Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Bir Galatasaraylı olarak üzüldüm gerçekten.Forlan ve Drogba'ya yılıık 6-7 milyon euro maaş verilene kadar şu tarz da ne futbolcular var araştırılıp bulunabilse.Gerçi sırf GS de değil tüm takımlarımız oturup düşünmeli.Futbol hayatının bitmesine 2 sene kalan oyunculara bu kadar para verilirmi.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

gyan gelmeden niangı satmıcaklar sanırım, yani 1 forvet daha acıklanabilir geceye belki.

zieglerin maliyeti santostan az olması lazım.

Ben orda sezonluk maliyetten bahsetmiştim, sadece maaşı 500.ooo euro daha fazla ziegler'in, e bide kiralama ücreti var ödenen,bonservis diyebilirsin şimdi de sonuçta bedavaya da almadınız santos'u işin o tarafı da zarar.

Gyan tarzı bi transfer yapacağını zannetmiyorum açıkçası Fenerbahçe'nin sonuçta içinde bulunulan durum belli kariyerli herhangi bir oyuncu kendini riske atmaz küme düşme ihtimalinden dolayı bence başka bi transfer gerçekleşmesi zor ama zaman göstericek tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Bir Galatasaraylı olarak üzüldüm gerçekten.Forlan ve Drogba'ya yılıık 6-7 milyon euro maaş verilene kadar şu tarz da ne futbolcular var araştırılıp bulunabilse.Gerçi sırf GS de değil tüm takımlarımız oturup düşünmeli.Futbol hayatının bitmesine 2 sene kalan oyunculara bu kadar para verilirmi.
e biz de inamoto bratu petre gibi adamlar alıyorduk zamanında memnun değildiniz. aynısını fener yapınca şaşırıyorsunuz şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne alaka yem troll?
Nakte sıkışığız diyip bütün para eder oyuncuları satmıyor musunuz?
Küme düşme ihtimaliniz yok mu?
Şampiyonlar liginde mi oynicaksınız?
Geleceği bu kadar belirsiz bi takıma hemde maddi sıkıntı varken nasıl büyük transfer yapmayı planlıyorsunuz?
Bunun trolle falan alakası yok yani akıl mantık olayı sadece.

Saçma sapan tribal enfeksiyonlara girmiş gibi cevap yazmayın lütfen ya.
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Gece 12 de bitiyor ama daha önce de dedim ben inanmıyorum Fenerbahçe'nin elle tutulur transfer yapabiliceğine.

aynen doğru bir tespit. Fenerbahçe şu anda tamamen menajerin önerisiyle ekonomik olarak uygun bulunan transferlere yönelmiş durumda.

forumda çokça cm kafasıyla yorum yapan yazarların aslında bu durumla ilgili yorum yapmasını beklerdim, yaşadığım çeyrek asırda şahit olduğumuz en esnek transfer sezonunu geçirmekte Fenerbahçe. revizyon ve teknik direktör talepleri tamamen vücuda gelmiş, hoş gözükmekte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...