Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Deathblade said: Şu oyundaki potansiyel, 2010-2011 oyunlarının hiç birinde yok, fikir süper de oyunu beta gibi çıkartmışlar, 10 yaratık + 3 mekan ile. Bundan sonra yüklenirler ama, adamlar steam'den çok pis parayı kırdılar. Yine de önceden yazdığım gibi daha en az 3-4 aylık bekleme süresi var. otyun gayet ucuz ya, dragon age 2 var iste 47$ ye su oyunun dortte bir ikadar eglendirmedi eheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Oyunu dün aldım 15 mb olabilir ama harika bir oyun. Minecraft konsepti biraz bile hoşunuza gittiyse bakmanızı öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Yarın yeni update geliyor..Yeni boss ve yaratıklar artı yeni itemlar falan eklemişler oyuna dahasıda varmış sanırım..Yarın ola hayrola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Tavşan geldi !!! Terraria 1.04 Changelog Good afternoon everyone! Enjoy! Items Added Feature! - Social Slots. All normal armor and vanity items can be placed here to use their graphical appearance in place of equipped gear without overriding their stat gains. New Vanity Items - Tuxedo Shirt and Pants New Vanity Items - Plumber Outfit and Hat New Vanity Items - Hero Outfit and Hat New Vanity Item - Bunny Hood New Vanity Item - Fish Bowl New Vanity Item - Top Hat New Vanity Items - Archaeologist's Outfit and Hat New Vanity Item - Ninja Outfit. New Vanity Item - Red Hat. New Vanity Item - Summer Hat New Vanity Item - Robe New Vanity Item - Robot Hat New Vanity Item - Gold Crown New Item - Leather New Item - Green Dye New Item - Black Dye You can now wear the Jungle Rose in your hair. The Water Candle’s enemy spawn rate increase effect now works correctly when held Some items that were missing ‘lore text’ in their tool-tips now have them.(Breathing Reed,Grappling Hook Jungle Rose.) Ammo items are now listed as Ammo in their tool-tip and Equipable Items that offer no stat bonus list as Vanity Items in their tool-tip. Items used in any recipe now list as Materials, in their tool-tip. The Magic Hat now offers 2 Defense to its wearer and the Empty Bucket now offers 1 Defense to its wearer. Dungeon Blocks now require at least a Nightmare Pick to mine, unless they are near the spawn location, where they can be mined by any pick. Phoenix Blaster has had a reduction of stats to balance better with other items of its tier. Gem, Mushroom and Bottle sell values have been reduced. Hell Forges above the rock layer can be moved with any hammer, but below require a 60% power hammer or stronger. Angel Statues are now more rare of a find. NPCs New NPC - Bunny New NPC - Goldfish (Is also an Item) New Enemy - Corrupt Bunny New Enemy - Corrupt Goldfish New Enemy - Piranha New Enemy - Harpy New Random Mini- Boss - King Slime New Enemy - Bat New Enemy - Jungle Bat New Enemy - Jungle Slime New Enemy - Snatcher New Rare Enemy - Dr. Bones New Rare Enemy - The Groom New NPC - A Clothier will now move into your town when the conditions are met. Enemy spawn distance has been pushed back to the maximum resolution to ensure that they will never spawn on the screen. Enemy spawn rates have been adjusted to account for the increased spawn distance. Enemy projectiles no longer drop hearts or stars when killed by the player. The Eater of Worlds now has Higher HP, Def and Dmg, making battling him more difficult. Hornets no longer appear as if they are about to flip over while flying. The Dead Miner is now a bit stronger. Tim’s spawn chance has been reduced. Player Players now have 1 second of invulnerability after they spawn. The eat/drink animation now plays correctly. World-Gen Surface Jungle’s are now possible on mud that is on the surface. Jungle trees will auto-grow on their own, as acorns are not usable on the jungle grass. Chasms are now less frequent to appear, but always have an orb. Mud now ‘blends’ graphically with dirt, rather than stone to add for a more crisp look in Jungles. Jungle plants now grow underwater. Multiplayer Increased client side security. Selecting summon items will no longer cause monsters to summon. Players with a name over 20 characters will now get booted from the server. Added some minor anti-grief protection. Fixed a bug that would cause the client to attempt to summon an NPC during a multiplayer game and crash. Added the -host command line parameter to the client. Server Improved server timing, which should help reduce lag. Added several new command line and config options. These are listed in serverconfig.txt Servers will now output to crashlog.txt before crashing, allowing for more specific bug reporting. Clients will now output to client-crashlog.txt before crashing, allowing for more specific bug reporting. Misc. Screen resolutions now have limits of 800x600 minimum and 1920x1200 maximum. Added an option that will pause the game while talking to an NPC or opening your inventory in single player. It defaults to off. Added an option to automatically save the world every 10 minutes. Defaults to on. Added a prompt to load a world backup if the current world is corrupt. Added a check to determine if a world file was loaded successfully. Attempting to Launch the game from the Terraria.exe, will now inform you to launch via Steam rather then doing nothing at all with no indication of why. Backing out of the port selection screen now plays the correct sound. Setting options now correctly align with the center of the screen in all resolutions. The settings menu has been reorganized. All video related options have their own menu The “Tink” sound now has a more dull sound. The Re-Logic splash screen, now scales correctly in other resolutions. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 king slime cikmadi bi turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Oyunu çok sevdim ama bol bol item,yaratık,mekan ve boss eklemeleri lazım böyle tane tane ekliyorlar çok saçma oluyor adam gibi bir patch çıkarsınlar,large dan daha büyük bir harita yapılabilsin ayrıca daha farklı seviyeler de olabilsin ondan sonra böyle tane tane eklemeleri mantıklı bir hal alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Abi oynama oyunu, 4-5 ay sonra yükle, al sana bir sürü item + yaratık :) Not : King slime bende göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ya arkadaşımla oynayalım diyoruz adam port açamıyo ben requesting tile data da takılıp kalıyorum porttur hamaçidir oralarada baya giriştim hallettim ama daha kendim bi kurup dalamıyorum, nasıl çözdünüz requesting tile datada kalanlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 2 defa oyun açıcaksın, birisi server olucak, diğerinden de oyuna gireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 aha bunu hiç duymamıştım, şimdi denedim 2side requesting world informationda kaldılar, normalde tekinin requesting tile da takılıp kalmasımı gerekiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 terraria server diye ayrı bi kısayol var direk command şeysinden orda başarıyla kurdum, ama sonra ip ye localhost diyip bağlanmayı deniyorum ip connecting.. diye kalıyo oyunun kendiside requesting world informationda takılıp kalıyo uf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Oyunun kurulu olduğu klasörde terrariaserver diye bişey var onunla kur server oyunun içinde kurma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kendi kendimden world info alamıyorre olayı kes :p edit: son durum: arkadaş kurdu o terr server denen siyah şeyden, hamaçiden bağlıyız, bende basıyorum joini adam benim zorladığımı görüyo ordan connecting dediğini ama ben YİNE tile datada tıkandım kaldım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Portu açtın mı? Port doğru olmayınca yapıyo onu yada firewalldan dolayı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 şimdi denedim giriyor bende Mirluin said: kendi kendimden world info alamıyorre olayı kes :p edit: son durum: arkadaş kurdu o terr server denen siyah şeyden, hamaçiden bağlıyız, bende basıyorum joini adam benim zorladığımı görüyo ordan connecting dediğini ama ben YİNE tile datada tıkandım kaldım :SHamachi 7777 portunu kullanmıyor sanırım sorun orda.Serverı kurarken port soruyor sana hamachiden ipnin yanındaki porta baksın onu yazsın sende bağlanırken o portu kullan bakalım olucak mı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 modemin 192.168.0.1 inden girdim içeri port ekleye hem 31337 hemde 7777 için ayrı ayrı şey açtım ama ip istediği yere 192.168.0.1 i yazdım o doğrusumu oluyo emin değilim, firewalldan herşeye izin verdim serverada kendisinede, zone alarmıda kapattım. edit: hamaçidede porta dair hiçbişey yazmıyo :S versiyonummu tırt acaba edit2: pardon ya hamaçide serverı kurarken demişsin şimdi bakıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sistemde tercihler var orda yazıyor olması lazım. adresin karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 evet onuda şeyyaptık denedik çat çut arkadaşta bende kurunca yine requesting world informationda kalıyorum benden adam olmaz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mirluin said: evet onuda şeyyaptık denedik çat çut arkadaşta bende kurunca yine requesting world informationda kalıyorum benden adam olmaz :Shmm ben kurayım girmeye çalış bakalım nolucak ip:88.243.33.168 port:7777 şifre:123 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 şimdi bi v1.0.4 ü indirdik onunla deniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mirluin said: şimdi bi v1.0.4 ü indirdik onunla deniyoruz e öyle yapın zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ondada aynı sonucu verdi :p ya bu iş yaş gibi görünüyo, çok sağol yinede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mirluin said: ondada aynı sonucu verdi :p ya bu iş yaş gibi görünüyo, çok sağol yinede :)benim kurduğum serverda mı aynı sonucu verdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 evet ya tile da ya world infoda tıkanıyorum heryerde :S yakınlarda format görünüyodu zaten bakalım belki o zaman olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mirluin said: evet ya tile da ya world infoda tıkanıyorum heryerde :S yakınlarda format görünüyodu zaten bakalım belki o zaman oluralla alla oyun 1.0.4 dimi benimki öyle çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar