Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

10 milyondan açtı adamlar kapıyı. 5 milyon bence gayet makul bi fiyat söylendiği kadar yetenekliyse. izleyen arkadaşlarım hep çok beğendiklerini söylediler bana alper'i. umarım dendiği gibi katkıyı yapar. yabancı sınırı varken kaliteli türkler ilaç gibi oluyo takıma. şimdi sıra kaliteli bu forvette.
Sosyal ağlarda paylaş

Alper 2 sezondur gayet istikrarlı, ama ederi max 1-2 idi. Abdullah Avcı milli takımın başına geldi milli takımda geleceğin oyuncularından biri Alper Potuk dedi hop x2 fiyat.

Hayırlı olsun, Baroni'den artısı yerli kontenjanı. Eskişehirspor'un esas oğlanını sene başında aldı aslında Fb ama kullanamadı bir türlü
Sosyal ağlarda paylaş

vergi kaçırmak,para aklamak gibi faktörler olayın içine girmesse alper potuğa 5 milyon euro vermek çok saçma.

özer çok kötü bir adam değil.
benimde beklentilerim çok daha farklıydı,lakin gelir gelmez talihsiz sakatlıklar + istanbul takımına gelmenin yarattığı ilginç kafa yapısı çocuğu bitirdi resmen.

yeni yeni toparlanıyor ama kafa yapısını değiştirmesi gerekiyor,2-3 sene içersinde ortalama üstü bir futbolcu olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

yanılgımız şu.

takımdaki her futbolcu üstün yetenekli olmak zorunda değil.

selçuğa verilen onca tepkiyi haksız buluyorum ben mesela.

adamın yeteneği belli,kapasitesi kıt,ama emektar,kafadan yazarsın 18'e,pas hatası yapar,adam geçemez,ama özveriyle oynar,elinden geleni yapar.

yetenekli futbolculara ihtiyacın oldugu kadar böyle istikrarlı (istikrarlı olarak vasat bile olsa ) adamlara her takımın ihtiyacı var.

özerde aynı kontejyandan bir süre daha bu takımda kalabilir,üstüne bide kendini geliştirip çok daha yaararlı bir futbolcuda olabilir.çünkü az çok bi potansiyeli var adamın.

ama olay şu,alper,özer fln gibi çocukların iyi yetiştirilmesi lazım

ellerinden tutulup "kardeşim bak bu böyle,bu böyle" diye yardım edilmesi lazım

ama onun yerine bu cocuklar "oooho bu yaşta istanbul takımına geldim,tamam oldum ben" diyor.

sonra sıçıyor beklentileri karşılıyamıyor,bu sefer kendine olan güvenini kaybediyor,heycan yapıyor,ulan kendimi affettirim diye saçma sapan işler deniyor.

alın işte direk bir özer izahı değil mi bu ?

bu yıl aktif olark bol bol oynaması lazım özerin(ama basit maçlarda,2. yarılar fln)

oynadıkça,basit oynmaya alıştıça,zekası ve vizyonu geliştikçe kendine güvenide artarsa cidden çok yararlı olabilir.

tl;dr : yok abi niye dalyoz cocuga
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

küme düşme durumunda yerlilerin de anlaşmaları iptal olmuyor mu?
tam olarak nasıl işliyor bu olay bilmiyorum.

sözleşmesinde varsa iptal olur, yoksa iptal olmaz.

juventus örneği bambaşka birşey, orada kulüp gitmek isteyen gitsin diye serbest bıraktı herkesi, kalanlar efsane oldu gidenler gitti :)
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

yanılgımız şu.

takımdaki her futbolcu üstün yetenekli olmak zorunda değil.

selçuğa verilen onca tepkiyi haksız buluyorum ben mesela.

adamın yeteneği belli,kapasitesi kıt,ama emektar,kafadan yazarsın 18'e,pas hatası yapar,adam geçemez,ama özveriyle oynar,elinden geleni yapar.

yetenekli futbolculara ihtiyacın oldugu kadar böyle istikrarlı (istikrarlı olarak vasat bile olsa ) adamlara her takımın ihtiyacı var.

Selçuğun neyi istikrarlı? Arada çıktı GS maçında gol attı bumu istikrar. Defalarca Avrupadan onun saçma salak hataları yüzünden elendik. Anlıyorum herkes süper olacak diye bişey yok diyorsun ama daha minikler takımında bunları yapmayın denilen hataları adam bıkmadan yapıyorsa o söylediğin yalan oluyor kusura bakma. Ha söylediğin şeye çok örnek oyuncu var. Ama yedekten gelip 10 maçtan birinde GS maçında atttığı gol gibi iyi bişey yapıp 6-7sinde saçmalamış bir adam istikrarlı oyuncu değildir. Artık onun girdiği maçları korkarak izliyorduk ve saolsun her defasında yaptı aynı hataları. Türkiye'de defalarca yaptı saolsun affeden çoktu mesela o hataların hiç birini Avrupa maçlarında rakipler affetmedi. Türkiye'de de takımlar biraz kaliteli olsa Selçuk çoktan gitmişti. Dua etsin o geri paslarla %100'lük pozisyonları kaçıran futbolculara. Ama Avrupada mahfetti bizi ki oda yetti yani. Yemişim GS'ye attığı golu falan.

Nedir bir tek top kesiyormuş valla o pozisyonda FB'de oynuyorsan onuda yap abi bir zahmet. Pas vermeyi bilmeyen defansif ortasaha mı olurmuş. Adam sağdan alıp sola veriyordu. Selçuk'un ilk 111 oynadığı dönemleri bir hatırla derim ileriye doğru 2 pas yapamıyorduk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...