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Bonu gördümde güneş gezegen değildir e +1vermen komik geldi :)[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Zirkonyum war 4700 dereceye kadar dayanıyo. Ama sanırım en dayanıklısı roket motorlarının çeperinde kullanılan bir bileşik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Seramik[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 cehennem zebanileri ya da warrior alien lar. tam hatırlayamıyorum.[signature][hline]Si quis vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Ateş seni çaarıyo!!![signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Hidrojen atomları çok yüksek sıcaklıklarda hareketlenir ve çarpışır nükleer tepkime olur (bkz. hidrojen bombası). Bence en dayanıklısı helyumdur. Ne kadar ısıtırsan ısıtın bir halt olmaz en stabil olan soygazdır. Bir de "amyant"a bakın. Tam bilmiyorum ama bu da çok yüksek sıcaklıklara dayanabilir. :D[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 zirkonyum 4380 volfram 5530 bunlar kaynama. erime olarak elmas-3900 volfram-3380 kaynamada volfram alıyo erimede elmas :)[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Sıkılmadım, merak ettim araştırdım. Hepsi internette var. 2-3 siteden kontrol ettim.. :) Zirkoniyum-1900 Seramik-2000 Volfram-3400 Elmas-3550 Isıya en dayanıklı materyal ise bulduğum kadarıyla hafnium carbide. Erime noktası 3890 derece.. (4200 dereceye kadar çıktığını yazanlar var..)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Ya discovery de görmüştüm. acayip dandik bişiydi. Böyle elinle istemesende kırabileceğin bi madde idi. Dışını onla kaplıyolarmış mekiklerin. Bide tuz var en babalardan. Tavaya atıp eritmeyi deneseniz önce tavanın erimesini beklemek zorundasınız :) İnşaatdan havacılığa yatay geçiş yaparsam öğrenirim en doğrusunu. [signature][hline]come forth my friend... [Bu mesaj McFrenzy tarafından 13 Eylül 2004 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Toprak :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| [Bu mesaj rexx tarafından 13 Eylül 2004 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: huun, 11 Eylül 2004 20:37 tarihinde demiş ki: elmas iyide bu metal deilki :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 metal değil materyal demiş zaten konuyu açan kişilik :) seramik 2000 yazmışsınız da bi ton seramik çeşidi var yani hede diye tek bir seramik maddesi yok ki mesela benim bulduklarım; (erime noktaları) (derece cinsinden) Al2O3 2053 BN 2700-3000 MoSi2 2030 SiC 2300 Si3N4 1900 MgAl2O4 2120 TiC 3140 TiN 2950 Y2O3 2410 ZrB2 3040 ZrO2 2700 yani 1900 derecede eriyen seramik de var 3140 derecede eriyen de[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Yine de rekor 4000 derecede civarındaki erime noktasıyla hafnium carbide'te sanırım.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 off ya metal die okudum her şeyi yanlış okuom :D[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar