Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 resim koymuştu bir başlığa, pr0nmsu o yüzden gitti. yeşil sahalara 1 ay sonra dönecekmiş.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 "omar ın dayısına zebra çarpmış, o yüzden gelmedi" tadında bi açıklama olmuş.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Fenerbahcem ozerin 75 dk daki goluyle Werder Bremen'i 1-0 yenmis.
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 uğur ilk yılına dönmüş gibi oynuyor.stoch kulübeden zor çıkar böyle oynarsa
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 uefa genel sekreteri fener yarın kurada demiş
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 fizban said: şampiyonlar liginde 3. torba olduğumuz garanti. gittim tek tek baktım. hatta muhtemel rakiplerimiz: 1. torba: manu, chelsea, barca, real, porto, katılırsa arsenal ve münich, shaktar 2. torbadan ben bizzat borussia dortmundu istiyorum, hazır nuri de yok. 3. torbadan biz varız. 4. torbadan romanya şampiyonu galati denen takım mümkünse. VE İŞTE FENERBAHÇENİN 108. YILI >:D<
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 yolun açık olsun lugano Fenerbahçe, Lugano'nun transferi konusundan yurtdışından kulüplerle görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. http://t.co/OuaKDST
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Git bide Fransa'yı karıştır.Kasap.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Takımı için faydalı ama rakip için pis biriydi ne diyelim yolu açık olsun.
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 gs alsın ya.gökhan zanla olmaz o iş
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Volkan-Lugano-Emre-Alex bu kare as'ın, dörtlünün bozulmasına sebep olanları her fırsatta anıyorum. şimdi doya doya eğlenebilirsiniz. trolllemeye devam galatasaraylı forum arkadaşlarım.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Bozulmasına sebep olanlar şikeyi yapan yöneticileriniz :)
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 vaaaaaay assolistimiz teşrif etmiş. HELAL PANPA.
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Arkasokak said: Volkan-Lugano-Emre-Alex bu kare as'ın, dörtlünün bozulmasına sebep olanları her fırsatta anıyorum. şimdi doya doya eğlenebilirsiniz. trolllemeye devam galatasaraylı forum arkadaşlarım. Aziz başkana selam
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 daumla kaçan şampiyonlukta dediğim gibi, ağlamalar kesilecekse ve Daum gidecekse kaçsın bu şampiyonluk tadında; aykut kocaman gidecekse ve basın trollü sona erecekse düşelim ligden, çekilelim vs. yeter ki kocaman olayı bitsin. zico ile yeniden aşk tazeleyelim, altyapı tadında brezilyalılarımız olsun galatasaray taraftarı bir sene rahat olsun, 6. haftayı 10. haftayı olmadı 16. haftayı stressiz atlatsın; tesadüfi fikstür çekimlerinin mağduru olmasın :)
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Suçlu TFF, UEFA, GS oldu şimdi. Hatta öyle bir hava yaratılıyor ki biz aslında tamamen suçsuzuz ancak şerefimizle onurumuzla ikinci ligde oynarız, biz artık Süper Lig'i istemiyoruz. Halbuki yok öyle birşey..
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 şöyle bir yorum yapalım -başlıktan alakasız oluyor biraz- şike yaptığı şüphesiyle Fenerbahçe'ye yapılan muamele şikenin öteki tarafında yer alan kulüplere niye uygulanmıyor? beşiktaş ve trabzon olayı bitti mi? yarın öbür gün trabzonun şikesi ortaya çıkarsa şampiyonlar ligi üzerinden uefa ne yapacak?
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Tehdit ettilerse aynı cezayı verecekler işte. Demek ki savcıyla görüşmeleri onların masumiyetine ikna etti ki sadece Fenerbahçe'nin gönderilmemesini talep ettiler. Ve cidden "onurumuzla bank asyada oynarız" modu çok çok çirkin. İddianame çıkınca onurunuz falan kalmayacak, uzatmaları oyuyorsunuz ah canım komploya bağladı ya aahhaha rezil herif ya Aykut Kocaman'ın bittiği andır. Hadi ilk zamanki açıklamalarına olayın şoku dedim de, bu komik oldu artık.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Orası UEFA'nın sorumluluğu. Açıkçası o konuda haksız sayılmazsın, çünkü dediğin gibi Trabzon'un da olayı çıkabilir. Ancak şu var ki olayı, UEFA kendi resmi sitesinden yayınladı. Buraya da bir görevlisini göndermişti. Adam heralde Trabzon'un durumunu öğrenmiştir detayıyla. Yoksa UEFA fail olur.
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 elimde imkan olsa pelini özel yetkili savcı yaparım. inanılmaz
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Yahu olaylar, UEFA'nın tutumu falan zaten belli etti her şeyi. Benim saçma iddiam falan yok ortada, demek ki çok ciddi kanıtlar var ki böyle bir yere geldik, hala onurumuzla anamızın ak sütü gak guk takılıyolar
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 açıkçası sevindiğim bir kaç şey var. dediğim gibi kocaman döneminin kapanışı her şeye bedel. Lugano'nun gidişine çok çok üzülürüm, yıllardır gitsin diye yapılmadık troll haber kalmayan bu oyuncu aldığı paranın hakkını veren profesyonel bir adamdı. öte yandan Alex'in tutumu ağlattı ağlatacak adeta. arda turan gibi takımından kaçarcasına giden, -üstelik terim dönemidir şudur budur real madrid maçıyla taraftarın delirdiği bu son 10 yılın en güzel havasını yakalamış galatasaraydan kaçıyor unutmayalım- bir adamın yanında Alex de Souza gibi asla aranıp da bulunamayacak bir futbolcuya sahip olduğumuzu, heykeli dikilince boşuna tapınmayacağımızı göstermiş oldu. bu saatten sonra hagi mi Alex mi diyenin ağzına haginin ceket astarından çıkarır cep telefonuyla vururum. :) geyiği bir kenara bırakırsak, bir iki sezon sonra Fenerbahçe'nin kazanacağı muazzam tazminat bedelini düşünemiyorum. ikinci bir Fenerbahçe kurulur büyük ihtimalle. Fenerbahçe Cumhuriyeti ikinci dönemini umarım Ali Koç ismiyle başlar ve yürütür. bir iki sezon sonra çok güçlü bir mali yapılanmayla lige ambargo koyabiliriz. imla.
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 çok uzuldum bu adamı kaybetmemize. baya ucuza gitmiş ama yapcak bişide yok, zorla tutucak halimiz yok adamı. psgde çok iyi takım kurdu.
Öne çıkan mesajlar