Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ayrıca
ya ben emenikeyi düşündükçe heycanlanıyorum
hem zenci hem gaslı oh

arkasında alex
fena işler yapcak
istanbula geldim diye kendini salabilir tabi,şayet adam gibi oynarsa çok can yakacak
yürü be siyah inci.
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

ayrıca
ya ben emenikeyi düşündükçe heycanlanıyorum
hem zenci hem gaslı oh

arkasında alex
fena işler yapcak
istanbula geldim diye kendini salabilir tabi,şayet adam gibi oynarsa çok can yakacak
yürü be siyah inci.

Şu dursun kenarda imza yapıcam bi ara :D
Mesaj tarihi:
niang kariyeri boyunca tek bir takımda oynadıktan sonra bize geldi.
daha ilk geldiği sezon 3 hafta idman sahasına bile çıkamamasını sağlayan sakatlık geçirdi
(daha fazlada geçirdi ama sezon ortasında 3-4 hafta idmana cıkamamak cok zor bir olay bir futbolcunun formu için)
çok zor maçlara çıktı,üzerinde çok baskıyla oynadı,bazen iğneyle oynadı ama 15 gol attı,bence iyi.
kendisinden o kadar beklentim yoktu dogrusu belki o yüzden bana iyi geliyordur

emenike öyle değil ama,valla beklentim yüksek,15 gol fln iş olmamalı emenike için,imo.
Mesaj tarihi:
Bizim macta cilgin oynamisti bu Sam. Iyi transfer gibi.
Bi de GG niye gitsin yahu. Rotasyon icin falan almislardir. 15 mio bonservis zor verilir GG'ye. CL Performansi koyarsa bu sene o zaman gidebilir dikkat ceker daha fazla.
Mesaj tarihi:
gg gitmicek bende. şam'ın asıl yeri bek olmasına rağmen hem stoper, hemde ön libero oynayabilen bi adam. yedekte bekir falan varken adeta dunyanın en iyi yedeği gelmiş gibi oldu bi anda. bekir'i falan gormemek umuduyla artık şam'a guvenebilirz.
Mesaj tarihi:
bu arada gokhan'la orhan oftaş'tan takım arkadaşıymış. baya bi beraber oynamıslar. orhan bek, gokhan ilerde olarak. muhtemelen gokhan'ın etkisi olmustur transferinde.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Yanılıyorsam düzeltin de Fenerbahçe'de hangi forvet 20 küsür gol attı son 10 yılda falan? Niang gayet yeterli katkı verdi bence de

Aleks faktorunu unutuyosunuz hemen :P adam bu yil tanri katina yukseldi lan.
Mesaj tarihi:
bence şans bulması lazım.
Rotasyon günümüz futbolunda çok önemli, biz alışmışız senede 30 maça çıkan adamlara yedek diyip belliyoruz oyuncuları.
Kolay iç saha maçlarında, tr kupasında falan gökhanın yükünü 15 maç azaltabilir rahatça.
Böylelikle yüklenmelerden kaynaklanan performans düşüklüğü, sakatlık ve yorgunluk minimuma indirilir.
Bana göre orhan şam ve emenike ilk 11 de sırıtmayacak as oyuncular.
Mesaj tarihi:
Orhan Şam iyi transfer. Bi G.Gönül değil tabii ki, ama izlediğim kadarıyla FB'de pek sırıtmaz. GS'ye gelmesini isterdim ben. Ama o kadar eksik bölgemiz var ki Sabri varken sağ beke gelene kadar başka mevkilere adam şarttı. Bu sene CL falan var. FB'nin yıllardır en büyük eksikliği olan kadro derinliğine çözüm getiriyorlar, güzel oluyor. G.Gönül sakat cezalı olsa 18 yaşında çocuk oynuyordu. Tamam TSL'de iyi de oynuyordu da CL'de falan sırıtır haliyle.
Mesaj tarihi:
van der vaart ne alaka ya. appiah gibi bi adam lazım fb'ye. gs'ye de lazım tabi. kallstrom'u de bi alamadık gitti arkadas. morientes gibi olacak bu da herelde. her sene isteyip, hic alamadıgımız. ya da saviola.
  • Yeni Oluştur...