Luriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 valla sagda junglei kaz ne biliyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 server ggmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 server giderse max 5dk da gelir panik yapmayin bekleyin. sehir yollarini hell brick le döşemeyin, masumane bi sekilde yoldan giderken öldüm, toprak yola cevirdim oraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Gaboo said: Evimi kime verdiniz :((((((((( ev diil boş arsa, geçmiş konular da var gelip almadınız arsalarınızı haber edip bekledim bi süre daha verdim sonra arsası olmayanlara. ayrıca arkadaşın oldugu söyliyen birisi o oynanmıycakmış bana ver arsayı falan diyordu bi ara :) boş kalan yer var hala istiyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 yeni gelen olursada zırh silah falan verin, hardmode da ölüp ölüp cıkıyolar sonra kan kaybediyo server. ben oyunda olursam gold set silah ve tools lari vericem, hardmode başlangıçı için az bile sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 oooo baya degismis server galiba.. Yeniden kayit oldum char 0 landi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 şu dikenleri en azından temizlemeniz lazım. yeni gelen adam evine yürüyemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 anlamadım ben şimdi yeniden mi başlıyoruz servera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 o nerden çıktı :) serveri bakıma aldim bi sehri dikenli bitkiler sardi. yeni gelenler için zor oluyor. biome lari normal le alabilirsen düzelerir. yoksa böyle devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 servera giriyorum login olmaya çalıştığımda böyle kullanıcı yok dedi register oldum bişey değişmedi falan. register oldum diye itemlar da gitmiştir dimi şimdi dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Bakimda sorun yok öglene dogru açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 zehirli sarmaşık cıkan yerleri betona cevirdim cıkmazlar sanırım artık.. server açık. 15 life crystal 10 statue 40 pots 5 demon altars Eklendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 21:00 gibi Hardmode BOSS lari salım bi üstüne en iyisi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 dışarıdan item getirmeyi serbest bırakabiliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Praetorian said: sniper sıkmak freeze e sokuyor beni ve yüzlerce curse geliyor onunla beraber 5 sn kilitleniyo karakter , bi ayarlara baksana engellenmis felan olabilir pvp de tek attıgı icin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 hızlı proggres serveri öldürdü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 su sehiri yeni bi map e atmak canlandırabilir biraz , ayrıca hardmode a yetersiz karakterler item toplıyana kadar bizde vertabrea felan farmlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 applev0dka said: hızlı proggres serveri öldürdü sanırım hızlı diil ışık hızı, 7/24 oynandı bide, baya bi azalma oldu oyuncu sayısı. Cheaz i gören korkru kaçti zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Cheaz said: su sehiri yeni bi map e atmak canlandırabilir biraz , ayrıca hardmode a yetersiz karakterler item toplıyana kadar bizde vertabrea felan farmlarız evet olabilir. ama sehri atarim sandıklariniz olmuyor, üstünüze aldıklarınız olurmu onada emin diilim. yani sehri binalarınızı yeni map e taşıyacam, item reset gelcek gibi bi şey olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Cheaz bide sen çok acele ettin hardmode için, adamlar zayıf kaldı ölümekden oyunu bıraktılar. benim player char bile kaldı öyle girince çokm zayıf kaldım bi şey yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 serverda vampire knives pala shield ank shield turtle setli luriel var , ben pek de ilerde degilim ki suan tarla felan yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ben en son girdiğimde 2 tane dev göz bana dogru geliyordu, alt+f4 gg. hani birilerinin yardımları ile 400 canım oldu, ama ondan da zevk almadım. kendim emek vermediğim, nasıl craft edildiğini bile bilmediğim bir silahı elimde taşıyıp mob kesmekten zevk almıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 acın abi 0 dan benim icin problem degil , ama bazı itemler agır sıkıntı cıkartıyor serverda mesela 2 tane felan anklet of the wind ve feral glove var bunlar oyunun sonunda craft edilcek son tier takılar icin lazım , health orb larıda yetersiz ya da millet aramaya üseniyor direk dibe kazıp hic bisi yok burda mantıgıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 yaparim quest gibi bi şey ödülü o olur çok sorun diil öyle şeylerde, kaçan kaçtı bi kez, zor gelir ler. neyse düşünürüz bi şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 applev0dka said: ben en son girdiğimde 2 tane dev göz bana dogru geliyordu, alt+f4 gg. hani birilerinin yardımları ile 400 canım oldu, ama ondan da zevk almadım. kendim emek vermediğim, nasıl craft edildiğini bile bilmediğim bir silahı elimde taşıyıp mob kesmekten zevk almıyorum single+wiki yardımıyla oyun baya sarıyor ama. o şekilde öğrenip multiye geçmek daha iyi. benim gibi direk multiyle başladıysan neler döndüğünü anlayamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar