Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
KAP: Fenerbahçe, Henri Bienvenu için Young Boys'a 4 milyon € bonservis ödeyecek, oyuncuya her yıl için 1 milyon € verecek.

KAP: Fenerbahçe, Yobo için Everton'a kiralama bedeli olarak 700 bin €, oyuncuya bir yıllığına 2 milyon 350 bin € verecek.

edit: düzeltme
Mesaj tarihi:
semihsenturk_23 Semih Şentürk
Gule gule NIANG yeni takiminda basarilar diliyorum.

üzüldüm niang'a çok severdim çok da iyi topçuydu ama tekrar hatırlamak gerekir
niang para için marsilyadan fener'e gelmişti
şimdi para için arab kulübüne gidiyor
Mesaj tarihi:
biz bu yıl yine 2. 3. oluruz bu zenci iş yapar.transfler bitti mi bir tane daha forvet alıncak diyorlardı yalan mı oldu ?
emre yerine bir tane adam bulabilsek aslında müthiş olur ama bu saatten sonra kimi bulucan.
Mesaj tarihi:
kadro fena değil esasında zaten devre sonuna kadar her şey belli olur adam alınacaksa da alınır.

Volkan
GG Serdar Yobo Ziegler
Mehmet Emre Baroni Stoch
Alex
Henri

şu kadro fena değil hatta hoca cesur oynasa biraz baroni yerine diayıda koydumu tadından yenmez :)
Mesaj tarihi:
çok büyük olmasa bile oyunun gidişatına gre hamle yapılabilecek kadro var umarım emre-alex-yobo ciddi sakatlıklar geçirmezler o zaman zor günler görebiliriz.

@holy

heralde baroni->mehmet , baroni->dia şeklinde demek istemiştir :).
Mesaj tarihi:
tribundergi Tribun Dergi
Fenerbahce, seyircisiz Orduspor ve Manisaspor maclarina 100.000 bilet satacak.

endüstriyel futbol tabii, aptal taraftarlar kullanıldıkça takımlar yüceliyor.
Mesaj tarihi:
o biletler alınır da, daha satılmadan ne kıskanmışsınız arkadaş aahahahah.

diğer takımlar böyle bir şey yapsa, o biletlerin 5 bini falan satılır maksimum.
Mesaj tarihi:
ne kıskanması abi?

bildiğin durumu maddi olarak kendilerine çeviriyor yönetim, taraftarın aptal kesimi de gidip alacak maç biletlerini,

madem sembolik hareket yapıyorsun tepki olsun diye, koy 5 lira 10 lira bilet fiyatını ki destek olmak isteyen yine gidip olsun, gerçi öyle olması bekleniyor fiyatların

normal maç bilet fiyatına koyarlar, gidip taraftar alır sonra "Taraftar kulübüne destek oluyor" diye kendi kendilerine kandırırlar.

Endüstriyel futbol işte, kepenkler kapalıyken bile kâr edecekler adamlar
Mesaj tarihi:
arkadaş birilerinin cebine mi girecek sanki bu paralar klübe gidiyor işte.isterseniz uefa'ya gidip şikayet edin fenerbahçe yönetimi taraftarlarını kandırıp klübe zorla destek yaptırıyorlar filan diye.
  • Yeni Oluştur...