Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Çok sakatlandı çocuk. Sonra da sanırım Anadolu'dan İstanbul'a gelen genç futbolcu klasiği yaşandı. Eminim sizlerin içinizden de bu çocuğu Ankara'da oynarken hatırlayanınız vardır, iyi topçuydu gerçekten. Mesela şu an ki yerli genç yetenek denilebilecek futbolcularla Ankara'da ki Özer'i karşılaştırıyorum, harbiden Özer hepsinden iyiydi. Yazık oldu gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

özer sadece koşuyo. bide hareket yapıp hatalı pas veriyo. yada direk hareketi yapamıyo. sürekli bi spektaküler hareket yapma telaşında. yapmasa basit oynasa en azından takıma zarar vermez. bence artık direk yollanması lazım. kaldıramadı fb'de oynamayı bu kadar basit. sakatlıklardan öncede bişi yapamıyodu. aynı kafadaydı. profesyonel olmayında böle oyuncular bitiyo işte. yoksa gayet yetenekli adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:

Krasic ve Sow gibi bişeyler duydum. Alınırsa inanılmaz iki transfer.Krasic'in gelicegini hiç zannetmiyorum ama Sow'u Lille'den alırız gibi sanki.

asıl tam tersi hacı, sow'un peşinde onlarca büyük kulüp var ve lille'de de kalmak istediğini söylemişti. Ha o takımı ayakta tutan Hazard'ın varlığı ki bir sezon daha oynayıp gideceğim demişti.

Krasic ise gitmek istiyor. Bir ton takım var peşindeki sezon başında MANU istiyormuş, yani menejeri böyle diyor en azından :) Onu da yar etmezler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...