Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terraria (2D Minecraftımsı birşey.)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gaboo said:

Evimi kime verdiniz :(((((((((

ev diil boş arsa, geçmiş konular da var gelip almadınız arsalarınızı haber edip bekledim bi süre daha verdim sonra arsası olmayanlara.

ayrıca arkadaşın oldugu söyliyen birisi o oynanmıycakmış bana ver arsayı falan diyordu bi ara :)

boş kalan yer var hala istiyosan.
Mesaj tarihi:
yeni gelen olursada zırh silah falan verin, hardmode da ölüp ölüp cıkıyolar sonra kan kaybediyo server.

ben oyunda olursam gold set silah ve tools lari vericem, hardmode başlangıçı için az bile sayılır.
Mesaj tarihi:
Praetorian said:

sniper sıkmak freeze e sokuyor beni ve yüzlerce curse geliyor onunla beraber 5 sn kilitleniyo karakter , bi ayarlara baksana engellenmis felan olabilir pvp de tek attıgı icin sdf
Mesaj tarihi:
Cheaz said:

su sehiri yeni bi map e atmak canlandırabilir biraz , ayrıca hardmode a yetersiz karakterler item toplıyana kadar bizde vertabrea felan farmlarız

evet olabilir.

ama sehri atarim sandıklariniz olmuyor, üstünüze aldıklarınız olurmu onada emin diilim.

yani sehri binalarınızı yeni map e taşıyacam, item reset gelcek gibi bi şey olcak.
Mesaj tarihi:
Cheaz bide sen çok acele ettin hardmode için, adamlar zayıf kaldı ölümekden oyunu bıraktılar.

benim player char bile kaldı öyle girince çokm zayıf kaldım bi şey yapamadım.
Mesaj tarihi:
ben en son girdiğimde 2 tane dev göz bana dogru geliyordu, alt+f4 gg.

hani birilerinin yardımları ile 400 canım oldu, ama ondan da zevk almadım.

kendim emek vermediğim, nasıl craft edildiğini bile bilmediğim bir silahı elimde taşıyıp mob kesmekten zevk almıyorum
Mesaj tarihi:
acın abi 0 dan benim icin problem degil , ama bazı itemler agır sıkıntı cıkartıyor serverda mesela 2 tane felan anklet of the wind ve feral glove var bunlar oyunun sonunda craft edilcek son tier takılar icin lazım , health orb larıda yetersiz ya da millet aramaya üseniyor direk dibe kazıp hic bisi yok burda mantıgıyla
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

ben en son girdiğimde 2 tane dev göz bana dogru geliyordu, alt+f4 gg.

hani birilerinin yardımları ile 400 canım oldu, ama ondan da zevk almadım.

kendim emek vermediğim, nasıl craft edildiğini bile bilmediğim bir silahı elimde taşıyıp mob kesmekten zevk almıyorum

single+wiki yardımıyla oyun baya sarıyor ama. o şekilde öğrenip multiye geçmek daha iyi. benim gibi direk multiyle başladıysan neler döndüğünü anlayamıyorsun
  • Yeni Oluştur...