mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 alper potuk'un fb'ye gönderildiğini yeni td ersun yanal'ada söylemiş eskişehir yönetimi. kesinleşti gibi heralde transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Niye aldiniz ki potuk'u kanat ile amc karisimi degil miydi eleman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 "Arda'dan daha iyi genç yetenek" gazını Özer'e daha fazla veremeyeceklerini anlayınca sadece 3 ay izledikleri adama 6 milyon euro yatırmak mantıklı gelmiş. ZAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ne bu gaz? senin cebinden çıkıyo galiba para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Manyak laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Valla Ankara'dan getirilen Özer çok büyük transferdi. Yalnız pis patladı evet, GS o dönem parasızlıktan kaçırmıştı bu adamı, şimdi iyi ki o dönem paramız yoktu diyorlardır sdafsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Çok sakatlandı çocuk. Sonra da sanırım Anadolu'dan İstanbul'a gelen genç futbolcu klasiği yaşandı. Eminim sizlerin içinizden de bu çocuğu Ankara'da oynarken hatırlayanınız vardır, iyi topçuydu gerçekten. Mesela şu an ki yerli genç yetenek denilebilecek futbolcularla Ankara'da ki Özer'i karşılaştırıyorum, harbiden Özer hepsinden iyiydi. Yazık oldu gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Cetintas imzanda nilepi basa yazmaya nasi icin elveriyo ya. Ne biliyim insan kucuk puntoyla araya bi yere sikistirir belli olmasin diye adminin bile onune yazmisin :/ bi de yanlis yazmissin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 özer sadece koşuyo. bide hareket yapıp hatalı pas veriyo. yada direk hareketi yapamıyo. sürekli bi spektaküler hareket yapma telaşında. yapmasa basit oynasa en azından takıma zarar vermez. bence artık direk yollanması lazım. kaldıramadı fb'de oynamayı bu kadar basit. sakatlıklardan öncede bişi yapamıyodu. aynı kafadaydı. profesyonel olmayında böle oyuncular bitiyo işte. yoksa gayet yetenekli adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Krasic ve Sow gibi bişeyler duydum. Alınırsa inanılmaz iki transfer.Krasic'in gelicegini hiç zannetmiyorum ama Sow'u Lille'den alırız gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 alper potuk olayı ciddiyse çok sevinirim, baya güzel transfer olur o bölgeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Eternal said: Krasic ve Sow gibi bişeyler duydum. Alınırsa inanılmaz iki transfer.Krasic'in gelicegini hiç zannetmiyorum ama Sow'u Lille'den alırız gibi sanki. asıl tam tersi hacı, sow'un peşinde onlarca büyük kulüp var ve lille'de de kalmak istediğini söylemişti. Ha o takımı ayakta tutan Hazard'ın varlığı ki bir sezon daha oynayıp gideceğim demişti. Krasic ise gitmek istiyor. Bir ton takım var peşindeki sezon başında MANU istiyormuş, yani menejeri böyle diyor en azından :) Onu da yar etmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 bende katılıyorum ki küme düşme ihtimalimiz var.bu kadar peşinden koşan iyi takım varken küme düşme ihtimali olan bir takımı tercih etmezler bence. küme düşersek bu adamlar free kalmıyor mu ? hani bizim paramıza da yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ikiside gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Miting 10 numara olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 "Sporun Atatürk'üne ödül verilecegine, iceri tiktilar" Ö. Cavusoglu 10 numara evet gfdgfdhj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 öyle tabi.adam sayesinde kulüpler yatırım yapmaya başladı amatör şubelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Özer ve Sezer'den artısı olmayan Alper'e karşılık kazık yiyeceğine,31 yaşındaki Borges'in peşinden koşulmasın adam gibi forvet alınsın. Ki Dia'yı satış listesine koymuşlar. Yanlış işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Cemaate de, akepeye de bayağı saydırmış bizimkiler. Ulan keşke seçimlere de yansısa şu gösterilen ruh hali de o zaman dünya siyaset tarihi taraftar görse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Ogün Altıparmak ne konuşmuş be? Ne cemaat kalmış, ne Bülent Arınç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 alper potuk -> fb 5 milyon € Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 hiç tanımıyorum ben bu çocuğu,forvet mi ? bi de kaç yaşında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 o para ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 orta saha, 20 yaşında çok güzel transfer oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 bende anlayamadım biraz fazla geldi. @erucalavera umarım bi forvet alırlar çünkü asıl ihtiyacımız gerçek bir forvet.bienvenu fena patladı,2.lig topçusuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar