Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 tavsiye edicegin bi şey varmı başlangıç icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 baya kolşaylasmıs oyun, tıkrı tıkır bıttı butun content sıfırdan oynamama rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ev yap hemen, mümkünse canlanma noktasında olsun. bol bol meşaleni yap, sonra başla kazmaya. gold pickaxe e kadar copper ile idare edersin ama ilk gold barlarınla pickaxe yap. sonra da armor. silahlar sandıklardan filan çıkıyor. gece yıldız toplamak için evinin çatısından yıldız yolu yap. dümdüz koşarak toplayabileceğin. ölebileceğini düşündüğün deliklere girme :D hele yeniysen. gerisi tecrübe ettikçe anlarsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 tamam, bi başlıyım ufakdan teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 abi mümkünse başlama eroin gibi oyun, bırakamıyon :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 bi kereden bi şey olmazdı hani :) bari iki soru daha sorayım. ölünce döndügü yeri degiştire biliyozmu yaptıgımız evin tahta taş vs. olması bi şeyleri etkilyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ev yaptıktan sonra(ev formatında olması için arka plan, yan duvarlar ve taban, masa+sandalye kapılar filan olması lazım) yatak koyarsan. yatağa sağ tıklayıp spawn noktanı değiştirebilirsin. ikinci soruna gelirsek de hayır. hiçbirşeyi etkilemez. tipi değişir sadece. sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 abi büyük hata yapıyon haberin olsun o küçücük blockları kırarak günlerin geçicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 geç kaldık oldu bi kez artık. bırakçam oynamam diye bilirmiyim arık sence heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 tom said: iptal abi sende bir açamadın şu serverı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 walla dotnefx hatası verdı v4 yükledim şimdide tıklar tıklamaz hata raporu gönder penceresi cıkıyor.giremedim.. harbi güzelmiş ya nası becercez bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Abi steamden al gir ya kafan rahat olsun, yeni güncellemeleri de ücretsiz edinirsin hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Server'a ne oldu ya, girilmiyor? Aynı versiyonu kullanmıyorsunuz diye mesaj alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Bu HP ne yapınca artıyor, artıyor ama niye artıyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 heart crystallar varya yer altında falan onları sıkıp kullanınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 hıı ok kaç kez denmiştir bilmiyorumda. basit bi şey le ne güzel oyun yapmış adam yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 neutrino said: Server'a ne oldu ya, girilmiyor? Aynı versiyonu kullanmıyorsunuz diye mesaj alıyorum. bir girelim dedik hata verdi. nerde oynuyor herkes ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 hohoho ilk zombimi kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 servera girdin mi çalışıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Server kiraladım bi tane girdim ben bi ayar falan varmi bakıyorum..7/24 acik olcak birazdan yazarim ip yi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 İyi olur ya, paticiğin bi sabit serverı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Gözümsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Geliyo az bekleyin :) http://i.imgur.com/MdRAHvV.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 bilgisi olan varmi extra bi şey yüklemek falan gerekiyormu ? Spawn bölgesi korumalı bi geri yerler korumasız oralara yerlesicez yani . bu sekilde acıyorum söyliycek bi şeyiniz yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Aç panpa girelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar