hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 hamsilipilav said: bu oyun nasıl biri anlatabilir mi minecraft gibi demişiniz youtubeden izledim hiçbişi anlamadım :D birde nasıl oynuyoruz direk steamden alıp beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Becere bilirsem ordayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 tunngle üye müye olmak lazımmış ne uğraştırdı ya neyse uğraşıyoz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 terraria 4 lobisine girdim ip mip nereye yazıcam bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 oyunun içinden :) multiplayer kısmından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 tam onu farkettim yazıyodum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 aaha crash veriyor oyun tam gircekken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ben girdim allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 çözümünü buldum denemedim :) bilgisiyarın dilini Englis yapın denicem şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Kapattım serverı. :( Da hellstone da kasabiliyorum artık çok rahat, impleri sallamadan kazıyorum direk, acil yeni yaratık yeni mekan gelmesi lazım yoksa max 1 güne full armor weapon set gezicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 bende wooden bowdan bronze bow a terfi ettim dsafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Deathblade said: Kapattım serverı. :( Da hellstone da kasabiliyorum artık çok rahat, impleri sallamadan kazıyorum direk, acil yeni yaratık yeni mekan gelmesi lazım yoksa max 1 güne full armor weapon set gezicem.ben singleda kazarken 1 tane bile bone serpent gelmedi seti tamamladım ama senin serverda saolsunlar reskill çektiler :Dseti tamamladıktan sonra yeni hedef Sunfury. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 multi girince baya artıyor spawn rate, bone serpent bende 1 tane gezerken dun 3 tane bırden trollıyodu multıde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 dün multi mi yaptınız, çağırsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bu arada jungle ne çileliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Jungle'lık pek bir işin yok zaten ya, ivy hook için jungle rose'ları bide 3 vine topla yetiyor. Başka bir muhabbeti yok jungle'ın. Edit : Ha birde cobalt armor düşüyor'da, anca bir parçasını topladım, sıkıldım sonra çıktım. Edit 2 : Abi şu oyuna mod yazılabilcek durumda yazsalardı keşke. Kullanıcılar mod yazardı, oyun 2011'in en süper oyunu olurdu. Böyle çok çabuk sıkmaya başladı beni. Öyle olsa her ay yeni yaratık, yeni bölüm, yeni item gelirdi. Dur bunu söyleyim adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 chakram ve ivy yaptım da ormana özel sandık dropları var onlar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 paso kazıyorum yer altına dogru hala baslangıc itemları . ev yaptım ama evdende baslamıyor ölünce. anlamadım ya. ama sürekli kazasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 evin içine yatak koyup tıklayarak spawn point yapıyorsun. altta mesaj cıkıcak. junlge da hornetlar baya cak sıkıyor. Staff of Regrowth için bakınıyorum. jungle shrine da çıkıyormuş. pickaxe gibi mouse basılı tutunca vurması iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 hamachi varsa bi el atsanıza bana tutorial şeklinde takılalım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ivy yaptim dun gece, ole bauk bi harita geldiki jungle direk yuzeyden basliyor, daldim shrine a yatak ile kapi attim acimazisca man eater farmladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 grafikleri mine crafttan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 cok guzelmis oyun, kafa dagitiyor ama illet oldum zombilere :) bi magara yaptim icine kapandim, zor bela mesale falan icat ettim, rezil bir oyuncuyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Geçen biz oynarken anelor geldide, adam bildiğin ilk insan gibiydi, saç sakal olsun, üst baş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Az önce phoenix blaster tamamlamadım, yapmaz olaydım, 5-6 sn'de eye of cthulu kestim, ilerleyecek noktam kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar