mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 inanılmaz hızlı ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Genç Niang yani? Süpermiş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 niang kadar hayvani kuvvetli değil ama çok çok daha hızlı. bitiricilik olarak çok yakınlar ama. bide tabi 25 yaşında. umarım gerçektir haber bu arada. resmi bi açıklama yok. ama ilgilenildiği açıklanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 niang ne iyiydi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 özellikle gs maçındaki sakatlığından önce çok iyiydi gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 abi moussa sow normalde gelmez derdim de şu haldeyken gelmez =) gelmesin zaten ehueh yazık adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 milletle dalga geçer gibi adam alıyolar bi de sdf. yüzsüzlükte doruk nokta falan. cidden düşürmeyecekler heralde. nasıl bir memleket olduk ya vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 gelmez abi sow, bu kadar çok büyük talibi varken düşme söylentileri içindeki fener'e mi gelecek? habiesiego Ha gelirse efsane olur, harika olur. Tadından yenmez. Getirmek içinde Niang'ın 4-5 katı ücret ödemeleri gerekiyor gerçi, Onu da ödeyecekse Fener, elbette düşürmeyeceğiz sizi diye duyum almışlardır sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Bence düşmeyeceğiz ilizyonu oluşturmak için uğraşıyorlar. Sow'u ortam bu kadar karışık olmasa bile zor alır Fenerbahçe. Ne olursa olsun minimum 2 sene şampiyonlar liginde olamayacak bi takımda ne işi var kariyerli forvetin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 EricCantona said: Bence düşmeyeceğiz ilizyonu oluşturmak için uğraşıyorlar. This. UEFA her dakika ayar verirken bizim Federasyona kimse siz düşmüyorsunuz kenkz yardırın transfer garantisi veremez. Fenerbahçe büyük paralar harcayıp transfer yaparak taraftarı da daha fazla arkasına almak istiyor. Bi ton para harcadıktan sonra küme düşme söz konu olursa taraftarın shitstorm çıkararak baskı yapabileceğini düşünüyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Bence shitstorm adina cok taraftar kaybi verdiler coktan. Asiri fanatik aziz maskesiyle gezenler haricinde cok bi arka cikan olmaz gibi fenerin ligden dusmeme cabasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 sow transferi yalan olmuş. lille ikna edilmiş sanırım ama oyuncu ikna edilememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 lille satmiyoz dedi ne iknasi ehue. http://www.losc.fr/actualites-foot-lille/mercato-fpaquet-face-la-presse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ben twitterdan böle okumuştum ztn çok kesin konuşmadım. neyse artık şimdi gidip borges'i falan alırlar. bienvenu 2 falan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Futbolcu Özgür Çek ile 2014-15 sezon sonuna kadar sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme çerçevesinde garanti ücretleri 2011-12 sezonunun kalanı için 500.000 TL, 2012-13 sezonu için 1.100.000 TL, 2013-14 sezonu için 1.210.000 TL ve 2014-15 sezonu için 1.330.000 TL'dir. neyin kafasını yaşıyosam alper potuk diye okudum özgür çek'i. evet, dün pek uyumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19620002.asp alper transferinde ki olay tamamen menajer saçmalığıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 21 yaşında hiç izlemedim ama gelecek sezon 1.1m verecez demişlerse heralde geleceği parlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 bende izlemedim tanımam etmem fakat küme düşme ihtimalinden dolayı oyuncular fb'ye gelmek istemiyor sanırım o yüzden o 1.1m verilmiş olabilir,hani seneye küme düşsek bile çuvalla para kazanırsın diye transferi kabul etmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 http://kralspor.ensonhaber.com/belozoglu-elim-havada-kaldi-cunku-2012-01-06.html kıyamam ya vicdanlı katilim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 alper sanırım 1 haftadır hiç bir FBli yönetici bana ulaşmadı demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/56046/alper-potuk-transferi-olmadi?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter şöyle bi haber geçti ntvspor twitterdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 bu alper neyin kafasını yaşıyor anlamadım :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Baya almışınız Alper'i ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 SON DAKİKA! Alper Potuk, Eskişehirspor'la 4 yıllık sözleşme imzaladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 öf iyi olmuş. çocuk oyuncağı sanki. gs ile ts'de ilgileniomuş sizle. hadi gidin onlara şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar