Holy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ya aziz başkan bulur yolunu, güvenimiz tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 sampiyon fenerbahce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Beyler Fenerbahçe bank asya'daki ilk galibiyetini aldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ha gayret,şakirt espri seviyesini yakalamak üzeresiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 BiTcH_oFBaT said: Beyler Fenerbahçe bank asya'daki ilk galibiyetini aldı! zırt pırt hakkımda ban arayışı oluyor. troll budur, göstereyim istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 troll imdat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz'ın söylediği sözler, gündeme bomba gibi düştü. Camia sıkı sıkıya kenetlenmişken, Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı'nın “Aziz Yıldırım'ın heykeli dikilecekmiş. Yıldırım geldiğinden beri şike yaptı, yapıyor” sözleri şok etkisi yarattı. “NEREDEYSE KUSACAKTIM” Başkanın vekili, kulübü yönetecek lider. Lider böyle zamanlarda ağları mı yaa. Bu ne artistlik. Divan toplantısına birlik-beraberlik diye gittim, neredeyse kusacaktım. İkinci alkışta kalktım, terkettim. Şovmen, 3 tane avantası olan, başkanın baktığı şerefsiz kişi hüngür hüngür ağlıyor. Diğerlerini söylemek istemiyorum. Tiyatro. Aziz Yıldırım’ın heykelini dikmek için önerge veren abimi de tanırım. Tertemiz, Fenerbahçe için yanıp tutuşan insanlardan kuruludur Divan Kurulu. “BU ŞİKEYİ HEP YAPTI YAPIYOR” Önerge veriyorlar, ‘Yıldırım’ın heykelini yapalım’. Aziz Yıldırım’ın ne heykelini yapacaksın kardeşim? Aziz Yıldırım bu şikeyi yaptı, yapıyor. Daha önce de yaptı, geldiğinden beri yapıyor. Cihan diye bir adam vardı, kitap yazdı ya. O zaman cezası yoktu, şimdi var. Beşiktaş taraftarı, imrendiğim bir taraftar. Helal olsun. İşte taraftar davranışı budur. Zaten Beşiktaş taraftarının Türk sporunda çok önemli bir yeri var. Kulüp de paralel davrandı, büyük bir jestle taraftara uydu. Federasyon sıkıştı, Süper Kupa’yı iptal etti. Bizimkiler ne yaptı? “SANKİ MAHALLE KULÜBÜYÜZ” Bu Şekip’le (Mosturoğlu) beraber bu yasa yapılırken yardımcı olmuşlar. Bu Şekip’in içeri neden girdiğini biliyor musun? Menajerlik sorularını alıp sattığından dolayı. Rezalet, rezalet. Başkan tesis yapmış. Onu da konuşuruz. Zamanı gelince de konuşacağım. 1 lira para mı vermiş o tesislere?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 pfdk 2 maç seyircisiz oynama vermiş shaktar maçından sora. tahkime falan gotururler muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Biz su şişesi attık diye 6 maç ceza alırız,bunlar maçı tatil ettirir stadı basar 2 maç alırlar bide utanmadan tahkime giderler müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 senin ki hak aramak değil, Fenerbahçe düşmanlığı yapmak. taraftarlık değil karşıt taraf olmak. dostluk maçının, yapılan kampanyaların olayı belliyken olanlara şaşırmak niye? 2 maç ceza bile absürd. para cezasıyla noktalanmalıydı olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bence ceza vermeleri gerekli değildi ama fener taraftarının tel örgü arkasından izlemesi lazım maçı. hala o medeniyet seviyesine gelemediler çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Arkasokak said: senin ki hak aramak değil, Fenerbahçe düşmanlığı yapmak. taraftarlık değil karşıt taraf olmak. dostluk maçının, yapılan kampanyaların olayı belliyken olanlara şaşırmak niye? 2 maç ceza bile absürd. para cezasıyla noktalanmalıydı olaylar. Hiç alakası yok ayrıca olan olaylar sadece basına verilen tepki değildi ki. Ayrıca "yapılan kampanyaların olayı belliyken olanlara şaşırmak" nedir yahu? Karşılaştırma doğru veya yanlış, 2 maç ceza bile abzürd demek komedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Onceki sayfada Aziz Yilmaz agir konusmus , ben fenerbahceli olsam utanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Arkasokak said: aziz yılmaz'ın nasıl bir adam olduğunu, geçmişini bilenler için yapılan açıklamalar gayet değersiz. rant peşinde koşan bir diğer adam daha malesef. Hakan Bilal Kutlualp'i özleten cinsten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Ama tek adam olarak yonettigi gayet ortada degil mi ve bu komik degil mi ? Ayrica milletin aglamasi etmesi bence de lame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 tek adam olarak yönetmek nedir? denetim şirketi, divan kurulu bunları bitirmiş mi bu adam? aile büyüklerim beşiktaş yönetiminde, biri de divan kurulunda sürekli denetim halindeler misal beşiktaş içinde. Fenerbahçe'de de benzer bir durum vardır illa ki. gazetelerin yapılan haberlerin getirdiği bir imaj bu tek adamlık, ötesi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 2 maç ceza Bank Asya habercisi gibi. `Zaten felek vurmus, biz de vurmayalim daha cok, 2 mac yeter.` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 @arkasokak Bahsettigin deneticilerin etki altinda kalamayacagini mi soyluyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 sanki 2 tane pet şişe atıldı da 5 maç ceza verdiler. polisle çatıştı taraftar dakikalarca . ortalık savaş alanına döndü. maç bilmem kaç dakka uzadı.90 dakika atıldı o pet şişeler. bisürü koltuk da fırlattılar maç oynanırken onlardan biri futbolcuya gelse ağır yaralanır. neyse olay o değil. bu maçta tek 1 tane yabancı madde filan yoktu sadece insanlar yaşanan olaylara bi tepki verdi he bunun yeri sahanın içi değil tabi oynanan maçı durdurmak hiç değil. ama ne rakip futbolcuya ne de herhangi birine bi saldırı bişy var. sadece sahaya girdiler ve maç iptal oldu herhangi bi şiddet filan yok. bunun cezasıda 2 maç vermiş işte federasyon gayet normal ve yerinde bi ceza. yani şu forumda o kadar körü körüne fener düşmanlığı yapılıp da kimse cevap veremez mi zannaediliyor anlamadım. gerektiğinde bu forumdaki fenerliler saçma sapan yorumlar yazıldığında ağzınızın payını verir merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Adam dovcek , kacin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 kusura bakma da sahaya inip maçı tatil ettirmek, bitmesini/devam etmesini engellemenin cezası 2 maç olmamalı bence çok hafif bir ceza 2 maç şiddet olup olmaması önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 "dostluk" maçı anlayacağın dilden dersek gazozuna oynanan bir maçın o kadar da önemi yoktur. şov amaçlıdır, şov futbol yerine taraftar eylemiyle vücuda gelmiştir. rahat olunuz, egoları salınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Ağzımızın payını ver itirazımız yok ona da, ben stada giden Fenerbahçeli arkadaşlarımın ağzından söylüyorum. Basın mensuplarına su şişesi yağdı, fotoğrafçılar kaçmak zorunda kaldı, güvenlik görevlileri depar atarak stadı terkettiler dediler. Ben Galatasaray'a verilen ceza ile karşılaştırmıyorum zaten o ayrı, bu daha fazla daha az demiyorum ancak, küfürden çok stad kapandı bu ülkede. 2 maç bana garip geldi şahsen. Elbetteki rakip takıma birşey yapılmaması normal ama bu bir resmi maçta herkesin sahaya dalıp güvenlik görevileri ve basın mensuplarını kovalamasını meşru kılmıyor. Dediğim gibi abarttılar mı bilmiyorum, bana anlattıkları bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 yanlış başlık sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 sexdrugetcetc kendi kendine enrage olmus biz kalkip koru korune ayilama saldirmiyoruz ki ornek vererek karsilastirma yapiyoruz , olayi anlamalandirmaya calisiyoruz.Yoksa sizin stad kapaninca bizim stada gelip bize para kazandirmiyolar yani seyimizde degil okadar olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar