Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dia kacmis.

Fenerbahçe Dia krizi... Senegalli oyuncu sarı lacivertlilerin bu sabah yapılan çalışmasına katılmadı.

Fenerbahçe de resmi internet sitesinden Dia'nın mazeret bildirmeden idmana katılmadığını duyurdu.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

http://www.youtube.com/watch?v=Kvl9ZJBNfWE&feature=share

abi bu tackle değil de, aynı maç mıydı yoksa 2. maç mıydı hatırlamıyorum da,

ümit özat'ın yine C7'yi pazara yolladığı bir pası vardı. Hatta Tuncay gole çevirmişti onu,

O hani efsaneydi ya ASDASDAS

C7 aldığı ivme ile tribünleri bile aşıp, saha dışına kadar sürüklenmiştir kesin
Mesaj tarihi:
oha üzüldüm bildiğin dia'ya.
ekşi'deki adamın entrysine göre uçağı kaçırıp, telefonunu kapamış korkudan. ahahah. süper bu adam ya.

12 numara şöyle dio
Soğuk algınlığı rahatsızlığı bulunan Selçuk Şahin, izinli olan Emre Belözoğlu ile Mamadou Niang, uçakları rötar yapan İssiar Dia ve Daniel Güiza ile izinleri devam eden Diego Lugano ve Andre Santos antrenmana katılmadı.
Mesaj tarihi:
aykut niang'a 3 gun izin vermiş "git kafanı topla kararını ver" diye. emenike'den sora niang'da giderse gelecek sezon benim için biter muhtemelen. anca drogba'yı falan getirmeleri lazım burdan sora.
Mesaj tarihi:
Ya düşürmek zaten yalan abi Benim tahminim şu an bir oynama olmayacak. Normal bi şekilde sezon başlayacak Yargı süreci vs gidişatına göre geçmiş sezonlara yönelik bu sezon ve geçen sezon bir puan eksiltme cezası uygulanır (EĞER SUÇ SABİT GÖRÜLÜRSE)
Mesaj tarihi:
Aiko said:

Grast said:

Şu karar 15-16-17 ağustos gibi bir zamanda açıklanacaktı. Ona göre şekillenir herşey.

22 ağustos
18 Ağustos doğum günüm bundan 1-2 gün önce olarak hatırlıyorum sonradan değişiklik mi oldu ?

edit : 22 Ağustosmuş evet
Mesaj tarihi:
Fenerli taraftarın medyaya olan bu öfkesi ortada iken kalkıp böyle saçma bir haberi böyle proveke edecek şekilde sunmaları halsiyetsizlik karaktersizlik ve şerefsizlikten başka bir şey değil. Sonrada TSYD çıkıp kınıyoruz derler.
Mesaj tarihi:
Esh said:

türkiye içinde ayrı cumhuriyet kurmaya kalkanların, allah yerine azize tapınmaları kadar doğal bişey olamaz ki?

ya zamanında bir şey yaptı sana herhalde aziz yıldırım tayfasından biri, her başlıktaki bu ağlamaların anlamlandırılamaz yoksa.
  • Yeni Oluştur...