BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Arsenal'e gitsin Sagna sıçmaya başladı ya da Liverpool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 orhan şam'ın youtube vidyosu bile yok demekki kötü transfer zazasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ayrıca ya ben emenikeyi düşündükçe heycanlanıyorum hem zenci hem gaslı oh arkasında alex fena işler yapcak istanbula geldim diye kendini salabilir tabi,şayet adam gibi oynarsa çok can yakacak yürü be siyah inci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 DoGMeaT said: ayrıca ya ben emenikeyi düşündükçe heycanlanıyorum hem zenci hem gaslı oh arkasında alex fena işler yapcak istanbula geldim diye kendini salabilir tabi,şayet adam gibi oynarsa çok can yakacak yürü be siyah inci. Şu dursun kenarda imza yapıcam bi ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 niang vardı ya abi bu sene iste. zenci, kaslı, arkasında alex. aynı seyler hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 BulletRide said: Arsenal'e gitsin Sagna sıçmaya başladı ya da Liverpool ingilterede eser gökhan. tam onun ligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 niang kariyeri boyunca tek bir takımda oynadıktan sonra bize geldi. daha ilk geldiği sezon 3 hafta idman sahasına bile çıkamamasını sağlayan sakatlık geçirdi (daha fazlada geçirdi ama sezon ortasında 3-4 hafta idmana cıkamamak cok zor bir olay bir futbolcunun formu için) çok zor maçlara çıktı,üzerinde çok baskıyla oynadı,bazen iğneyle oynadı ama 15 gol attı,bence iyi. kendisinden o kadar beklentim yoktu dogrusu belki o yüzden bana iyi geliyordur emenike öyle değil ama,valla beklentim yüksek,15 gol fln iş olmamalı emenike için,imo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Yanılıyorsam düzeltin de Fenerbahçe'de hangi forvet 20 küsür gol attı son 10 yılda falan? Niang gayet yeterli katkı verdi bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 niang emenike ikilisi omuz omuza ayakta adam bırakmaz hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Bizim macta cilgin oynamisti bu Sam. Iyi transfer gibi. Bi de GG niye gitsin yahu. Rotasyon icin falan almislardir. 15 mio bonservis zor verilir GG'ye. CL Performansi koyarsa bu sene o zaman gidebilir dikkat ceker daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 gg gitmicek bende. şam'ın asıl yeri bek olmasına rağmen hem stoper, hemde ön libero oynayabilen bi adam. yedekte bekir falan varken adeta dunyanın en iyi yedeği gelmiş gibi oldu bi anda. bekir'i falan gormemek umuduyla artık şam'a guvenebilirz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 orhan şam 2. Gökhan gönül tr de.güzel transfer oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 bu arada gokhan'la orhan oftaş'tan takım arkadaşıymış. baya bi beraber oynamıslar. orhan bek, gokhan ilerde olarak. muhtemelen gokhan'ın etkisi olmustur transferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 BulletRide said: Yanılıyorsam düzeltin de Fenerbahçe'de hangi forvet 20 küsür gol attı son 10 yılda falan? Niang gayet yeterli katkı verdi bence de Aleks faktorunu unutuyosunuz hemen :P adam bu yil tanri katina yukseldi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ha bi de EMMANUEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 orhan şam iyi transferde gg fenerde kaldığı sürece pek şans bulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 bence şans bulması lazım. Rotasyon günümüz futbolunda çok önemli, biz alışmışız senede 30 maça çıkan adamlara yedek diyip belliyoruz oyuncuları. Kolay iç saha maçlarında, tr kupasında falan gökhanın yükünü 15 maç azaltabilir rahatça. Böylelikle yüklenmelerden kaynaklanan performans düşüklüğü, sakatlık ve yorgunluk minimuma indirilir. Bana göre orhan şam ve emenike ilk 11 de sırıtmayacak as oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Orhan Şam iyi transfer. Bi G.Gönül değil tabii ki, ama izlediğim kadarıyla FB'de pek sırıtmaz. GS'ye gelmesini isterdim ben. Ama o kadar eksik bölgemiz var ki Sabri varken sağ beke gelene kadar başka mevkilere adam şarttı. Bu sene CL falan var. FB'nin yıllardır en büyük eksikliği olan kadro derinliğine çözüm getiriyorlar, güzel oluyor. G.Gönül sakat cezalı olsa 18 yaşında çocuk oynuyordu. Tamam TSL'de iyi de oynuyordu da CL'de falan sırıtır haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 sira geldi ortasahaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 orta sahaya van der vaart'ı istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Arkasokak said: orta sahaya van der vaart'ı istiyoruz. menejeri aracılıyla haber göndermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 van der vaart ne alaka ya. appiah gibi bi adam lazım fb'ye. gs'ye de lazım tabi. kallstrom'u de bi alamadık gitti arkadas. morientes gibi olacak bu da herelde. her sene isteyip, hic alamadıgımız. ya da saviola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 orhan şam güzel transfer oldu, çok iyi bir alternatif. semih kalacaksa eğer pektemek anlamsız olurdu ama semihin gitme durumu varsa kaçırmamız yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 NTVSPOR SON DAKIKA: FENERBAHCE SERDAR KESIMAL ICIN HURMA ILE ANLASTI fenerin emenike dahil en iyi transferi. kiskandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar