Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terraria (2D Minecraftımsı birşey.)

Khiran

Öne çıkan mesajlar

Gaboo said:

Evimi kime verdiniz :(((((((((

ev diil boş arsa, geçmiş konular da var gelip almadınız arsalarınızı haber edip bekledim bi süre daha verdim sonra arsası olmayanlara.

ayrıca arkadaşın oldugu söyliyen birisi o oynanmıycakmış bana ver arsayı falan diyordu bi ara :)

boş kalan yer var hala istiyosan.
Sosyal ağlarda paylaş

Cheaz said:

su sehiri yeni bi map e atmak canlandırabilir biraz , ayrıca hardmode a yetersiz karakterler item toplıyana kadar bizde vertabrea felan farmlarız

evet olabilir.

ama sehri atarim sandıklariniz olmuyor, üstünüze aldıklarınız olurmu onada emin diilim.

yani sehri binalarınızı yeni map e taşıyacam, item reset gelcek gibi bi şey olcak.
Sosyal ağlarda paylaş

acın abi 0 dan benim icin problem degil , ama bazı itemler agır sıkıntı cıkartıyor serverda mesela 2 tane felan anklet of the wind ve feral glove var bunlar oyunun sonunda craft edilcek son tier takılar icin lazım , health orb larıda yetersiz ya da millet aramaya üseniyor direk dibe kazıp hic bisi yok burda mantıgıyla
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

ben en son girdiğimde 2 tane dev göz bana dogru geliyordu, alt+f4 gg.

hani birilerinin yardımları ile 400 canım oldu, ama ondan da zevk almadım.

kendim emek vermediğim, nasıl craft edildiğini bile bilmediğim bir silahı elimde taşıyıp mob kesmekten zevk almıyorum

single+wiki yardımıyla oyun baya sarıyor ama. o şekilde öğrenip multiye geçmek daha iyi. benim gibi direk multiyle başladıysan neler döndüğünü anlayamıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...