Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

gelmez abi sow, bu kadar çok büyük talibi varken düşme söylentileri içindeki fener'e mi gelecek?

habiesiego

Ha gelirse efsane olur, harika olur. Tadından yenmez. Getirmek içinde Niang'ın 4-5 katı ücret ödemeleri gerekiyor gerçi,

Onu da ödeyecekse Fener, elbette düşürmeyeceğiz sizi diye duyum almışlardır sfds
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Bence düşmeyeceğiz ilizyonu oluşturmak için uğraşıyorlar.

This.

UEFA her dakika ayar verirken bizim Federasyona kimse siz düşmüyorsunuz kenkz yardırın transfer garantisi veremez.

Fenerbahçe büyük paralar harcayıp transfer yaparak taraftarı da daha fazla arkasına almak istiyor. Bi ton para harcadıktan sonra küme düşme söz konu olursa taraftarın shitstorm çıkararak baskı yapabileceğini düşünüyorlardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Futbolcu Özgür Çek ile 2014-15 sezon sonuna kadar sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme çerçevesinde garanti ücretleri 2011-12 sezonunun kalanı için 500.000 TL, 2012-13 sezonu için 1.100.000 TL, 2013-14 sezonu için 1.210.000 TL ve 2014-15 sezonu için 1.330.000 TL'dir.

neyin kafasını yaşıyosam alper potuk diye okudum özgür çek'i.
evet, dün pek uyumadım.
Sosyal ağlarda paylaş

bende izlemedim tanımam etmem fakat küme düşme ihtimalinden dolayı oyuncular fb'ye gelmek istemiyor sanırım o yüzden o 1.1m verilmiş olabilir,hani seneye küme düşsek bile çuvalla para kazanırsın diye transferi kabul etmiş olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...