gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 abi crimson tam bir Hacı Hüsrev anasını satayım. altta adamlar koç başı ile bekliyor kapıyı kırmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 abi abartmayin totalde 18-19 sandik actim dungeon desen 4/1 ini gezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 oranın biome unu degiştirmeye calıştim düsün artık, yani normal bölge ormalık yer yapmaya calıştım olmuyor. girince görürsünüz kar falan yagiyor artik orda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 clemtaminator al editle green solition al sıka sıka yesillendir orayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 gerçi bi süre sonra ordaki mob lar sinek gibi gelicek onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 abi ayrica grass blade + thorn chakram diye bisi var ve inanilmaz kolay yapmasi gold sword ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bilmiyoz nasi yapiliyo işte. nerde var jungle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 isimleriniz bitişik olsun iki parca isimlere alan ekliyemiyorum. örnek: peter pan - yanlış peterpan - doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 aynı eve iki kişi ortak olabiliyor mu arkadaşın yerini başkasına vermişiniz en azından biz iki kişi takılak bi evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 kendi ve arkadaşının isimi söyle tam olarak.. arkadaşlarınızı kendi evinize alabilirsiniz.. yer kıtlıgı var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 world sonsuz büyüklükte olmuyo mu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 monoscope said: world sonsuz büyüklükte olmuyo mu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeonNatural Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Server'a tekrar başlamamış mıydık? yine molten set dizmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 NeonNatural said: Server'a tekrar başlamamış mıydık? yine molten set dizmişler Molten seni görende end game set sanıcak. 2 gün oldu açılalı kasarsız rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 abi molten dediginiz sey max 3 saatlik is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeonNatural Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 raider said: NeonNatural said: Server'a tekrar başlamamış mıydık? yine molten set dizmişler Molten seni görende end game set sanıcak. 2 gün oldu açılalı kasarsız rahat. O da doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 golem ne zaman kesiyoz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Dungeon dan düşen itemler, 3-4 günde bi tekrar doldurcam uygun sekilde chest leri, dungeon i bitirdiler diye üzülmeyin. Aqua Scepter Blue Moon Cobalt Shield Golden Key Handgun Magic Mirror Magic Missile Muramasa Shadow Key Water Bolt Whoopee Cushion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Dünya ya, yeni 100 tane chest 200 tane pots(içinden potion ıvır zıvır cıkan vazo) Generate edildi. daha önce gidilen yerlerde de cıkabilir ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 anahtarla açılan özel chestleride generate ettim, tabi birileri test etsin cıkmışlarmı, bulursanız haber edin bana çalıştıgından emin olayın komutların, bende oldu gözüküyor her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Generate olayı iyi olmuş ama yeni gördüm, akşama kadar biter onlar sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 meh generate olanlar chest protect le çakıştı acılmıyor. düzeltim ama o yaptiklarim acılmıycak, bundan sonra koyduklarim acilir. yada chest protect i kaldircam, o hiç olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 same version uyarısı falan veriyo bu ne ayak :/ 1.2.1 benimkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 evet banada verdi ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 peç gelmiş abi demin galiba bende giremiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar