Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

ziegler santosu aramıyor pek, bindirmeleri filan iyi ortalarıda guzel ama teknigi santostan dusuk gordugum kadarıyla.

bienvenu tipik zenci ya gayet iyi emenikemsi bisi daha hızlısı hatta ama daha guclumu bilemicem.

luganoyu mumla ararız.

gg ve emrenin sakatlıkları gecsin bakalım nolacak.
Sosyal ağlarda paylaş

diğerlerine değil de emenikenin gittiğine çok üzüldüm.
bienvenü'yü yang boys maçlarından hatırlıyorum,o zaman çok hem de acaip beğenmiştim. bu adam bence emenike'Den beklediklerimizi yapabilir.çok güçlü.direk gidiyor savunmanın üzerine.hakemler fenere artistlik yapmaya kalkmazlarsa çok hem de çok penaltı atarız bu sene.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim ligi yobo-bilica ikilisi kaldırır.sivas'tayken bilica neredeyse yılın futbolcusu ilan edilmişti,fenere gelince gördük ne olduğunu.ama dediğim gibi bizim ligi rahat rahat bu ikili kaldırır.onların yedeği olarak da bekir var,bir de çocuk vardı,adı aklıma gelmedi şimdi.neyse,yeter bize.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

alınacak. düşme uefa/şampiyonlar ligi katılımına engel olmıcak.

Yalnız şampiyonlar ligine giderken son 3 yılda şikeye şaibeye ahlaksız işlere karışmadık belgesi istemiyorlar mı şaka mı yapmış bunca yıl UEFA ?
Kısaca düşme falan olursa avrupaya anca Bank Asya'da Edirne takımı varsa gidersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

bilica bugün 1-2 pozisyon dışında hatasız oynadı.hatta sahanın en iyilerindendi bence.yobo ilk geldiği günden beride en kötü futbolunu oynadı herhalde , resmen aklı başka bi yerlerdeydi adamın.semih zorladı baya ama etkisiz kaldı.ziegler-caner bir türlü düzgün anlaşamadı sol kanatta.baronide ordu maçına oranla biraz kötüydü , ama yine bastı etti fena değildi.bekire diyecek kelime bulamıyorum , adamda ne kademe anlayışı var ne doğru düzgün ileriye çıkabilme yeteneği ne geri koşma huyu var.resmen ben futbolu bilmiyorum torpille alındım takıma diye bağırıyor adam =) uğur boralda tam toparlayamamış gibi geldi , ilk golde iyi çıkardı topu ama onun dışında baya basit hata yaptı,sonradan girmesine rağmen çıkardı aykut zaten.bienvenue iş yapıcak gibi gözüküyor zieglerin süper getirdiği ve kestiği topa harika vurdu.selçuk bildiğin selçuk , alexi anlatmaya gerek yok zaten =)

takımın genel görüntüsü pek hoş değil açıkçası , takım baya bocalıyor gökhan gönülle emrenin eksikliği çok hissediliyor.ama çok iyi oynamadığımız halde inanılmaz bir hırs var takımda , zaten iyi oynamadan da kazanmayı bilmek gerekiyor.bugün de öyle oldu , şu sakatlıklarımız geçsin o zaman takır takır oynayan fenerimizi tekrardan görücez...

bana göre maçın analizi =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...