applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ya zaten wiki gibi kardeşim var sdsfs bişey olunca ona soruyorum falan, ama hızlı olunca bilsem bile yetişemem abi. günde 2 saat falan oynuyorum mesela, benim 2 katı zamanımı ayıran adam farkı koyuyor, hani başka oyunda bu fark sıkıntı olmaz da, hardmode girince işin içine mal gibi kalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Abi ben noobtum server açılınca aldım oyunu Wiki'den bakarak oynadim ama çok zamanim vardi bugünlerde napayim :( hatta baya geriydim başta 2 gün sadece maden kazdim noobluktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 yok abi Cheaz i kontrol edemedik gözü döndü hardmode a girmek için :) maksak hemen güçlenmek diil bekle dedik yapma etme dedik anlatamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 değişen bişey oldumu şimdilik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 yok devam aynen belki yeni map e taşıyacam server ı. oda ne uğrastırcak beni var ya sehrin schematic ini alip kaydedip diger map e kopyalıcam. backup yapıp denemem lazim hata olursa başdan bide huh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 sandıklar gitçekse bi kaç parça bişi üstümüze alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 kesin diil henüz, ancak herkez isterse yaparim. bi de tam ne sonuç verir bilemiyorum, denemeden öğreneyiycez. sehir ve binalar geçicek kesin,üstünüzdeki itemler belki, sandıklar olmuyor. yaptıkdan sonra yok hoşumuza gitmedi denirsede eski halinede döne bilcez. baya bi şecenek var yani heh. tek kayıp server 1 gün kapalı kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 eee nerede bu millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Bitti oyun pumpkingde summonlanmıyor ondan gelmiyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 oyunun omru 1 hafta max işte ki oda cok kasarsan solo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 bitemez arkadaşlar daha boss kesmedim. boşa mı kastık onca seti. hayır. olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 oynanırda aslında işte, yabancı bi kaç servera baktım benim kadar uğraşmamışalar bile serverla 30-40 online var devamlı 10-20 kişinin pvp yaptıgını falan gördüm manzara süperdi. sayımızda çok fazla diildi gerçi, yeni oyuncular gelse o zman olabilirdi. neyse açık hala server oynayın işte, belki ilerde daha cazip fikirlerle gele bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 oyun çok güzel arkadaşlar gelsenize. bakın bu solu falan hep ben kazdım. cehennemin altını ve sağ tarafları da didik didik ettim. oradaki siyah alanlar (en azından solda açtığım tünelin altında kalan yerler) yapılacak bir sürü şey olduğunu gösteriyor http://i.imgur.com/70av2I1.jpg çok yalnızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 http://i.imgur.com/pFXq2IB.jpg bende mapi hömmüşüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 server ı sana hediye ediyorum Luriel :D ne etmişin öle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 version diyor uymuyor diyor gene naptınız la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 patch falanmı geldi ? bakem bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 bakmışken şu ortadan sağa giderkenki dikenleri de temizle. corruption onlar yüzünden gerilemiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Gelmiş galiba, yarin bakarim bi. max damage ı 390 cıkardım chaz denersin bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 oyuna girince temizlerim girilmiyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 not using same version falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 evet ya patch falan geldi, yada nitrado nun bi işi. biraz daha bekliyimde ticket atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Patch geldi. Rod of discord'u mıncıklamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 meh bekliycez o zaman yapcak bi şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Praetorian said: hala olmadı mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar