Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terraria (2D Minecraftımsı birşey.)

Khiran

Öne çıkan mesajlar

Praetorian said:

spawn in altını kazdım biraz bügün maden bol bol var sandik bile buldum miror cıktı gold pickaxe ve iron set yaptim.

daha dibimizde bu kadar çok kaynak var.

azalmaya başladıgını hisedersem spawn lıycak tüm kaynaklari yeniden de baya var o iş için daha.

kaynak değil de chestlerin spawnlanması lazım. dungeondaki chestlerin ve helldeki shadow chestlerin. cheaz kuruttu heryeri.
Sosyal ağlarda paylaş

abi düzn sandıklar önemsiz. onları sayma. dungeon ve helldeki sandıklar önemli. nitekim sayıları baya az.

eğer cidden bir daha spawn olmuyorsa dungeon veya hell sandıkları o zaman hiç girmeye gerek yok. oralardan düşüyor iyi itemlar. gold kılıç veya bumerang ile hardmode geçip kasmak istemiyorum hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

abi düzn sandıklar önemsiz. onları sayma. dungeon ve helldeki sandıklar önemli. nitekim sayıları baya az.

eğer cidden bir daha spawn olmuyorsa dungeon veya hell sandıkları o zaman hiç girmeye gerek yok. oralardan düşüyor iyi itemlar. gold kılıç veya bumerang ile hardmode geçip kasmak istemiyorum hiç.

chestleri spawn ettigimizde bakcaz artik hangilerini spawnliyo bilmiyorum.

ama özel yerleride spawn edebiliyorum mesela gökyüzündeki adalari ve diger yerleri hangileri var biraz daha bakmam lazim tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...