Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 emenike'nin gidişi iyi oldu. nobre'den farksız olacaktı. evet Fenerbahçeli olmayan arkadaşlar, doya doya emenike övebilirsiniz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 inanılmaz uzuldum su adamı yollamak zorunda kaldığımıza. ben çok istiodum oynaması. bayada guveniyodum ligde esiceğine dair. muhtemelen kendi gitmek istedi olaylardan sora. bakalım ilerde çıkar ne iş olduğu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 uzun suredir ilk defa bi transfere bu kadar heyecanlanmistim 1 milyon icin olcak is mi bu be:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Ahahaha arkasokak ya... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ahahah sadece 1 milyon kar için o kadar şova dökerek aldığı adamı satacak takım deil Fener. Demek ki ciddi cezalar yolda. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 mokoko said: rusya'dan 18m gibi teklif yapıldığını duydum arkadaştan. ne kadar dogrudur bilemicem. sdfsdf 68 milyor dölör. 10m doğrudur muhtemeln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 haha cümlenin başı ayrı sonu ayrı tam kıvırmalık önce emenikenin gidişi iyi oldu ile başlıyor sonra da övebilirsiniz diye taş atılıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 erucalavera said: uzun suredir ilk defa bi transfere bu kadar heyecanlanmistim 1 milyon icin olcak is mi bu be:( abi 1 m için falan değildir tabikide. 1 milyon ne ki fb için. yonetim kurulunun ceplerini boşalt yine daha fazla para çıkar. adam gitmek istedi muhtemelen bizimkilerde gondermek zorunda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 bu gürcan bilgiç tam bir mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 badem gözlü olur şimdi diğerleri için. biz yeni övdük zenciyi siz de övün babında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 knox said: bu gürcan bilgiç tam bir mal Tam da bunu yazacaktım. F5 yaptım. Süpersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 adam iyi zenciydi be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Harbiden kapkaraydı adam... Ne zenciydi be. (övüyoruz) :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 barnacle said: mokoko said: rusya'dan 18m gibi teklif yapıldığını duydum arkadaştan. ne kadar dogrudur bilemicem. sdfsdf 68 milyor dölör. 10m doğrudur muhtemeln. 18 değilde 10muş işte. çok sallama bi duyum değilmiş demekki. anlamadım bunu yazmandaki amacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 yakın bi arkadaşım şöyle bi teorisi var "bi takımda ne kadar zenci olursa o kadar başarılı olur" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 yakın arkadaşın da fikirtepeli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 2 milyonu karabüke gidicekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 2m karabüke gidecekse fener zarar etmiş olmuyormu? çok saçma lan. hadi aykut beğenmedi desek zaten kamp döneminin yarısında yoktu ki adam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Esnaf said: 2m karabüke gidecekse fener zarar etmiş olmuyormu? çok saçma lan. hadi aykut beğenmedi desek zaten kamp döneminin yarısında yoktu ki adam :S 7ye aldık karabukten. 10a sattık. 10'un 2si karabuke gidicek. toplamda 9a alıp 10a satmış olduk. zarar bunun neresinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Fbtvde roportaji vardi adamin simdi Yasanan olaylardan dolayi turkiyede oynamak istememis yonetime beni satin demis adami haksiz yere 3-4 gun icerde tutarsan olacagi bu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 bence emenikede şikeyle alakalı birşeyler çıktı apar topar gönderdiler. böyle bi saçmalığın başka bi açıklaması olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ben toplamda 9m ye alındığını sanıyordum.1m içinde değermiydi ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ulan once taurasi şimdide emenike. bırakında izleyelim sporcularımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 MrLevie said: bence emenikede şikeyle alakalı birşeyler çıktı apar topar gönderdiler. böyle bi saçmalığın başka bi açıklaması olamaz. ole bişi olsa bu kadar tutuklama arasında emenikeye izin verirler mi sence yurtdısına çıkması için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 1 milyon icin diilmis iste adam gitmek istemis Emenike said: Yaşımı büyülttüler, tutuklandım. Yaşamadığım olayları yaşadım. Psikolojik olarak bu ortamda olmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar