Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Arkasokak said:

Liebe said:

yaw 2011 yılında hala hagi - alex karşılaştırması yapılıyor.fenerliyim , alex hastasıyım ama alexin yapamadığı tek şeyi hagi yapmış , takımını sırtlayıp gs'a uefayı getirmiştir.

bu sene Alex'in sahada ne yaptığını izlediniz mi bilmiyorum ama hagi misali çirkefleşmeden parçalarcasına oynamakta.

eğer bu sene geçen seneki kadro korunarak avrupaya gidebilseydik büyük ihtimalle kupa ya da finalle dönerdik. Alex gerçekten takımını bırak ligi sırtlıyor.

türk futbol ligi Alex ikonuyla zirve yapmakta.

Yapardık, ederdik vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

Liebe said:

yaw 2011 yılında hala hagi - alex karşılaştırması yapılıyor.fenerliyim , alex hastasıyım ama alexin yapamadığı tek şeyi hagi yapmış , takımını sırtlayıp gs'a uefayı getirmiştir.

bu sene Alex'in sahada ne yaptığını izlediniz mi bilmiyorum ama hagi misali çirkefleşmeden parçalarcasına oynamakta.

eğer bu sene geçen seneki kadro korunarak avrupaya gidebilseydik büyük ihtimalle kupa ya da finalle dönerdik. Alex gerçekten takımını bırak ligi sırtlıyor.

gitmişken dünya kupasınıda alırdık bence asfdsfsd yok artık daha neler ya.bu takım cl'de çeyrek final oynadığı sene bile alexsiz yaptı ne yaptıysa.objektif olun az , hangi sene avrupada alex muhteşem bir oyun oynadı ki?bende biliyorum türkiye liginde yapabildiklerinin yarısını yapsa chelseaye elendiğimiz sene final bile oynayabileceğimizi ama yok işte yapamıyo adam yapmıyo yada bilmiyorum...

hagi yaptı işte...

fenerbahçenin tek bir hazırlık maçını bile kaçırdığımı hatırlamıyorm son 4-5 senedir bu arada her maçını izliyorum merak ediyorsan...
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Ne garip adamlar var forumda ya :D

Biri der küme de düşsek Şampiyonlar Ligindeyiz öbürü FÖFÖONOKODEVÖRÖZ vs...
Komikli taraftar topluluğu = Fenerbahçe taraftarı.

şu cimbombomla bir oynayalım, komikli taraftar topluluğumuz da daha ne numaralar var, onları da gösteririz alim allah B)-
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

hiçbir zaman olmayan bir şeyi geri kazanamazsın ki :S

bak şimdi, fener tartışma sayfasında sen böyle laf atacaksın ortaya,ondan sonra da hakaret dahil lafları yiyince tribe gireceksin...kaşınanı kaşırlar,bu doğanın kanunudur.neyse,ben kaşımayayım,efendi olayım,alttan alayım,sakin olayım,10a kadar sayayım,1,2,3,.....
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

İyide maç kazanmak mıdır onurunu kazanmanın yolu?
Fenerbahçe'nin maç kazanmakla ilgili bi sıkıntısı olduğunu zannetmiyorum son 10 senedir falan...
Onurunu kazanmak gol atınca onurunu kaybettiren adamın suratının basılı olduğu t-shirtlerle ortalıkta koşuşturarak olmaz...

az önce yazdığım laf aha bu gassaraylı adam için de geçerli,size ne kardeşim,futbolcularımızın keyiflerinin kahyasımısınız?o adamların aralarındaki hukuku biliyor musunuz?bizim gözümüzde halen başkanımız suçsuz,aslında herkesin gözünde öyle olması lazım,yargı süreci sonuçlanana kadar her tutuklu suçludur temel adalet ilkesi değil(türkiyede şu an ki durum bu)aksine yargı süreci sonuçlanana kadar herkes masumdur ilkesidir temel...mahkeme sonuçlansın,suçlu bulunsun,ondan sonra zaten camia gerekeni yapar,senin gibi adamlara düşmez bu konularda kafa yormak.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

EricCantona said:

Ne garip adamlar var forumda ya :D

Biri der küme de düşsek Şampiyonlar Ligindeyiz öbürü FÖFÖONOKODEVÖRÖZ vs...
Komikli taraftar topluluğu = Fenerbahçe taraftarı.

şu cimbombomla bir oynayalım, komikli taraftar topluluğumuz da daha ne numaralar var, onları da gösteririz alim allah B)-

Gördük gördük hindinizi de gördük,bursadan gelen gol haberinizi de, timsah yürüyüşünüzü bile gördük, daha türlü ne numaralarınız var görmek bilmek istemiyoruz ya sıkıldık valla :D azıcık oturun adam gibi de rahat durun yahu :d
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

İyide maç kazanmak mıdır onurunu kazanmanın yolu?
Fenerbahçe'nin maç kazanmakla ilgili bi sıkıntısı olduğunu zannetmiyorum son 10 senedir falan...
Onurunu kazanmak gol atınca onurunu kaybettiren adamın suratının basılı olduğu t-shirtlerle ortalıkta koşuşturarak olmaz...

saksı değil buna sorcaksınız tabi ki, en çok bu arkadaş bilir bu işleri
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Gördük gördük hindinizi de gördük,bursadan gelen gol haberinizi de, timsah yürüyüşünüzü bile gördük, daha türlü ne numaralarınız var görmek bilmek istemiyoruz ya sıkıldık valla :D azıcık oturun adam gibi de rahat durun yahu :d

he ya,harbiden haklısın.neyse Allah'tan siz varsınız da senede 1-2 defa oturuyoruz adam gibi, rahat duruyoruz,maçın sonucundan emin bir şekilde gassarayla fener maçını izliyoruz B)-
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

Liebe said:

Bunu gerçekten inanarak yürekten ni söylüyorsun yoksa şaka mı

O muhteşem kadronuz ve futbol ikonu alex yok muydu geçen sene şampiyonlar ligi ve uefa önelemelerinden elenirken ?

Diğer büyük takımların bu kadar kötü olduğu bir sezon trabzonla aynı puanda (şike kısmına hiç girmiyorum) bitirdiğiniz takım mı avrupada kupa alacak ?

Manu, Barcelona, Manchester City, Real gibi takımların arasından sıyrlıp mı Avrupada kupa alacak ? Yoksa hedefiniz bu kadar iyi bir takım olmanıza rağmen strateji gereği 3. olup UEFA kupasını mı almak ?

Allah akıl fikir versin
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Arkasokak said:

Liebe said:

gitmişken dünya kupasınıda alırdık bence asfdsfsd yok artık daha neler ya.bu takım cl'de çeyrek final oynadığı sene bile alexsiz yaptı ne yaptıysa.objektif olun az , hangi sene avrupada alex muhteşem bir oyun oynadı ki?bende biliyorum türkiye liginde yapabildiklerinin yarısını yapsa chelseaye elendiğimiz sene final bile oynayabileceğimizi ama yok işte yapamıyo adam yapmıyo yada bilmiyorum...

hagi yaptı işte...

fenerbahçenin tek bir hazırlık maçını bile kaçırdığımı hatırlamıyorm son 4-5 senedir bu arada her maçını izliyorum merak ediyorsan...

güzel bir ezbere konuşma örneği. cl'de çeyrek final oynadığı sene ne yaptıysa Alex'siz yaptı deniyor, bakıyoruz Alex asist kralı olmuş... değişik kafalar bunlar.

inatla abilerinizden, babalarınızdan amcalarınızdan dayılarınızdan duyduğunuz hayal meyal izlediğiniz bir adamı böyle ölümüne savunmak durumunda değilsiniz. yapmayınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...