Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 resmiyet kazandımıbu transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 abi alper'in eski kulubune falan döndüğü yok. adam eskişehir'e geri döndü. sonuçta arada bi anlaşma olmadan fb ile antrenmana mı çıkıcaktı? istanbul'da napıcaktı bi soraki görüşmeye kadar? araya yılbaşı girdi pazartesi tekrar görüşülcek diye ayrıldı adamlar. büyütülcek bişi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Rewendor said: Adam tam fail yahu, o kadar pılını pırtını toplayıp eski kulübüne geri dönmeyi göze aldıktan sonra. böyle bişey oldu mu yoksa 1 e 1000 mi kattın ? parada anlaşamadıda ben dönüyorum falan mı dedi adam ? bi röportajı falan mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ropörtajı var ama anlaşamadık dedi eskişehire döndü adam. her yerde haberi de var, açıklama da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Rewendor said: ropörtajı var ama anlaşamadık dedi eskişehire döndü adam. her yerde haberi de var, açıklama da var. yok röportajı falan öyle . eskişehirede toplanmak için döndü. alperin tek röportajı cine5teydi bu hafta. ondada sorun yok fenerbahçeye gidiyorum kesin dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 hehe normal karşılıyorum adamlar böyle haber yapmayı seviyorlar adam yola çıkar çıkmaz gazeteler patlatmışlardır kolpa haberleri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ropörtajı var demedim zaten. haberi var dedim pek çok haber portalında geçti. açıklama var dedim, twitterdan olsun haber kanallarından olsun pek çok yorumcu bu yönde açıklama yaptı. futbolcu dediğin her dakika her olayda ropörtaj vermiyo zaten, hele hele olumsuz geçen bir transfer görüşmesinden sonra o transfer dönemi kapanmadan (aynı takımla ya da başka takımla tekrar masaya oturma ihtimali yüzünden) hiç vermez. ropörtaj vermemesi olayın gerçek olmadığı anlamına gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Rewendor said: ropörtajı var demedim zaten. haberi var dedim pek çok haber portalında geçti. açıklama var dedim, twitterdan olsun haber kanallarından olsun pek çok yorumcu bu yönde açıklama yaptı. futbolcu dediğin her dakika her olayda ropörtaj vermiyo zaten, hele hele olumsuz geçen bir transfer görüşmesinden sonra o transfer dönemi kapanmadan (aynı takımla ya da başka takımla tekrar masaya oturma ihtimali yüzünden) hiç vermez. ropörtaj vermemesi olayın gerçek olmadığı anlamına gelmiyor. Rewendor said: ropörtajı var ama anlaşamadık dedi eskişehire döndü adam. her yerde haberi de var, açıklama da var. röportajı yokvar http://d37nnnqwv9amwr.cloudfront.net/entries/icons/original/000/004/077/Raisins_Face.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Rewendor said: Adam tam fail yahu, o kadar pılını pırtını toplayıp eski kulübüne geri dönmeyi göze aldıktan sonra 1 kuruş arttıramayıp imzalıyosa bundan sonra çok ezerler bunu zaten blöf yaptı diye. Hani hiç olmadı 800e çıkardım falan deseydi bari, lol. O kadar diret, imzalama, geri dön falan, sonra arttıramayınca tıpış tıpış gel aynı paraya imzala. 1.5m dan açmasa ihaleyi belki alırdı 800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 poopla said: Rewendor said: ropörtajı var demedim zaten. haberi var dedim pek çok haber portalında geçti. açıklama var dedim, twitterdan olsun haber kanallarından olsun pek çok yorumcu bu yönde açıklama yaptı. futbolcu dediğin her dakika her olayda ropörtaj vermiyo zaten, hele hele olumsuz geçen bir transfer görüşmesinden sonra o transfer dönemi kapanmadan (aynı takımla ya da başka takımla tekrar masaya oturma ihtimali yüzünden) hiç vermez. ropörtaj vermemesi olayın gerçek olmadığı anlamına gelmiyor. Rewendor said: ropörtajı var ama anlaşamadık dedi eskişehire döndü adam. her yerde haberi de var, açıklama da var. röportajı yokvar http://d37nnnqwv9amwr.cloudfront.net/entries/icons/original/000/004/077/Raisins_Face.jpg haberi var yazacağıma rop. var demişim pardon eheh. bi yandan steam gift pile için son yarım saatte görev yapmaya çalışıyodum, alt tabla baka baka kafa sıyırmışım, bi tanesi yetişmedi zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 600 bin euro ile 750 bin euro arasi bi rakkam alicakmis herif koparmis yine bi 150 bin euro gayet net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 http://tr.eurosport.com/futbol/spor-toto-super-lig/2011-2012/baskanim-beni-al_sto3088326/story.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 abi dava falan açsınlar nası iş böle. bizle anlaşmadan oyuncumuzun aklını çeldiler falan diye. cristian'da bundan sora giymesin fb formasını. ordu maçında falan umarım oynamaz. adamlar resmen fazla para vermek istemiolar heralde. bölece bize baskı falan yapmış oluyolar. yürüyün gidin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 videoda geri dönmesi adına açılan siteye bağış yapılmasını istiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 hemen kadro dışı bırakmak lazım zaten bi işe yaramıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 http://www.trthaber.com/lisanihal/kanarya-dertlidir-95.html :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 başlığı açılmamış da ben söyliyim, fener 1-0 alır akşam ki maçı. iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 http://www.dha.com.tr/fenerbahce-moussa-sow-ile-buyuk-olcude-anlasti_253987.html hadi bakalım. şu adam gelirse büyük iş yapılmış olur. sınıf atlar takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Yaşıda iyimiş 25. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Sow gibi bir oyuncuyu normal şartlarda bile ligimize getirmek başarı olucaktır, ortalık bu kadar karışıkken hiç adı geçmeyen Galatasaray bile transfer söz konusu olduğunda önümüzü göremiyoruz çok para harcamak istemiyoruz diyorsa bu şike muhabbetlerinden dolayı, Fenerbahçe nasıl cesaret ediyor bu kadar büyük bir hamleye anlamıyorum. Tüm bunlardan ayrı olarak eğer transferi sonuçlandırırsa Fenerbahçe müthiş bi transfer yapmış olur, takıma sınıf atlatır tek kelimeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 hiç tanımıyorum herifi ama semih veya bienvenu'dan kötü olamaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 aynen ben de hiç izlemedim sow'u, herkes çok iyi diyor bienvenu ve semih'den sonra güiza gelse bile mutlu olabilirim şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 alala o kadar iyi mi bu Sow? izlemedim de hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Fizik gücü çok yüksek zenci forvet işte, rakip defansı inanılmaz yıpratıyor, son vuruşları da ortalama üzerinde. Öyle her vurduğunu gol yapan bi forvet beklemesin kimse ama arkasından gelenlere inanılmaz pozisyon yaratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Merak ettim adam hemen youtube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar