Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

niang kariyeri boyunca tek bir takımda oynadıktan sonra bize geldi.
daha ilk geldiği sezon 3 hafta idman sahasına bile çıkamamasını sağlayan sakatlık geçirdi
(daha fazlada geçirdi ama sezon ortasında 3-4 hafta idmana cıkamamak cok zor bir olay bir futbolcunun formu için)
çok zor maçlara çıktı,üzerinde çok baskıyla oynadı,bazen iğneyle oynadı ama 15 gol attı,bence iyi.
kendisinden o kadar beklentim yoktu dogrusu belki o yüzden bana iyi geliyordur

emenike öyle değil ama,valla beklentim yüksek,15 gol fln iş olmamalı emenike için,imo.
Sosyal ağlarda paylaş

bence şans bulması lazım.
Rotasyon günümüz futbolunda çok önemli, biz alışmışız senede 30 maça çıkan adamlara yedek diyip belliyoruz oyuncuları.
Kolay iç saha maçlarında, tr kupasında falan gökhanın yükünü 15 maç azaltabilir rahatça.
Böylelikle yüklenmelerden kaynaklanan performans düşüklüğü, sakatlık ve yorgunluk minimuma indirilir.
Bana göre orhan şam ve emenike ilk 11 de sırıtmayacak as oyuncular.
Sosyal ağlarda paylaş

Orhan Şam iyi transfer. Bi G.Gönül değil tabii ki, ama izlediğim kadarıyla FB'de pek sırıtmaz. GS'ye gelmesini isterdim ben. Ama o kadar eksik bölgemiz var ki Sabri varken sağ beke gelene kadar başka mevkilere adam şarttı. Bu sene CL falan var. FB'nin yıllardır en büyük eksikliği olan kadro derinliğine çözüm getiriyorlar, güzel oluyor. G.Gönül sakat cezalı olsa 18 yaşında çocuk oynuyordu. Tamam TSL'de iyi de oynuyordu da CL'de falan sırıtır haliyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...