Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Cheaz saniye yerinde durmuyorki, küçüken red bull kazanına düşmüş kesin. enerji ni biraz ev yapınına harça, adamlarda toplasın biraz bi şey kaynakların bitme gibi bi durumuyo yok hatırlatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bosuna mi kas yapti cocuk, iyi tiklatiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 en geride ben kaldım, hala copper pickaxe le kazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 server cortladı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 spawn in altını kazdım biraz bügün maden bol bol var sandik bile buldum miror cıktı gold pickaxe ve iron set yaptim. daha dibimizde bu kadar çok kaynak var. azalmaya başladıgını hisedersem spawn lıycak tüm kaynaklari yeniden de baya var o iş için daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bana bi ev ver nolur cantadakileri patlatiyorum tum gecedir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Haritada ne kadar kaynak kaldığını sayısal olarak görebiliyor musun preatorian? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Praetorian said: spawn in altını kazdım biraz bügün maden bol bol var sandik bile buldum miror cıktı gold pickaxe ve iron set yaptim. daha dibimizde bu kadar çok kaynak var. azalmaya başladıgını hisedersem spawn lıycak tüm kaynaklari yeniden de baya var o iş için daha. kaynak değil de chestlerin spawnlanması lazım. dungeondaki chestlerin ve helldeki shadow chestlerin. cheaz kuruttu heryeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ilk bi sandiklara baktim chest protect olayini eklerken onu bi daha yapamiyosun ama,server daki sandiklarin sayisini verdi. 470 tane falandi, sizin buldukarinizi toplasak 30 etmez daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 pre bi ev verir misin zamanın varsa bana item patlatmaktan canım sıkıldı vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 abi düzn sandıklar önemsiz. onları sayma. dungeon ve helldeki sandıklar önemli. nitekim sayıları baya az. eğer cidden bir daha spawn olmuyorsa dungeon veya hell sandıkları o zaman hiç girmeye gerek yok. oralardan düşüyor iyi itemlar. gold kılıç veya bumerang ile hardmode geçip kasmak istemiyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 6 kişi yerini almadı daha, birisi almıycakmiş zaten onunkini sana vereyim, oyundasın maden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 barbu said: abi düzn sandıklar önemsiz. onları sayma. dungeon ve helldeki sandıklar önemli. nitekim sayıları baya az. eğer cidden bir daha spawn olmuyorsa dungeon veya hell sandıkları o zaman hiç girmeye gerek yok. oralardan düşüyor iyi itemlar. gold kılıç veya bumerang ile hardmode geçip kasmak istemiyorum hiç. chestleri spawn ettigimizde bakcaz artik hangilerini spawnliyo bilmiyorum. ama özel yerleride spawn edebiliyorum mesela gökyüzündeki adalari ve diger yerleri hangileri var biraz daha bakmam lazim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 6 kişi yerini gelip almadı bom boş duruyor. bügünde bekliycem almazlarsa bekliyenlere vercem. oyunda olup yer almayanlar var. oyundalar yerleri yok, oyuna girmediniz yerleriniz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 nickim "Cloud" bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Deathblade said: nickim "Cloud" bu arada. ok, login de olmuşun zaten girince 2 no lu eve kurula bilirsin,hazır şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 benim ev hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 soldan say 12. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 teşekkür ettim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 [b]boss summon etme olayida düzeltildi. demin summon ettiler kestiler bi tane boss.[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chos Panda Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 isim Chos Panda fazla girmiyorum ama yine de ev alabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ismini düzeltmen lazım önce ayrık olunca hata veriyor ev alamıyosun. su an hazırdada yer kalmadı, yenilerini bügün yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 vall benim ev bile crimson bölgesinde. eve kız atamıyorum ya, yaratıklar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 yenilerini tepeye yapsak olmaz mı araya ropela köprü gibi yapıp. koş koş bitmiyor şu anki durumda fgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 evet üsteki yer yeni ev alanı olabilir, düşünme aşamasıdayım nereye yapsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar