Odeon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 agir koyduk. korkudan sarsilmaya basladilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 alınacak. düşme uefa/şampiyonlar ligi katılımına engel olmıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 -What is this? -This is Fenerbahçe. -Was ist das? -Das ist Fenerbahçe. -Qu'est-ce que c'est? -C'est une Fenerbahçe. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 fena yargılamısız, su transfersiz kadro ile alayına gider bu sene fenerbahce. gene arada verilmeyen penaltı filan var, kısfmet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 allahtan niang lugano santos vs gitmiş bide alex gitseydi keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 bence verilen penaltı penaltı değildi. gerçi galatasaraylı dayımla izledim o penaltı diyo. yobo, semih, selçuk'u beğenmedim bugün. uğur da çabuk kesildi. onun dışında herkes baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ziegler santosu aramıyor pek, bindirmeleri filan iyi ortalarıda guzel ama teknigi santostan dusuk gordugum kadarıyla. bienvenu tipik zenci ya gayet iyi emenikemsi bisi daha hızlısı hatta ama daha guclumu bilemicem. luganoyu mumla ararız. gg ve emrenin sakatlıkları gecsin bakalım nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 goller güzelmiş ya baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 diğerlerine değil de emenikenin gittiğine çok üzüldüm. bienvenü'yü yang boys maçlarından hatırlıyorum,o zaman çok hem de acaip beğenmiştim. bu adam bence emenike'Den beklediklerimizi yapabilir.çok güçlü.direk gidiyor savunmanın üzerine.hakemler fenere artistlik yapmaya kalkmazlarsa çok hem de çok penaltı atarız bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 adam alex. bu stoch gene niye oynamiyo? yoksa oynadi mi, golden sonra klubede gordum, maci izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 alex varsa sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 yerine adam alinmasa sorun olurdu emenikenin satisi ama bu zenci de iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 şuan luganonun gidişi tek sorun gibi bence. diğer herkes idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 bizim ligi yobo-bilica ikilisi kaldırır.sivas'tayken bilica neredeyse yılın futbolcusu ilan edilmişti,fenere gelince gördük ne olduğunu.ama dediğim gibi bizim ligi rahat rahat bu ikili kaldırır.onların yedeği olarak da bekir var,bir de çocuk vardı,adı aklıma gelmedi şimdi.neyse,yeter bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 oha bilica hala var mi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 iyi değilsin sen aquila harbiden bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 serdar kesimal ı boşlamayın bence bu kadar. sakatlığı bir bitsin. bu ikili ile bir sezon geçmez çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Arkasokak said: alınacak. düşme uefa/şampiyonlar ligi katılımına engel olmıcak. Yalnız şampiyonlar ligine giderken son 3 yılda şikeye şaibeye ahlaksız işlere karışmadık belgesi istemiyorlar mı şaka mı yapmış bunca yıl UEFA ? Kısaca düşme falan olursa avrupaya anca Bank Asya'da Edirne takımı varsa gidersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 kantona'yı onaylamayı hiç istemem ama haklı adam, küme düşen takımı uefa almaz şampiyonlar ligine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Ne saçma bişey oldu yalnız ya, taş gibi takım şuan Fenerbahçe güzel de oynamışlar bugün Antep'e karşı ama yarın ne olucağı belli değil harbi muz cumhuriyetinde yaşıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 bilica bugün 1-2 pozisyon dışında hatasız oynadı.hatta sahanın en iyilerindendi bence.yobo ilk geldiği günden beride en kötü futbolunu oynadı herhalde , resmen aklı başka bi yerlerdeydi adamın.semih zorladı baya ama etkisiz kaldı.ziegler-caner bir türlü düzgün anlaşamadı sol kanatta.baronide ordu maçına oranla biraz kötüydü , ama yine bastı etti fena değildi.bekire diyecek kelime bulamıyorum , adamda ne kademe anlayışı var ne doğru düzgün ileriye çıkabilme yeteneği ne geri koşma huyu var.resmen ben futbolu bilmiyorum torpille alındım takıma diye bağırıyor adam =) uğur boralda tam toparlayamamış gibi geldi , ilk golde iyi çıkardı topu ama onun dışında baya basit hata yaptı,sonradan girmesine rağmen çıkardı aykut zaten.bienvenue iş yapıcak gibi gözüküyor zieglerin süper getirdiği ve kestiği topa harika vurdu.selçuk bildiğin selçuk , alexi anlatmaya gerek yok zaten =) takımın genel görüntüsü pek hoş değil açıkçası , takım baya bocalıyor gökhan gönülle emrenin eksikliği çok hissediliyor.ama çok iyi oynamadığımız halde inanılmaz bir hırs var takımda , zaten iyi oynamadan da kazanmayı bilmek gerekiyor.bugün de öyle oldu , şu sakatlıklarımız geçsin o zaman takır takır oynayan fenerimizi tekrardan görücez... bana göre maçın analizi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 cetintas said: kantona'yı onaylamayı hiç istemem ama haklı adam, küme düşen takımı uefa almaz şampiyonlar ligine. farazi yorum yapıyorsunuz. bu sene küme düşmeyen takımı nasıl uefa'ya almadıysa gelecek sene düşerse eğer alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 hayallerde yaşıyorsun selçuk yula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 penalti net penalti bizim zenci vucudunu koyuyor araya karsi taraftaki adam kaydiginda topa degmiyor bile birde 2 tarafinda verilmeyen penaltisi var. sakatliklar gecsin fena olmaycak kadro yobo serdar ziegler gg emre topal alex ideal kadro olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar