Dddbb Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 yeni videoyu izleyince dönesim gelmedi değil hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 wall of flesh i tek başıma kesemedim ya yetemedim bariz. 2k hpye kadar düşürebildim en fazla :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ulan 2 gündür iyi sardı ya swtora bile girmedim şunun yüzünden lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 luzumsuz zor olmuş oyun, wall of fleshten sonra tek başına oynanamaz gibi birşey. ufacık yarasalar bile 50 60 vuruyor öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 füksü kardeşimle wall of fleshi farma aldık, terraria çığlık atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 DareJedi said: Cidden bu oyunda ne yapıyoruz kazma kürek gezip duruyoruz sonra? Yani craft flnmı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Oyun 2d minecraft + yaratiklar + boss'lar vesaire. Minecraft'i tokatlar nitelikte cidden. Bu arada duzgun server var mi surekli takildiginiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 abi wood ve wooden wall ile ev yapıyorum ama kapıyı koyamıyorum neden ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 yahu bugün bi başladım bırakamıyorum resmen. dwarf fortress'ta aldığım zevki alıyorum. multisi nasıl ki bunun o kadar sayfa okumayayım şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Silphatos said: abi wood ve wooden wall ile ev yapıyorum ama kapıyı koyamıyorum neden ki Kapının hem üstünde hemde zemininde duvar olması lazım (arka plan duvarı değil wood direk mesela) tabi havaya koyamadığın için önce diziceksin woodları sonra 3 kare kaldırıp kapıyı koyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 2 kare bırakıyomuşum ya meğerse :) sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Hazır yeni sayfa gelmiş 1-2 ipucu yazıyım; Kapıyı yer seviyesinden bir kare yukarı koyarsanız zombiler açamaz blood moonda Wall of fleashi hell pick axe ve hell gear olmadan kesmekle uğraşmayın kesseniz bile yeni gelen mobları kesemiceksiniz, madenleri kazamayacaksınız. Floating islandlar var havaya mermi sıkıp "hit" sesini bekleyerek bulabilirsiniz ama ordaki chestleri açmak için dungeondan key gerekiyor. Yıldız farmlamak için up uzun bi köprü yapın yüksek bir yerden (bunlarla uğraşıcağıma editlerim diyorsanız bu oyunla işiniz yok zaten) Eğer beraber oynayabileceğiniz bir arkadaşınız varsa kesinlikle multi oynamanızı öneririm oyunun zevki 50 kat artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 O multi olayi icin soruyorum iste server falan var mi diye de cit yok kimseden. Server'i linux ustunde calissa ben acicam ama calismadigindan acamiyorum ne yazikki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 adamlar xna kullanarak ne güzel oyun yapmış arkadaş. kıskanıyorum çok pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 di said: O multi olayi icin soruyorum iste server falan var mi diye de cit yok kimseden. Server'i linux ustunde calissa ben acicam ama calismadigindan acamiyorum ne yazikki. burdan birkaç tanesine girdim bende keyif alamadım pvp falan yapıyodu adamlar amaçsız sacma seyler dönüyordu. Yıldız farmlamak için uzakta bir yerde skeleton king gibi bir boss un geldiği dungeon var. boss u kesip asagi inerseniz orda water candle lar var. onu üzerinizde tasirsanız +%50 monster spawn rate verir bir o kadarda fazla yıldız düşer geceleri. Hamachi den kurabiliriz multi için isterseniz wall of flesh tek basina kasıyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ben evden açiyorum aksamlari 3 kişi oynuyoruz 19-01 arasi açik server :) oynamak isteyen pm atsın.. edüt: eye of cthulu yu kestik sadece 3-4 defa... onun dısında 2-3 gundur oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 wall of flesh i kesmeyin çok fena hard mode geliyor. underworld e inemedim bile bir daha o derece. Tek kişi olcak iş degilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 yapan adam bırakmış yapmayı, birine mi devretmiş naapmış, modding api de olmadığı için rip terraria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 En son 5-6 ay önce tanıtımda videosunda "over 1 million sold" diye yazıyordu. Adam milyon $ para kırdı. İyi bile dayandı bugüne kadar. "Ferrari + Girls" ikileminden çıkmaz sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 iyi de 5 dolarlık oyun için ömür boyu destek mi verecekti adamlar, AAA oyunlara bile 2 patch gelip bitiyo iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 İndirimden faydalanarak steamden 3 dolara aldım şuan ama multiplayer nasıl onyacağız anlatacak varmı ? Yani server falan kuruyosun ama nası gircez ip falan istiyor ne ip si bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 oyunu kuranın ip si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 hangi ip biraz detaylı anlatırsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 host şuraya girecek http://whatismyipaddress.com/ buradaki ip adresini oyuna girmek isteyen kişilere verecek sizde join diyerek bu ip adresini yazıp adama bağlanacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 peki port olayı ? ve firewall ek olarak hamachi tunggle gerekiyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar